IKA & SONIA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='kanna']wczoraj byłyśmy na długim, miłym spacerze...sucz ma się coraz lepiej...potrafi się juz uśmiechać:razz: zrobiła się wyciszona...zadowolona, no taka "niunia" jak o niej mówią cioteczki- agamika ty to pewnie ukułaś:cool3:... jestem bardzo zadowolona z naszej podopiecznej...ranki juz prawie wszystkie się zasklepiły, zostało nam uszko i pupa... coraz śmielsza w kontaktach z innymi psami, je, śpi i spaceruje...tylko do szczęścia nam domku brakuje, kogoś kto by pokochał biedactwo tak na amen, do końca zycia...a ja jestem pewna, że mała odwajemni to uczucie całym pogryzionym ciałkiem:loveu: Szukamy kochającego domku...czy ktoś może pomóc? :loveu::loveu::loveu: Kanna a tekścik do ogłoszeń jest? Quote
kanna Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 IKA & SONIA napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Kanna a tekścik do ogłoszeń jest? nie ma :oops: a jak coś napiszę to będzie to tak łzawy tekst,ze ech...:oops:- zabieram się.. Kasiu-walcze z zamieszczaniem zdjęć...mam nadzieję , że nie polegnę:evil_lol: Quote
kanna Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kanna a jutro sie nie wybierasz w tamte strony :crazyeye:Będę za kilka dni... o Pumie pamiętam...:lol:, jeśli mogę w czymś pomóc...do usług:lol: Quote
IKA & SONIA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 kanna napisał(a):nie ma :oops: a jak coś napiszę to będzie to tak łzawy tekst,ze ech...:oops:- zabieram się.. Kasiu-walcze z zamieszczaniem zdjęć...mam nadzieję , że nie polegnę:evil_lol: Czekam na tekst ... Powodzenia Aniu :thumbs: w razie problemów daj cynka! Quote
Weronikaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zapraszam na bazarek dla potrzebujących astów : <KLIK> :smile::smile::smile: Quote
agamika Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :oops: wiecie, bo jakby to powiedzieć ... szelki potrafiłyśmy ubrać, natomiast pojawił się mały problem z ściągnięciem i Diuna została w szelkach wczoraj :oops: ta klamra plastikowa sie coś zablokowała :oops: Quote
kanna Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 agamika napisał(a)::oops: wiecie, bo jakby to powiedzieć ... szelki potrafiłyśmy ubrać, natomiast pojawił się mały problem z ściągnięciem i Diuna została w szelkach wczoraj :oops: ta klamra plastikowa sie coś zablokowała :oops:agamika co tam szele, kupi się nowe albo wymienię w sklepie... ale spacerek mam nadzieję, że się udał? mała biegała? jakby kiedyś jakieś zdjątka... :loveu: Quote
kanna Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ale tu cicho..:shake: nikt się o Ciebie skarbie nawet nie zapyta ? a ja coraz ładniejsza jestem...:loveu: futro stare i brzydkie wyłazi mi i pokkryłam się nowiutkim czarno-czekoladowym .....charakterek tez mam niczego sobie... juz nie boję się tak panicznie psów.. całkiem dobrze sobie radzę:loveu: potrafię się postawić i naurągać temu i owemu:eviltong:... W hoteliku dostałam ksywkę "niunia" bo kochana jestem do granic możliwości.. umiem siadać, daję łapę czy potrzeba , czy tez nie.. i buziaki -lizaki...umiem się wtulać w człowieka-tak ciaśniutko i zastygam w bezruchu...i tylko ciągle brakuje mi tego jednego, jedynego domku, gdzie mogłabym poczuć się juz bezpiecznie... Quote
Ada-jeje Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wszedzie tak cichutko, na kazdym watku :-( i nie ma to znaczenia ze nasi podopieczni sa coraz bardziej przytulasni, i coraz bardziej tesknia za wlasnym czlowiekiem. :-( Quote
Panca Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 cudna sunia:loveu:oby jej sie czym predzej poszczescilo... Quote
agamika Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 kanna,nie przejmuj się, tak to z wątkami jest , ja nawet do "mojej "Korci nie zaglądam zbyt często :oops: ( to ta z która mnie dziś widziałaś :) ..Korcia jest cudowna, ale obcego na przywitanie potrafi przychwycić :oops:, stąd ten dystans trzymałam ) Jakos z patią nie możemy sie zgrać czasowo co do wizyty w hotelu :shake: alemoze sie wkoncu oda, coby obfocic Diune i Zywioła i kilka innych łapserdaków łobuziaków :evil_lol: Quote
