Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie moi dziadkowie potrzebowaliby psa do polowan...mój dziadek ma las i często chodził polować <jako hobby> do lasu z psem, ale psinka niestety padła ze starości...przywiezionego mieli pieska ze schroniska z Łodzi, ale widać, że nie ma on raczej zapędów do polowań...
Tylko teraz zostaje problem, bo moi dziadkowie mają gospodarstwo a tam wspomniany juz pies, koty, kury, gąski, króliki, świnki, itd...a z tego co czytałam, nie najlepiej reaguje na inne zwierzaki...szkoda... :cry:

Posted

Ale jak każdy wyżeł na pewno uwielbia biegać po lesie. Myślałam że chodzi o psiaka do towarzystwa w lataniu po leśnych chaszczach a nie do aportowania zwierzyny na polowaniu, sorki za nieporozumeinie.. :oops:

Posted

słuchajcie moi dziadkowie potrzebowaliby psa do polowan...mój dziadek ma las i często chodził polować <jako hobby> do lasu z psem,

Jak dla mnie jasne ze oprócz psa Towarzysza ...potrzebny piesek z instynktem...
Ech wyzełki...kombinacje rasy i ich talentów bardzo ciezko zgrać z wymaganiami potencjalnych nowych włascicieli...Jak chcą towarzysza- to instynkt przeszkadza...a jak psa do polowań to brak instynktu...Albo brak lub...własnie obecność papieru...

Pozdrawiamy Wyzełkomaniaków.

Posted

:D :D :D

Kasiu, czekamy z niecierpliwoscia na Twoje dalsze informacje o Sancho.
I doczekalo sie biedaczysko wreszcie :lol: :lol: .
Taki kochany psiak z niego... :D :D :D

Posted

No niestety, pośpieszyłam sie z tą radością :(

Otrzymałam wiadomość, że Sancho ma dom, więc stwierdziłam, że jest już go nie ma w schronisku. Okazało się jednak że miał dopiero jechać, a dom był pewny. No i w niedzielę miałam jechać z tą dziewczyną po Sancha, bo nie miała transportu. Niestety właśnei się dowiedziałąm, że moje dobre chęci nie zostaną wykorzystane, bo ona nie może wziąć Sancha - jej chłopak się nie zgadza :(

Także Sancho nadal szuka domu :(

Posted

Kurka wodna :evil: a już myślałam że i jemu się poszczęściło .............
nic to , murka wygłaskaj go od nas i dalej szukamy ..domku .
NA pewno gdzieś jest ..tylko jeszcze nie skojarzył :(

Posted

Szkoda :cry: , ale myślę, że Sancho z racji swego temperamentu nie może się dostać w nieodpowiedzialne ręce, a ten sygnał, ze narzeczony sie nie zgodził, tym własnie mi zapachniał.... nawet gdyby go zabrała, to biedaczek wróciłby do schronu ze złamanym sercem.
Sancho do góry!!

Posted

tanitka jakbyście mieli wyzełka do oddania albo cos podobnego do polowania to dajcie znac na PW, tylko tak jak pisałam wczesniej, pies jest do pobiegania po lasku, polowania i musi tolerować inne zwierzaki (psy, koty, kury, kozy, itd. ) bo bedzie mi szkoda go oddawać a chciałabym pomoc jakiemus bezbronnemu stworzonku :fadein: