hanek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Lolcia to maleńka, niespełna roczna suczka. Jest niepozorną kundelką, ale ma cudowny charakter! Typ słodkiej suni wpatrzonej w człowieka, zakochanej we właścicielu. Bardzo radosna! No i łagodniutka :) Lolcia została zabrana ze schroniska w Olkuszu 26 lutego. Przerażona uciekała przed chwytakiem, pracownikom trudno ją było złapać. A po zabraniu ze schroniska — jej radości nie było końca! Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 W kojcu byla przerazona, do fotek pozuje jak by nigdy nie byla w schronisku wskazuje na to jej rozesmiana mordka. Napewno nie bedzie problemowym pieskiem.:shake: Quote
IKA & SONIA Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Allegro dla Ślicznotki: Maleńka Lolcia czeka na kochajacy dom!!! (569535391) - Aukcje internetowe Allegro Quote
hanek Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Jakie piękne fotki (te poniżej)! Widać ją w całej okazałości:loveu: Quote
malawaszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 straszna z niej przylepka, chodzi za człowiekiem krok w krok, wpatrzona jak w obrazek, wesolutka :loveu: Quote
Weronikaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Teraz to musi sie ktos w niej zakochac ! :loveu: A nawiasem - foty profesjonalne :) Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 malawaszka, piekne foty widac ze odwiedzilas dzisiaj DT i czasu nie zmarnowalas. :shake: Quote
malawaszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 no - kilka godzinek zeszło - a ta mała pchła tak się wierciła i ciągle tyłkiem do mnie, ze ma najgorsze fotki :lol: Quote
IKA & SONIA Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Na razie Lolcia jest tutaj: www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl nie www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.adin.pl www.dwukropek.pl Quote
hanek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Był strasznie fajny telefon o Lolcię, pozachwalałam (tym bardziej, że dzisiaj dowiedziałyśmy się że maleńka ładnie sama zostaje i zachowuje czystość) i podałam panu numer telefonu do missieek. Trzymajmy kciuki! Quote
malagos Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Podobna do mojej Muszki :roll: A kciuki trzymamy, trzymamy! Quote
IKA & SONIA Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.czworonogi.eu www.ogloszenia.web-marketing.pl Quote
Koliberek34 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Lolcia do domku! Wszystkie sunie z OLKUSZA sa naprawde warte domku.:roll: Quote
malawaszka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ZAPRASZAM NA BAZARKI na missieekowe tymczasy http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-przystani-ocalenie-na-tymczasy-u-missieek-do-25-iii-129915/ http://www.dogomania.pl/forum/f99/talerzyki-dzbanki-filmy-ksiazki-slowniki-na-tymczasy-u-missieek-do-25-marca-133027/ Quote
Asior Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dziewczyny, a moze by tak pogadać z TO-em, zeby zrobili dla misieek coś podobnego co zrobili dla olkuskich psiaków??? Taką aukcję... ludzie szukali takich niewielkich psiaków... napewno by znalazło się sporo domków... Wprawdzie większość psiaków u misieek jest dość dużych rozmiarów, ale przecież sczzeniaki ma no i ma pare niewielkich... co wy na to?? mogę podjąć się rozmów ;) Quote
malawaszka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 chodzi o tą akcję pod M1? missieek na niej była - dom znalazł jeden szczeniak Lolcia kochana panienka dziś została wysterylizowana Quote
Asior Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nieee nieee.. o tą w TOZ-ie.. było mnóstwo ludzi.... poszło 6 psiaków, ale nie było takich całkiem małych te dwa co były poszły od razu... Quote
Recommended Posts