kanna Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 agamika napisał(a):kanna,nie przejmuj się, tak to z wątkami jest , ja nawet do "mojej "Korci nie zaglądam zbyt często :oops: ( to ta z która mnie dziś widziałaś :) ..Korcia jest cudowna, ale obcego na przywitanie potrafi przychwycić :oops:, stąd ten dystans trzymałam ) Jakos z patią nie możemy sie zgrać czasowo co do wizyty w hotelu :shake: alemoze sie wkoncu oda, coby obfocic Diune i Zywioła i kilka innych łapserdaków łobuziaków :evil_lol:e tam...moje ciasto cię skusi :evil_lol: czwartek po południu...:evil_lol: Quote
tamb Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Po adopcji Dianki miałam kilka fajnych telefonów i z miłymi ludźmi umówiłam się na sobotę o 17-tej w hotelu. Dianka już w nowym domu a oni są zainteresowani dużą suką do 5 lat. Mieli kanapowca (dużą sukę), która umarła. Planuję pokazać im Diunę i bardzo proszę, żeby ktoś odpowiedzialny za jej adopcję był w tym czasie w hotelu. Czasem jest tak, że ludzie chcą wracać z psem i szkoda marnować szansy. Domek jest w Krakowie. Czy ktoś może wybrać się do hotelu? Quote
kanna Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 tamb napisał(a):Po adopcji Dianki miałam kilka fajnych telefonów i z miłymi ludźmi umówiłam się na sobotę o 17-tej w hotelu. Dianka już w nowym domu a oni są zainteresowani dużą suką do 5 lat. Mieli kanapowca (dużą sukę), która umarła. Planuję pokazać im Diunę i bardzo proszę, żeby ktoś odpowiedzialny za jej adopcję był w tym czasie w hotelu. Czasem jest tak, że ludzie chcą wracać z psem i szkoda marnować szansy. Domek jest w Krakowie. Czy ktoś może wybrać się do hotelu? Tamb- wysłałam Ci priva.. Quote
kanna Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Diuna stąd ni zowąd zaczęła raptownie chudnąć...:shake: odrobaczyliśmy ją ponownie i robimy badania krwi... coś nie gra..na moje oko schudła ze 3-4 kg ..czuje się dobrze, jest pełna energii... ale.... uszko bardzo ładnie się leczy...inne ranki pozabliźniały się zupełnie... martwię się:shake: Quote
IKA & SONIA Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 :shake: niedobrze ... Diunka walcz dzielnie!!! Quote
tamb Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Zrobię offa http://www.dogomania.pl/forum/f1161/warszawa-mix-border-collie-na-ulicy-pilnie-dt-ds-hotel-prosimy-o-pomoc-131676/index8.html#post12524785 Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Diuna, to juz nie ta psina, ktora byla w schronisku :shake: nawet kolegom potrafi pokazac :mad: i to komu :crazyeye: swojemu pobratymcowi Zywiolowi z ktorym troche zycia spedzila w tym samym schronie. Przy okazji zapraszamy na bazarek w celu ratowania nastepnych psow. http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/index2.html Quote
kanna Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Ada-jeje']Diuna, to juz nie ta psina, ktora byla w schronisku :shake: nawet zeby kolegom potrafi pokazac :mad: i to komu :crazyeye: swojemu pobratymcowi Zywiolowi z ktorym troche zycia spedzila w tym samym schronie. Przy okazji zapraszamy na bazarek w celu ratowania nastepnych psow. http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/index2.html no jakby na nie patrzeć :shake: przechodzi okres buntu :shake: nie raz spacerowała z kolegą... a dziś pokazała mu calusieńki garniturek.... :shake: mam nadzieję, że to minie.... państwo szukający suczki ( psa)potrzebują psa bardziej kanapowego , łagodnego i nieco ciapowatego...ma być duża, łagodna a Diunce wracaja dynamizm i siła...sucz potrzebuje domku, gdzie właściciele nie pozwola sobie wejść na głowę.... Quote
kanna Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 cały czas mamy myślenice, czemu Diunka chudnie...zrobiliśmy komplet badań( i choć rozmawiałam tylko z wetka telefonicznie) to wyniki niczego szczególnego nie wykazały...różnica wagi w skali miesiąca to 4 kg.. co jest?.. sucz była już kilkakrotnie odrobaczana.. powoli kończą nam się fundusze na rzecz Diunki.. czy nadal możemy liczyć na Wasze wsparcie ? Quote
Ada-jeje Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Przez krotki moment widzialam dzis Diunke ktora mieszkala obok Dorci, tak bidula prosila o glaski a najchetniej to by chciala juz opuscic to miejsce i isc do domku w ktorym mogla by zamieszkac z czlowiekiem. :-( Quote
Recommended Posts