kanna Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 agamika napisał(a):super wiadomości :multi: przynajmniej tu jakieś pozytywne wieści :loveu: agamiko a Amik się do Diuny z naprzeciwka uśmiecha:razz: to też dobra wiadomość:razz: Quote
agamika Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 kanna napisał(a):agamiko a Amik się do Diuny z naprzeciwka uśmiecha:razz: to też dobra wiadomość:razz: a Diuna co na to ?? :evil_lol: ... czekaaam na zdj ... :eviltong: Quote
kanna Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 agamika napisał(a):a Diuna co na to ?? :evil_lol: ... czekaaam na zdj ... :eviltong:Diuna Amika traktuje z należytym dla niego szacunkiem:diabloti: Kasiu, przesłałam Ci zdjątka Durnej na maila...jeśli znajdziesz chwilkę ...plissss:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 kanna napisał(a): Kasiu, przesłałam Ci zdjątka Durnej na maila...jeśli znajdziesz chwilkę ...plissss:loveu: Aniu foteczki nie doszły :shake: prześlij je proszę jeszcze raz. Quote
Ada-jeje Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 O skubana jaka piekna, :loveu: to juz nie ta bida wyciagnieta z OL. Quote
Weronikaa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Istna wyżełka :loveu: Mmm, pięęękna :multi: Quote
Ada-jeje Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kanna jutro robimy dla naszych psow Allegro wyrozniajace, czy piekna tez mamy umiescic na tej liscie :crazyeye: Quote
kanna Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna jutro robimy dla naszych psow Allegro wyrozniajace, czy piekna tez mamy umiescic na tej liscie :crazyeye: bardzo proszę..:loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ze tez nikt jej jeszcze nie zapragnął :shake: śliczna grzeczna sunia .. a troche ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło :diabloti: Quote
kanna Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ika & Sonia - dziękuję za kontakt z Panem...niestety nie odezwał się...ciągle czekam ps...niestety nadal mi nie wkleja dogo linków... prosze wklejcie tu wątek olkuskich bid...tam jest tyle psów w potrzebie:shake: Quote
Ada-jeje Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Mowisz, masz :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index173.html Quote
Ada-jeje Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Knna zagladnij prosze na watek Pamelki, jest tam prosba do Ciebie. Quote
agamika Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 kanna napisał(a):Diuna od dziś na DT:razz: :evil_lol: słyszałam, że jej pobyt w hotelu odbyl sie z malutkim akcentem i co u damy teraz ? Quote
kanna Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agamika napisał(a)::evil_lol: słyszałam, że jej pobyt w hotelu odbyl sie z malutkim akcentem i co u damy teraz ? ach te plotki :evil_lol: zaraz tam afera..:evil_lol: historyjka krótka acz treściwa sunia zaopatrzona w szeleczki została przypięta w części bagażowej dwoma smyczmi...zawsze tak robię...zostawiłam wpół uchylone okno bo upał był straszny...musiałam jednak na chwile wrócić do hotelu i ku mojemu zdziwieniu po kilku minutach sucz jak magik jakiś pojawiła się w drzwiach bez szeleczek , bez smyczy acz z uśmiechem na pysku- tu jesteś:evil_lol:... jak wylazła z szelek :crazyeye: ??? Durna Mamba ma się nieźle..., trochę średnio dogaduje się zpsami...ale wszystko do wypracowania... Sucz jest domowym psem...jako jedyna jest psem bezkonfliktowym - czysta, spokojna , cicha i baaaardzo posłuszna..zna wszystkie komendy..pcha się w nocy do łóżka - ale nie ze mną takie numery...układ mamy taki, że śpi na kocyku obok.. właściwie niewiele ją interesuje poza towarzystwem człowieka...no po prostu nie może się nacieszyć ludżmi... Quote
Ada-jeje Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A czy Diunka polubila sie z sunia :crazyeye: Quote
Ati Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A DT sie zakochuje i zakochuje w tym fajnym cialku, i nazywa Durna;) Quote
agamika Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :evil_lol: DT to przepadł juz dawno we wdziękach czornej czorcicy :lol: :cool1:Diunka mądra to coby sie nie dogadać miała , tylko do kogoż to teraz sie Amik uśmiechał będzie :eviltong: ach te plotki :evil_lol: zaraz tam afera..:evil_lol: przynajmniej nikt nikogo w hotelu nie zamknął :evil_lol: Quote
kanna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ada-jeje napisał(a):A czy Diunka polubila sie z sunia :crazyeye: ja też jestem w szoku...jeszcze wczoraj chciały się zjeść....co z racji wielkości Balbinki ( 7 kg) mały obiadek:evil_lol: a dziś... dziś Buba z wysokości fotela patrzyła wyniośle na galopady Durnej naokoło komina z reszta towarzystwa...połączyła je nienawiść do przechodniów na ulicy :evil_lol: mała poczuła wsparcie dużej suki a duża czeka na sygnał małej do ataku :evil_lol:... jedna drze się na wysokości kostek...druga kolan...podzieliły się władzą...:evil_lol: agdy zedrą gardła już do cna to kładą się obopulnie pod bramą w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku:diabloti: Quote
kanna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ati napisał(a):A DT sie zakochuje i zakochuje w tym fajnym cialku, i nazywa Durna;) A chrzestna to co ? może nie :diabloti: he,he,he... ciałko ma cudne...czorne i błyszczące ....a jak coś zmajstruje to udaje , że to jej nie dotyczy....mizdrzy się Durna i człowiekowi wszystko przechodzi:oops: wczoraj wymyśliła, że na panią najlepiej się czeka.....na stole:evil_lol: stamtąd jest najlepszy widok przez okno na bramę a w dodatku miska z ciastkami tuż,tuż... Quote
kanna Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agamika napisał(a)::evil_lol: DT to przepadł juz dawno we wdziękach czornej czorcicy :lol: :cool1:Diunka mądra to coby sie nie dogadać miała , tylko do kogoż to teraz sie Amik uśmiechał będzie :eviltong: przynajmniej nikt nikogo w hotelu nie zamknął :evil_lol: Amikowi to musimy domek z uśmiechniętymi dziewczynkami załatwić:diabloti: tylko bez podtekstów:evil_lol: a w hoteliku to ten skobelek lichutki oj lichutki:evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mam pewne przeczucia, ciekawe czy się sprawdzą :cool1: Durna ma głowę nie od parady, wybrałam najlepsze miejsce w całym domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts