Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś poznałyśmy Tequile Kenny:) I odwiedziłyśmy Finke.Normalnie zupełnie inny pies:) Niestety Mini do zabawy chetna nie była, za to po takim długim i wyczerpującym spacerze była bardzo zmeczona i przysypiała juz u Kenny:loveu:Po powrocie do mieszkania musialam pannom umyć podwozia bo pogoda niestety deszczowa.. I Minusia stała grzecznie pod prysznicem, wcisnąwszy łepek pod moje ramie...:cool3::loveu::loveu:

Posted

Minusia jest przecudna!!! :loveu: Szkoda tylko, że taka wystraszona malizna jest :-( Tequila się starała, ale nic z tego :shake: dla Mini to był straszny czarny potwór, który nie wiadomo czego chce :diabloti: ale ślicznie chodzi na spacerku, to już duuuuży plus ;) jeszcze musi zacząć jeść z rączki i merdać tym pięknym ogonkiem, który ciągle jest schowany pod brzuszkim :shake: 3mamy kciuki z caaaałej siły ;) mam nadzieję, że nie będzie jej się w nocy śnił mój dom z przerażającymi psami Tequilą i Finką :evil_lol: biedulka miała stresujący dzień, niech się spokojnie teraz wyśpi ;)

Posted

Kenny napisał(a):
nie, tylko tak wygląda :lol: ale jakbym była taka mała jak Mini to napewno bym się jej bała ;)

booszzz.... mogę sobie ją tylko wyobrazać..
OK w takim razie jak mi dzieć nie będzie chciał jeść to go będę Tequilą straszyła :eviltong::evil_lol:

Posted

Asior napisał(a):
booszzz.... mogę sobie ją tylko wyobrazać..
OK w takim razie jak mi dzieć nie będzie chciał jeść to go będę Tequilą straszyła :eviltong::evil_lol:

OK :lol: nie ma sprawy :grins:

Posted

Jak wam powiem to padniecie!!:evil_lol::evil_lol:

Dziś jest mój jeden z najszczęśliwszych dni w życiu.Aż sie prawie popłakałam jak to zobaczyłam! Ale pokolei..

Podczas gdy ja ubieralam sie zeby wyjść do sklepu, Mini wstała na łóżku przeciagnęła się i jakby merdnęła ogonkiem,pomyślałam sobie pewnie mi sie przewidziało a może poprostu zrobiła to nieświadomie, ale... zawołałam ją zaczełam do niej mowic..a ona? Ona podeszła do mnie merdając ogonem!!!!!! i polizała mi dłoń. Aż usiadłam z wrażenia..ale to jeszcze nie koniec:multi::multi:

Wyszłam do tego sklepu a gdy wróciłam otworzyłam drzwi i na moje przwitanie przybiegła rozpromieniona Fruzia, (zresztą jak zawsze) oraz Mini:loveu::loveu:Merdała ogonkiem powąchała mnie podskoczyła i poleciała na łóżko... po czym przybiegła znowu i razem z Fruzią skakały szczęśliwe na łóżku:)

A zaraz po tym gdy dałam jej puche z ręki to bezproblemowo wszystko zjadła i wylizała:)

:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ludzie jaka ja szczęsliwa!!!

Posted

No ja nie wiem co sie stało z dnia na dzień pies się zmienił:) Dzis gdy sunie zobaczyły że się obudziłam przybiegły do mnie do pieszczenia(Fruźka to nie nowość bo ona zawsze tylko patrzy na mnie i czeka az otworze oczy) No ale po Mini się nie spodziewałam, kolejny raz mnie zaskoczyla:) Teraz sie położyła obok mnie, leży sobie i wącha mnie po plecach:loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Jestem umowiona na wizyte przedadopcyjna dla Mini, osoba zainteresowana sam do mnie zadzwonila z prosba wizyte. Mieszka niedaleko mnie. Przygotujcie Mini prosze do wydania:loveu:

!!! Super!!!Jak Mini znajdzie domek to wezme na tymczas kogoś.. ale nie powiem kogo..:eviltong:

Posted

Jestem umowiona na wizyte przedadopcyjna dla Mini, osoba zainteresowana sam do mnie zadzwonila z prosba wizyte. Mieszka niedaleko mnie. Przygotujcie Mini prosze do wydania:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo mów kogo!!!!! :modla:

Mam dwie panny do wyboru i nie moge sie zdecydowac:placz::placz::placz:Najlepiej wziełabym obie ale boje się że sobie nie poradze.. łącznie z 3 psami..Smoka mi żal i chciałabym zeby czuła się kochana i była blisko człowieka bo już nie młoda a z drugiej strony Okami za którą tęsknie a jednoczesnie rozrabia.. no i jakby TZ sie wprowadzil to by była terapia "ona vs mężczyzna"...I wciaż mysle i mysle no i jak sobie mysle ze wezme Smoka to znowu mi smutno bo Okami nie wezme.. no i tak juz sama nie wiem:(

Posted

a tak wogóle to miło jest wchodzic do domu i wiedziec dwie rozpromienione mordki i dwa merdajace ogony a nie jak jeszcze niedawno.. że gdy weszłam do domu musiałam Mini wyciągać zza łóżka..

Posted

missiaa napisał(a):
Mam dwie panny do wyboru i nie moge sie zdecydowac:placz::placz::placz:Najlepiej wziełabym obie ale boje się że sobie nie poradze.. łącznie z 3 psami..Smoka mi żal i chciałabym zeby czuła się kochana i była blisko człowieka bo już nie młoda a z drugiej strony Okami za którą tęsknie a jednoczesnie rozrabia.. no i jakby TZ sie wprowadzil to by była terapia "ona vs mężczyzna"...I wciaż mysle i mysle no i jak sobie mysle ze wezme Smoka to znowu mi smutno bo Okami nie wezme.. no i tak juz sama nie wiem:(

wg mnie z tych dwóch lepiej jakbyś wzięła Okami i ją ucywilizowała - Smoczuś może iść do domku od zaraz tylko ktoś musi ją zechcieć, a lepiej jak Smok ma mozliwość wychodzenia na dwór kiedy chce, bo spacerki z bloku już raczej nie dla niej - tak mi się wydaje

Posted

malawaszka napisał(a):
wg mnie z tych dwóch lepiej jakbyś wzięła Okami i ją ucywilizowała - Smoczuś może iść do domku od zaraz tylko ktoś musi ją zechcieć, a lepiej jak Smok ma mozliwość wychodzenia na dwór kiedy chce, bo spacerki z bloku już raczej nie dla niej - tak mi się wydaje

No własnie w domu to wiesz jak jest.. Amazis czatuje przy drzwiach. A smuczuc musi dostawac te leki na stawy to bym tego pilnowała..po schodach by nie chodziła bo jest winda. No i wiesz jak ona sie granie do ludzi w domu za duzego kontaktu z ludzmi nie ma...No ale jak mówisz ze lepiej jakby została w domu to ok..

Posted

malawaszka napisał(a):
najlepiej weź obie :loveu: ;)

Ciii:eviltong: Chciałabym:eviltong:Ale nie naraz.. bo nie dałabym rady.. dopiero jak chłopak by się wprowadził...Pomyślałam jeszcze o Kasztance...(?)moze ona? choc jej to wlaściwie nie znam...

Posted

malawaszka napisał(a):
wg mnie najpilniejsza Okami - bo ona jest adopcyjna tylko trzeba jej świat pokazać - jest ładna i są chętni, ale zniechęca jej zachowanie

No to super, dzieki malawaszka za doradzenie...Moje ślicznosci sobie ze mną zamieszka:) :multi: