Murka Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 W schronisku w Krzesimowie pod Lublinem czekają na dom trzy piękne wyżły: Sanczo - ma około 5 latek, błąkał się po polach, najprawdopodobniej zginął myśliwemu, ma silny instynkt myśliwski, jest agresywny wobec innych zwierząt. Wobec ludzi jest przyjacielski i łagodny. Brenda - ma około 2 latek, błąkała się po polach, zapewne zginęła podczas polowania, przejawia agresję wobec innych zwierząt. Wobec ludzi jest łagodna. Sigma - ma około 2 latek, została oddana przez właściciela, który nie podał żadnego powodu... Prawdopodobnie nie spełniała jego oczekiwać, była zbyt łagodna i nie nadawała się na polowania. To spokojna i spragniona ciepła suczka, zupełnie pozbawiona agresji. Telefon do schroniska: 081/ 7238530 Quote
cap Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Witam, umiescilam ta informacje rowniez w serwisie lowiekim. Trzymam kciuki. pzdr. Magda Quote
Murka Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 Dzięki :D Jakby co to mam jeszcze kilka fotek. Quote
cap Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Czy ktos zglosil sie po te wyzly? pzdr. Magda Quote
Lisi Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Czy ta ostatnia pisina ma chore prawe oczko? Quote
Lisi Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Ta ostatnia sunia jest tak zabiedzona jak dalmatyńczyk. Może te psiaki dostają za mało jedzenia? Quote
Murka Posted December 5, 2004 Author Posted December 5, 2004 cap, na razie nie mam żadnych info, żeby coś ruszyło :( Lisi, tak, Sigma ma chore oczko, ale to chyba tylko zadrapanie. Fakt, że jest chuda... ech.. ja myślę, że one za mało dostają... Quote
cap Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 .. dodalam ogloszenia w www.knieja.pl i www.wyzel.pl mam, nadzieje, ze w koncu wlasciciel sie znajdzie. Na wszelki wypadek rozpytuje znajomych Nemrodow, ale kazdy albo ma psa, albo chce innego. Teraz sezon polowan, pewnie bedzie ich wiecej. Trzymam mocne kciuki. pzdr Magda Quote
majkaa Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Sigma wylada jak moja Diana z dziecinstwa. Lza mi sie zakrecila w oku. Trzymam kciuki za dobry domek. Quote
AlmaMater Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Czy te psy nadal są w schronisku? Czy w Krzesimowie są adopcje wirtualne? Quote
Murka Posted December 24, 2004 Author Posted December 24, 2004 AlmaMater, dowiem się i dam Ci znać. A co wyżełków, odezwał sie niedawno gość i jeśli nie są wysterylizowane, to on by wziął parkę :evil: :evil: :evil: Quote
AlmaMater Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 OK, dzięki. Strasznie mi ich żal, zwłaszcza Sigmy - tak smutnie wygląda. Te wszystkie "nagie" pieski są strasznie biedne zimą w schroniskach. Quote
zaba14 Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 A co wyżełków, odezwał sie niedawno gość i jeśli nie są wysterylizowane, to on by wziął parkę :evil: :evil: :evil: mam nadzieje, ze suka jest wysterylizowana, a jesli nie to nikt jej nie wyda :evil: :evil: Quote
Murka Posted January 8, 2005 Author Posted January 8, 2005 pieski nadal w schronisku.. Jest jeszcze czwarta wyżlica, prześliczna, ale to już staruszka, kilkunastoletnia. Niewiele jej zostało do końca, ma swój cichy kącik w schronisku. Quote
Murka Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Trzymajcie kciuki za Sigme.. Miła Pani zakochała sie w niej przez net i jedzie po nią z Warszawy :D Quote
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 :kciuki: baaardzo mocno Murka wpadaj częściej z takimi wieściami :angel: Quote
Murka Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Murka wpadaj częściej z takimi wieściami #angel Jakby to ode mnie zależało, to nawet co godzinę bym wpadała :wink: Quote
Murka Posted January 15, 2005 Author Posted January 15, 2005 Sigma pojechała do Warszawy!!! :D Ma do towarzystwa małą suńkę :) Quote
lothia Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 :laola: :Dog_run: :beerchug: za nowy domek Sigmy i za to aby reszta dobrze trafiła Quote
malawaszka Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 :angel: :angel: :angel: i tuu dobrze wieści jak wspaniale :kciuki: nadal trzymamy za pozostałe wyżełki Quote
Kachna Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 :laola: Bardzo się cieszę :) Teraz 3mam :thumbs: za pozostałe wyżełki. Quote
Murka Posted January 22, 2005 Author Posted January 22, 2005 Odzieliłam rozwiniety tutaj wątek o Sigmie. Zainteresowanych losem suvzki zapraszam do działu "Już w nowym domu": SIGMA W NOWYM DOMU Quote
Recommended Posts