stokrotka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Erazm napisał(a):Ech Misiu mam sentyment ...Miskowi potrzebna wizta U okulisty? Kurcze, mi też Misiu zapadł w sercu i też jestem ciekawa co tam u Niego, czy coś mu nie potrzeba? Mam nadzieję, że Aleksandrossa się odezwie. Quote
Erazm Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Misiek slicznota prosi o dom/ Czy byl u okulisty??????? Quote
Aleksandrossa Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Hejka :) Przepraszam że sie nie odzywałam... Miałam karę na komputer i tylko z doskoku obserwowałam temat (podczas lekcji). Na razie nie mam nowych wieści o Miśku. Z jego tymczasową opiekunką kontaktuje się mejlowo choć mieszkamy po 2 różnych stronach miasta. Jeśli będę wiedziała coś nowego to na pewno dam Wam znać :) Oczywiście dziękuję za ogłoszenia i piękny tekst :) Oraz za ciągłe podnoszenie Misia na 1 stronę :) Może akurat ktoś go wypatrzy :) Quote
stokrotka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dzięki, że się odezwałaś, .............no to musisz być grzeczna :cool3:, bo Miś potrzebuje Twojej pomocy :eviltong::evil_lol::diabloti:. Czekamy na wieści co u niego słychać. Quote
Aleksandrossa Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Co do jego wzroku, to niestety diagnoza dra Garncarza jest jednoznaczna: Miś nie będzie widział i jak dotąd nie ma skutecznej metody leczenia jego wady wzroku. Ale doktor zapewnił nas, ż e najdalej po miesiącu jego pobytu w nowym miejscu nie będzie to żadną przeszkodą w jego prawidłowym funkcjonowaniu, gdyż pies niewidzący szybko uczy się polegać na pozostałych zmysłach i radzi sobie doskonale. Nie możemy się z tym nie zgodzić , gdyż nawet ostatnio zmuszeni byliśmy zmienić mu "apartament" i Misio już po kilku dniach mial świetnie opanowaną topografię nowego terenu. Ani trochę nie wpłynęło to na jego samopoczucie. Naprawdę, ten pies to urodzony super optymista. Przebywanie z nim poprawia najgorszy nawet humor. Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Brysio jak tam sytuacja Misia, są jakieś zapytania o niego, czy kompletna cisza.:-( Quote
Aleksandrossa Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Do opiekunki Misia nikt na razie nowy nie dzwonił :( Quote
stokrotka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Więc musimy być dobrej myśli i przeganiać Misia na pierwszą, może go ktoś wypatrzy.:loveu: Quote
stokrotka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Czy ta Pani, która mówiła, że może weźmie Misia ale dopiero w czerwcu, po przeprowadzce, interesuje sie Misiem? Kontaktowała sie od tamtego czasu? Quote
Brysio Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 stokrotka napisał(a):Brysio jak tam sytuacja Misia, są jakieś zapytania o niego, czy kompletna cisza.:-( niestety:-( Quote
Aleksandrossa Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Misio jest bardzo rozbrykany i po świętach ma przyjśc do niego treserka , aby go nauczyc trochę grzecznosci , bo Pani juz sobie z nim nie radzi :) Quote
stokrotka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Brysio napisał(a):Misiu:loveu::loveu::loveu: na pierwszą Quote
Recommended Posts