Murka Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Niestety, Sancho uciekł z nowego domu i jak do tej pory się nie odnalazł :( Quote
tanitka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Więc jednak złe wiadomości. Co z nim będzie... :( Quote
Nati5 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Murka napisał(a):W sobotę będę w schronisku i dowiem się czegoś konkretnego na temat domu Sancho. Aktualnie dochodzą do mnie różne i niezadowalające informacje na ten temat :( a jakie niezadawalajace informacje Cie dochodzą?????????? Ze schroniska i od kierownictwa? Sanczo sie odnalazł po kilku dniach.........jest caly i zdrowy ...... a wolontariusze zajmijcie sie tym co przynosi odpowiednie pozytywne skutki a nie szukaniem niepotwierdzonych i nieprawdziwych sensacji. Quote
Nati5 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Sanczo teraz Saper ma wspanialy charakter, pierwszy pies jakiego widzialam, ktory dyskutuje, kłoci sie i obraza. Jest niezmordowany ...kilka razy w tygodniu jezdzi nad jeziora i aportuje, kiedy Pan juz nie ma sily rzucac kija klóci sie i pyskuje. Ma bardzo silny charakter łowiecki co świadczy ze byl psem polujacym ... byl juz dwa razy na polowaniach ... kaczki nie odpusci az znajdzie... sprawia mu to nieziemka satysfakcje...jest w swoim zywiole!!! Przytula sie jak dziecko i mruczy jak kot.....niesamowite..... Co do agresji do psow to jest mocno przerosnieta opinia... toleruje male psy i suczki, duzych nie lubi, aczkolwiek byc moze z czasem uda sie zsocjalizowac. Jedyna wada i uciazliwa to jego ucieczki. Kilkakrotnie probowal uciekac ... taka ruda szlaja...Uwielbia wolnosc... w schronisku rowniez mu sie zdazalo, ale zawsze wracal, wiec nadzieja w tym, ze jak pozna teren to przy kolejnej ucieczce bedzie wiedzial gdzie ma dom. Wbrew plotkom ma naprawde bardzo dobrego Pana i jest bardzo kochany. W przeciwnym razie spowrotem trafilby do schroniska po "dobrych uczynkach wolontariuszy i rzekomo Pani z Toz-u, ktora nie wie jak sie nazywa, albo nie umie sie przedstawic" Jezeli macie jakies pytania czekam.......... Saper jest u mnie ... Quote
Murka Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 Nati5 cieszę się, że Sancho vel Saper się odnalazł :D Dowiedziałam się, że zaginął i wiadomości te zostały potwierdzone w schronisku. Nigdzie nie napisałam, Sancho ma niedobrego Pana :o Chyba mnie z kimś mylisz, Nati5 :wink: Mam nadzieję, że to ostatnia taka wyprawa Sancha i już wszystko będzie ok :D Quote
tanitka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Nati5 - witam i bardzo się cieszę, że Saper jest u ciebie i że storzyliście mu warunki do dobrego, aktywnego życia polującego psa!! To wspaniale słyszeć że jest kochanym psem i że w końcu doczekał się na właściwego człowieka. :D Czyli, że wyżły trzy z Krzesimowa są teraz wszystkie szczęśliwe i mają kochających opiekunów. :angel: :angel: :angel: szczególe ucałowania za moim pośrednictwem przesyła Sigma vel Luka!! A jak odkryliście Sapera w schronisku?? :o Quote
Nati5 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Witam po ponownym postawieniu na nogi systemu i powrotu do zycia wirtualnego.... Sanczo vel Sapera widzialam juz ponad rok temu w schronisku. Niedawno jednak tata stwierdzil, że kupi wyżla.... namowilam go na schroniskowego. Pojechal...umowil sie z kierowniczka, że wezmie go na spacer i nad jezioro na probe... a potem bylo juz mu szkoda go odwiezc spowrotem i zostal. Rodzice maja w domu 2 yorki i rowniez schroniskowa mala suczke, wiec nie ma mozliwosci trzymania go w domu. Ma swoje pewne zachowania, ktore zupelnie to wykluczaja, ale ma fajne warunki w firmie. Oburzylam sie dlatego ze w dzien kiedy uciekl pojawila sie u nas pani prawdopodobnie z TOZ-u, ktora zapomniala swojego imienia i nazwiska z kilkuosobowa obstawa i wyszla niezla awantura...... a takie stwierdzenia ze: "dochodza mnie nienajlepsze informacje"... jest prowokacja. Quote
tanitka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 No to super, że Saperowi udało się zdobyć wasze serca!! Koniecznie wstaw jego nowe zdjęcia juz na wolności :D Quote
tanitka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A teraz z wielkimi całusami dla Murki, za to że dzięki niej mam tak cudownego psiaka, jeden z wyżłów z Krzesimowa :wink: Quote
Murka Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 tanitka, zdjęcia suuuuuuper :D To już nie ten smutas schroniskowy... :iloveyou: Quote
aga1215 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 dopiero tu trafiłam :oops: a tu tyle szczęścia - jak te wyżły odżywają wśród ludzi :D Quote
tanitka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 I wszystkie trzy już w kochających domach....śliczności :D Quote
tanitka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Chciałabym ogłosić, że dokładnie w niedzielę 15 stycznia minie PIERSZY ROK naszego wspólnego cudownego wyżełkowego życia!!!:loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> I jest to także rocznica mojego debiutu na dogomanii, dzięki której poznałam tyle cudownych osób. Dogomianiaczki jesteście SUPER !!!!:lol: Quote
aga1215 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='tanitka']Chciałabym ogłosić, że dokładnie w niedzielę 15 stycznia minie PIERSZY ROK naszego wspólnego cudownego wyżełkowego życia!!!:loveu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> I jest to także rocznica mojego debiutu na dogomanii, dzięki której poznałam tyle cudownych osób. Dogomianiaczki jesteście SUPER !!!!:lol: to właściwie takie Dogo-Urodzinki :laola: :new-bday: :BIG: :BIG: Quote
musia Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Tanitka, a mnie zachwyca, że wyżeł ze schroniska, a ma taka stójkę.:multi: Quote
jotpeg Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 REWELACJA!!!!! [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/6251/luka20050063nd.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Murka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 tanitka, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Luki :tort: :new-bday: :BIG: Quote
tanitka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a mnie zachwyca, że wyżeł ze schroniska, a ma taka stójkę Musia - bo wszytskie wyżełki schroniskowe są boskie i nie takie stójki robią:loveu: !!!! Quote
tanitka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Nie zapominamy i Murkę mocno ściskamy!!!:grins: " class="ipsImage" alt=""> Quote
tanitka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 nikt tu nie zagląda, a my i tak pozdrawiamy radośnie, bo juz jest wiosna!!! " class="ipsImage" alt=""> Quote
Murka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 O ja :loveu: :loveu: :loveu: Ale u Was zielono :crazyeye: U nas jeszcze szaro-buro...:cry: Quote
tanitka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 I pozdrowienia od Luki z Mazur- pierwszy wypad w tym roku!!!:loveu: specjalnie dla Murki:p " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts