Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Krzesimowie pod Lublinem czekają na dom trzy piękne wyżły:

3909_400_0.jpg

Sanczo - ma około 5 latek, błąkał się po polach, najprawdopodobniej zginął myśliwemu, ma silny instynkt myśliwski, jest agresywny wobec innych zwierząt. Wobec ludzi jest przyjacielski i łagodny.

3911_400_0.jpg

Brenda - ma około 2 latek, błąkała się po polach, zapewne zginęła podczas polowania, przejawia agresję wobec innych zwierząt. Wobec ludzi jest łagodna.

3912_400_1.jpg

Sigma - ma około 2 latek, została oddana przez właściciela, który nie podał żadnego powodu... Prawdopodobnie nie spełniała jego oczekiwać, była zbyt łagodna i nie nadawała się na polowania. To spokojna i spragniona ciepła suczka, zupełnie pozbawiona agresji.

Telefon do schroniska: 081/ 7238530

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cap, na razie nie mam żadnych info, żeby coś ruszyło :(

Lisi, tak, Sigma ma chore oczko, ale to chyba tylko zadrapanie. Fakt, że jest chuda... ech.. ja myślę, że one za mało dostają...

Posted

.. dodalam ogloszenia w www.knieja.pl i www.wyzel.pl

mam, nadzieje, ze w koncu wlasciciel sie znajdzie. Na wszelki wypadek rozpytuje znajomych Nemrodow, ale kazdy albo ma psa, albo chce innego. Teraz sezon polowan, pewnie bedzie ich wiecej. Trzymam mocne kciuki.

pzdr

Magda

• 2 weeks later...
Posted

AlmaMater, dowiem się i dam Ci znać.

A co wyżełków, odezwał sie niedawno gość i jeśli nie są wysterylizowane, to on by wziął parkę :evil: :evil: :evil:

Posted
A co wyżełków, odezwał sie niedawno gość i jeśli nie są wysterylizowane, to on by wziął parkę :evil: :evil: :evil:

mam nadzieje, ze suka jest wysterylizowana, a jesli nie to nikt jej nie wyda :evil: :evil:

• 2 weeks later...
Posted

pieski nadal w schronisku..

Jest jeszcze czwarta wyżlica, prześliczna, ale to już staruszka, kilkunastoletnia. Niewiele jej zostało do końca, ma swój cichy kącik w schronisku.

• 4 weeks later...