Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tanitka, coś specjalnie dla Ciebie ;)

Dostałam właśnie i od razu pomyślałam o Tobie.

Ten wyżełek parę dni temu obchodził 2 lata, od kiedy mieszka w domu (też w Warszawie). Ma straszne przejścia i wielkie szczęście, że jego obecny Pan był na tyle uparty, że zawziął się, aby go wydobyć ze schroniska p.Stasi w Rachowie Starym pod Annopolem (lubelskie) - co poniektórzy pamiętają o co chodzi z tym "schroniskiem".

Kiedyś Pepe, teraz Gryfon:

[SIZE="1"]
Tak jakby podobny do Twojej Luki :evil_lol:

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już nie długo kochana Katcherine i ty będziesz miałą swoją sforę!!! :p
i będziesz latać po lasach i polach za wyżłowym nosem:painting: !!!!
i nie tylko, będziesz walczyć o kawałek kołdry i łóżka:diabloti: :
" class="ipsImage" alt="">

Posted

tanitka, czy mogę sobie troszkę Twoich zdjęć użyczyć? :oops:
Chciałabym umieścić na stronie Krzesimowa. Wpadłam na pomysł, żeby co jakis czas umieszczać newsy o psiakach z nowego domu i dodać do galerii adoptowanych zdjęcia z nowego domu (oprócz zdjęć schroniskowych dla porównania). I czy mogłabyś coś napisać w skrócie o Luce? Podobnie jak to jest w pierwszym newsie, który umieściłam o Mambie vel Luce: www.krzesimow.schronisko.com

Twoich zdjęć nie może tam zabraknąć :loveu:

Posted

Tanitka!!!!! jak tak mozna!!!!!Toz te zdjecia to dowod na Straszliwe znecanie sie nad JAMNIKIEM!!!!! i to jeszcze samas zamiescila:mad: :mad: :mad:

Czy To nie bedzie mialo konsekwencji?:diabloti:

Posted

Tanitka!!!!! jak tak mozna!!!!!Toz te zdjecia to dowod na Straszliwe znecanie sie nad JAMNIKIEM!!!!! i to jeszcze samas zamiescila:mad: :mad: :mad:

Jakie znęcanie nad jamnikiem???:crazyeye:

a tutaj bardzo popularna pozycja " na ślimaka" czyli "prosze mnie nie budzić, mnie wcale tutaj nie ma":evil_lol:

" class="ipsImage" alt="">

tanitka, czy mogę sobie troszkę Twoich zdjęć użyczyć?

Murko z wielką przyjemnością!!!:p

Tylko co ja mogę napisać o Luśce?? ja nie jestem obiektywna!! - to jest najcudowniejszym, grzeczny, spokojny, łągodny i miły pies, który musiał wiele w swym życiu przejść. Pamiętam, że jak przyjechałam do Krzesimowa i dotknęłam jej nosek przez siatkę to upewniłąm się, ze ona jest mi przeznaczona. Chciałam odejśc od kojca, zeby zobaczyć jakie inne pieski są w schroninisku (poza wielką zgrają która obskoczył mnie prosząc małymi łapkami, zbym własnie je dojrzała i zabrała ze sobą), ale Lusia zaczęła tak zawodzić patrząc na mnie, że już od kojca nie odeszłam i powtarzałam patrząc na nią " no nie płacz, przeciuez po ciebie przyjechałam". Od tej pory kochamy się najmocniej na świecie. Nie wiem dlaczego poprzedni własiciel ją oddał- to najwierniejszy, najwdzięczniejszy i dozgonnie oddany mój przyjaciel!!!
co ja mogłam pocz\ąc z takim spojrzeniem??:

Posted

jak to jakie ZNECANIE!!!!! a tu ten biedny rudy pyszczek wylaniajay sie i blagajacy o interwencje i pomoc w odzyskaniu calego przynaleznego terenu?????????toz to wola o pomste do nieba!!!!

Posted

tanitka, dzięki :loveu: W ramach najbliższej przerwy relaksującej w trakcie przygotować dyplomowo-magistrowych :mdleje: wezmę za Sigmę vel Lukę :loveu:

Katcherine :megagrin:
Od razu domyśliłam się do czego pijesz, bo jak zobaczyłam tą fotkę, to też mi się rzucił w oczy ten przerażony rudy pychol :grin:
tanitka :mad: :biggrina:

Posted

Dla Katcherine, która będzie też miała schroniskowego wyżła (co prawda nie z Krzesimowa ani z Lublina- bo tam sa najfajniejsze myśliwskie;) )- cudne wyżełkowe psiaczki- czyli kawalerowie zakochani:loveu:

Posted

:crazyeye: Tanitka....Komu podwedzilas drugiego wyzelka???????????

:diabloti: III tam Dropsiate i tak Najpiekniejsze:eviltong: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma takie kosteczki na pupci....i kregoslupik mu widac...
Malenstwo:roll:
Nic tylko calowac, przytulac...i wogole...a Te wyzelki jakies takie ....hmmmm:diabloti: za dobrze odzywione..????

:loveu:

Posted

Kochana, to jest dwóch kawalerów za płotem i to rodowodowce, z tatuażami w uchach!!!:eviltong: nie to co bidusie z oddzysku- czyli nasze najpiękniejsze, najukochańsze słodziaczki świata:loveu: :loveu: , którym żedem rodowód nie jest potrzebny żeby pańcie oszalały na ich punkcie:evil_lol: :evil_lol:
a to zdjęcie wyżłomaniaczek pamiętasz??

Posted

No pewnie ze pamietam:evil_lol: Lusienka tak mnie olewala...ze musialam ja lowic zeby sie na chwileczke przytulic;););)....
apropos rodowodow...u pewnego znanego weterynarza w Warszawie bywa sama smietanka rodowodowcow...co sie dzieje w trakcie wizyt i oczekiwania nie bede opisywac...w kazdym razie bardzo mi sie podobalo jak Grysiek przy tych wszystkich blekitnokrwistych pokazywal co jest naprawde bycie arystokrata;)...Po prostu umial sie zachowac :p

Nie mowiac juz o tym ze 'my' przyspieszamy opieszalego naszego Pana doktora haslem' Daj glos'...ostatnio sam juz to praktykowal przy mojej mamie...jak byli tylko we dwoje u weta...ktora jako kobieta cicha i grzeczna....nie umiala sie upomniec ze tez sa i tez czekaja;)
Tak to jest miec weta.gadule:evil_lol: i psa arystokrate z wychowania...

Dropsia nauczymy...hihihi....

Posted

jak to jakie ZNECANIE!!!!! a tu ten biedny rudy pyszczek wylaniajay sie i blagajacy o interwencje i pomoc w odzyskaniu calego przynaleznego terenu?????????toz to wola o pomste do nieba!!!!

no pokrzywdzona, bo się nad nią znęcam!!!- to chyba wiadać na tym leżaku, CO NIE??:evil_lol:

Posted

a zebys wiedziala ze tak!!!!!
mialam jedenascie lat jamnika...a na wakacjach mialam i 7 jednoczesnie.

Jamnik ma swoje niezbywalne prawa i juz:loveu: :loveu: :loveu: .
Mamy nadzieje na poprawe z Twojej strony Ciocia:diabloti: .