malawaszka Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 sterylka była dzisiaj więc jakiś czas lepiej jak mała będzie jeszcze u missieek chyba, znaczy, że wizyta przedadopcyjna już była? i jest zielone światło? myslę, że co do odbioru/przywozu małej to missieek już się z Panią dogada Quote
Ada-jeje Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Tak juz po wizycie, czekam na kontakt od missieek, co do dalszej decyzji. Quote
missieek Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ada-jeje napisał(a):Tak juz po wizycie, czekam na kontakt od missieek, co do dalszej decyzji. a cos wiecej o wizycie napiszesz? :cool3: ja mowilam Pani ze suczke przywioze jak juz dobrze bedzie sie czula po kastracji wstepnie czwartek Quote
Ada-jeje Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Rodzina zwierzolubna, dom z ogrodem, teren ogrodzony, pani zna szczegoly o Mini ze jest to sunia po traumach ale o tym tez juz ja poinformowalas, jest przygotowana i zapewnila ze bedzie sie dobrze opiekowac sunia. Na mnie zrobila pozytywne wrazenie. Quote
missiaa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jak wołam do panny Minusia to przychodzi:D śpi sobie w tym momencie na łóżeczku. Jest kochanym, coraz bardziej ufnym psem, aczkolwiek obcych się bardzo boi. Ale na podwórko(bo jak na ten moment jestem w domu nie w krk na mieszkaniu- więc nie musze wychodzic zapinajac ją na smycz) ładnie wychodzi z innymi psami jak ją wołam. Ładnie sie wysiusia i wracamy spowrotem:) Jak jest ktos poza mną w pokoju to nie przyjedzie bo się boi natomiast gdy jestem sama i zawołam panniusia przychodzi merdając ogonkiem i prosi o pieszczoty:) A te jej stojące uszka.. mmm jest taka śliczna:loveu: Quote
malawaszka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dziś missieek odwiozła Mini do nowego domku :multi::multi::multi::loveu: Quote
Lilmo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 malawaszka napisał(a):Dziś missieek odwiozła Mini do nowego domku :multi::multi::multi::loveu: Takiej wiadomości potrzebowałam na dobranoc! Mini życzę Ci malutka duuużo szczęścia i miłości w nowym domku! :kiss_2: Quote
missieek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 nowa wlascicielka mini zadzwonila dzis do mnie z rana podziekowala raz jeszcze za adopcje mini sie aklimatyzuje znalazla sobie miejsce pod biurkiem wiec tam dostala poslanko zjadla w nocy kolacje na pierwszym spacerku sie nie zalatwila ale na drugim juz tak rano z checia zjadla sniadanie na podworku jak Pani kucnela i zawolala miniusia to ona podeszla i polizala pancie po rece slodko :) Quote
Ada-jeje Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Tylko takie domki nam sie marza. :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 cudnie :loveu::multi::multi::multi: Quote
stokrotka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wspaniałe wieści. :painting::sweetCyb::bye: Quote
missiaa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 A no to lizanie ręki to jej w krew weszło widze:):cool3:Szczęścia życze Minusia na nowej drodze życia:loveu::eviltong: Quote
Ada-jeje Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Missiaa w tym duzo Twojej zaslugi, to sa bardzo trudne psy do adopcji jezeli nie przejda socjalizacji. Spisalas sie na medal.:loveu: Quote
missiaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ada-jeje napisał(a):Missiaa w tym duzo Twojej zaslugi, to sa bardzo trudne psy do adopcji jezeli nie przejda socjalizacji. Spisalas sie na medal.:loveu: :oops::oops:dziękuje Quote
Tweety Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Bardzo proszę o nie rejestrowanie się na miau tylko dlatego aby wziąć udział w ankiecie dla poparcia missieek, nasza prośbą dotyczyła osób, które na miau działają ale na ankietę nie zwróciły uwagi lub się nią na co dzień nie interesują. W innym przypadku zepsujemy to co się udało osiągnąć i będzie to ze szkodą dla tej kandydatki. Quote
Recommended Posts