tanitka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 taki nastał czas podsumowań i refleksji.....że nasza Lusia najukochańsza na świecie:loveu: :loveu: :loveu: (za niecałe trzy tygodnie) będzie z nami już DWA LATA!!! HHUURRRAAA!!!! Quote
tanitka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ogłaszam nie wiedzącym i przypominam zapominalskim, ze dzisiaj mija 2 rocznica zamieszkania mojej kochanej wyżełki Luki z Krzesimowa w moim domu. Kocham ją bardzo, niech żyje ze mną w zdrowiu i szczęściu 100 lat!:tort: Quote
Ulka18 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [SIZE="4"]Wszystkiego dobrego Lusienko w najwspanialszym domku na swiecie :cunao: :cunao: :tort: :cunao: :cunao: Quote
Katcherine Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Tanisia- GRATULACJE!!!!!! Luca- nastepnych 100 lat z Tniatka;). I pomyslec ze przez te slodka Dziewuszke Tanitka wpadla po uszy w wyzelkowy swiat;) . Quote
Ulka18 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Tanitko, gdzie Ty kupujesz takie piekne kolorowe kubraczki :crazyeye: i ze dziewczynki chca w nich chodzic, moje to by zdarly chyba po kilku minutach :evil_lol: Quote
tanitka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 kubraczki zakupione zostały na allegro (duży) i na wystawie psów (dla maluchów), moje pieski to już zrównoważóne , dojrzałe osobowości to i kubraczki im nie przeszjadzają;) Quote
tanitka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzenia Świąteczne wszelkiej radości i pomyślności na Święta od Luki:lol: Quote
Ulka18 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Tanitko, nie wiem czy nie bedziesz musiala kupic wiekszej kanapy po swietach, bo na tej straszna ciasnota jest :evil_lol: Zdrowych, Spokojnych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku zyczy Aga, Ulka ze stadkiem :tree1: Quote
tanitka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 kochana ja mam już ze trzy takie, na których sie Towarzystwo nie mieści:razz: Quote
Murka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Moja kochana Sigma :loveu: Kto by pomyślał, że przywiedzie na dogomanię taką wspaniałą osobę, jaką jest jej właścicielka ;) Quote
tanitka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 a to w styczniu miną już 3 lata!!:razz: Murko, Ty wiesz, ze ja Tobie za moją czekoladkę będę dozgonnie wdzięczna!:loveu: Quote
tanitka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 jutro obchodzimy rocznicę trzech lat od kiedy Luka jest razem z nami!!!:tort: Quote
Jo37 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jak ten czas leci . Gratulacje i wszystkiego dobrego . Quote
Murka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 :BIG::tort::drink1: Jeszcze wieeeeelu takich rocznic!!! :multi: Quote
Ulka18 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wygladaja razem jak aniolki :angel:cudne przytulaski :loveu: Quote
tanitka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wczoraj rano moją kochaną poczciwą Lusię napadły dwa owczarki niemieckie (suka i pies) i ją strasznie pogryzły. Jest obolała, poszarpana, pozszywana.:placz::placz: Psy biegały wolno, zaatakowały razem Lusię mimo ze bronił ją Marcin gołymi rękami, nie mieli szansy sie obronić. Marcin poza siniakami jest OK. Wezwaliśmy SM i psy pojechały na Paluch. Moja sunia tak cierpi!!:-( Do dziś Lusia jest w szoku, nie je (trochę pije) i nie chce wyjśc za nic na dwór.:shake: Quote
Ulka18 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Biedna, poczciwa Lusia :placz: Marcin musial to strasznie przezyc, wiem, bo sama przeszlam napasc owczarka na moja suczke collie...czlowiek jest prawie bezradny wobec takiego rozszalalego onka. I nasze psy w ogole nie wiedza co sie dzieje, bo nigdy nie spotkaly sie z taka agresja. Czy te owczarki byly bezdomne? W Moim Psie na wrzesien jest dobry artykul nt. onkow, praktycznie nie ma juz spokojnych, zrownowazonych, tylko histeryczne, znerwicowane, wiejskie burki w pieknych opakowaniach. Jakos nie lubie owczarkow :shake: To chyba jedyne psy, ktorych nie znosze. Quote
Jo37 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Biedna sunia . A swoją drogą dobrze by było odszukać właścicieli tych ON-ków i podać ich do sądu . Quote
tanitka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Luka wróciła juz do formy, jest tylko trochę jeszcze osłabiona po antybiotykach. Rany goją się "jak na psie";). Z tego co wiem na dziś, nikt po te owczarki do schroniska jeszcze sie nie zgłosił. Quote
Katcherine Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 :loveu:ucaluj Lusinke od nas. Dzielna psica. Napatrzec sie nie moge na jej zdjecie ze Stefunia jak ja przytula;) Quote
Ulka18 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Tanitko, jak Lusienka? Wyzdrowiala calkiem na cialku i duszy? Quote
Recommended Posts