Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Ech Misiu mam sentyment ...Miskowi potrzebna wizta U okulisty?

Kurcze, mi też Misiu zapadł w sercu i też jestem ciekawa co tam u Niego, czy coś mu nie potrzeba? Mam nadzieję, że Aleksandrossa się odezwie.

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka :)
Przepraszam że sie nie odzywałam... Miałam karę na komputer i tylko z doskoku obserwowałam temat (podczas lekcji). Na razie nie mam nowych wieści o Miśku. Z jego tymczasową opiekunką kontaktuje się mejlowo choć mieszkamy po 2 różnych stronach miasta. Jeśli będę wiedziała coś nowego to na pewno dam Wam znać :)

Oczywiście dziękuję za ogłoszenia i piękny tekst :) Oraz za ciągłe podnoszenie Misia na 1 stronę :) Może akurat ktoś go wypatrzy :)

Posted

Dzięki, że się odezwałaś, .............no to musisz być grzeczna :cool3:, bo Miś potrzebuje Twojej pomocy :eviltong::evil_lol::diabloti:. Czekamy na wieści co u niego słychać.

Posted

Co do jego wzroku, to niestety diagnoza dra Garncarza jest jednoznaczna: Miś nie będzie widział i jak dotąd nie ma skutecznej metody leczenia jego wady wzroku. Ale doktor zapewnił nas, ż e najdalej po miesiącu jego pobytu w nowym miejscu nie będzie to żadną przeszkodą w jego prawidłowym funkcjonowaniu, gdyż pies niewidzący szybko uczy się polegać na pozostałych zmysłach i radzi sobie doskonale. Nie możemy się z tym nie zgodzić , gdyż nawet ostatnio zmuszeni byliśmy zmienić mu "apartament" i Misio już po kilku dniach mial świetnie opanowaną topografię nowego terenu. Ani trochę nie wpłynęło to na jego samopoczucie. Naprawdę, ten pies to urodzony super optymista. Przebywanie z nim poprawia najgorszy nawet humor.