Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taki nastał czas podsumowań i refleksji.....że nasza Lusia najukochańsza na świecie:loveu: :loveu: :loveu: (za niecałe trzy tygodnie) będzie z nami już DWA LATA!!! HHUURRRAAA!!!!

• 3 weeks later...
  • Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłaszam nie wiedzącym i przypominam zapominalskim, ze dzisiaj mija 2 rocznica zamieszkania mojej kochanej wyżełki Luki z Krzesimowa w moim domu.
Kocham ją bardzo, niech żyje ze mną w zdrowiu i szczęściu 100 lat!:tort:

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Tanitko, gdzie Ty kupujesz takie piekne kolorowe kubraczki :crazyeye: i ze dziewczynki chca w nich chodzic, moje to by zdarly chyba po kilku minutach :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

kubraczki zakupione zostały na allegro (duży) i na wystawie psów (dla maluchów), moje pieski to już zrównoważóne , dojrzałe osobowości to i kubraczki im nie przeszjadzają;)

• 6 months later...
Posted

Tanitko,
nie wiem czy nie bedziesz musiala kupic wiekszej kanapy po swietach, bo na tej straszna ciasnota jest :evil_lol:

Zdrowych, Spokojnych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku zyczy Aga, Ulka ze stadkiem :tree1:

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Wczoraj rano moją kochaną poczciwą Lusię napadły dwa owczarki niemieckie (suka i pies) i ją strasznie pogryzły. Jest obolała, poszarpana, pozszywana.:placz::placz:
Psy biegały wolno, zaatakowały razem Lusię mimo ze bronił ją Marcin gołymi rękami, nie mieli szansy sie obronić. Marcin poza siniakami jest OK. Wezwaliśmy SM i psy pojechały na Paluch. Moja sunia tak cierpi!!:-(

Do dziś Lusia jest w szoku, nie je (trochę pije) i nie chce wyjśc za nic na dwór.:shake:

Posted

Biedna, poczciwa Lusia :placz: Marcin musial to strasznie przezyc, wiem, bo sama przeszlam napasc owczarka na moja suczke collie...czlowiek jest prawie bezradny wobec takiego rozszalalego onka. I nasze psy w ogole nie wiedza co sie dzieje, bo nigdy nie spotkaly sie z taka agresja.

Czy te owczarki byly bezdomne?

W Moim Psie na wrzesien jest dobry artykul nt. onkow, praktycznie nie ma juz spokojnych, zrownowazonych, tylko histeryczne, znerwicowane, wiejskie burki w pieknych opakowaniach. Jakos nie lubie owczarkow :shake: To chyba jedyne psy, ktorych nie znosze.

Posted

Luka wróciła juz do formy, jest tylko trochę jeszcze osłabiona po antybiotykach. Rany goją się "jak na psie";).
Z tego co wiem na dziś, nikt po te owczarki do schroniska jeszcze sie nie zgłosił.