Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agamika napisał(a):
super wiadomości :multi:

przynajmniej tu jakieś pozytywne wieści :loveu:

agamiko a Amik się do Diuny z naprzeciwka uśmiecha:razz: to też dobra wiadomość:razz:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kanna napisał(a):
agamiko a Amik się do Diuny z naprzeciwka uśmiecha:razz: to też dobra wiadomość:razz:

a Diuna co na to ?? :evil_lol: ...

czekaaam na zdj ... :eviltong:

Posted

agamika napisał(a):
a Diuna co na to ?? :evil_lol: ...

czekaaam na zdj ... :eviltong:
Diuna Amika traktuje z należytym dla niego szacunkiem:diabloti:

Kasiu, przesłałam Ci zdjątka Durnej na maila...jeśli znajdziesz chwilkę ...plissss:loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Kanna jutro robimy dla naszych psow Allegro wyrozniajace, czy piekna tez mamy umiescic na tej liscie :crazyeye:

bardzo proszę..:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ika & Sonia - dziękuję za kontakt z Panem...niestety nie odezwał się...ciągle czekam

ps...niestety nadal mi nie wkleja dogo linków... prosze wklejcie tu wątek olkuskich bid...tam jest tyle psów w potrzebie:shake:

Posted

agamika napisał(a):
:evil_lol: słyszałam, że jej pobyt w hotelu odbyl sie z malutkim akcentem

i co u damy teraz ?

ach te plotki :evil_lol: zaraz tam afera..:evil_lol:

historyjka krótka acz treściwa
sunia zaopatrzona w szeleczki została przypięta w części bagażowej dwoma smyczmi...zawsze tak robię...zostawiłam wpół uchylone okno bo upał był straszny...musiałam jednak na chwile wrócić do hotelu i ku mojemu zdziwieniu po kilku minutach sucz jak magik jakiś pojawiła się w drzwiach bez szeleczek , bez smyczy acz z uśmiechem na pysku- tu jesteś:evil_lol:...
jak wylazła z szelek :crazyeye: ???
Durna Mamba ma się nieźle..., trochę średnio dogaduje się zpsami...ale wszystko do wypracowania...

Sucz jest domowym psem...jako jedyna jest psem bezkonfliktowym - czysta, spokojna , cicha i baaaardzo posłuszna..zna wszystkie komendy..pcha się w nocy do łóżka - ale nie ze mną takie numery...układ mamy taki, że śpi na kocyku obok..
właściwie niewiele ją interesuje poza towarzystwem człowieka...no po prostu nie może się nacieszyć ludżmi...

Posted

:evil_lol: DT to przepadł juz dawno we wdziękach czornej czorcicy :lol:

:cool1:Diunka mądra to coby sie nie dogadać miała , tylko do kogoż to teraz sie Amik uśmiechał będzie :eviltong:

ach te plotki :evil_lol: zaraz tam afera..:evil_lol:

przynajmniej nikt nikogo w hotelu nie zamknął :evil_lol:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A czy Diunka polubila sie z sunia :crazyeye:

ja też jestem w szoku...jeszcze wczoraj chciały się zjeść....co z racji wielkości Balbinki ( 7 kg) mały obiadek:evil_lol: a dziś... dziś Buba z wysokości fotela patrzyła wyniośle na galopady Durnej naokoło komina z reszta towarzystwa...połączyła je nienawiść do przechodniów na ulicy :evil_lol: mała poczuła wsparcie dużej suki a duża czeka na sygnał małej do ataku :evil_lol:... jedna drze się na wysokości kostek...druga kolan...podzieliły się władzą...:evil_lol: agdy zedrą gardła już do cna to kładą się obopulnie pod bramą w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku:diabloti:

Posted

Ati napisał(a):
A DT sie zakochuje i zakochuje w tym fajnym cialku, i nazywa Durna;)

A chrzestna to co ? może nie :diabloti: he,he,he... ciałko ma cudne...czorne i błyszczące ....a jak coś zmajstruje to udaje , że to jej nie dotyczy....mizdrzy się Durna i człowiekowi wszystko przechodzi:oops:

wczoraj wymyśliła, że na panią najlepiej się czeka.....na stole:evil_lol: stamtąd jest najlepszy widok przez okno na bramę a w dodatku miska z ciastkami tuż,tuż...

Posted

agamika napisał(a):
:evil_lol: DT to przepadł juz dawno we wdziękach czornej czorcicy :lol:

:cool1:Diunka mądra to coby sie nie dogadać miała , tylko do kogoż to teraz sie Amik uśmiechał będzie :eviltong:

przynajmniej nikt nikogo w hotelu nie zamknął :evil_lol:

Amikowi to musimy domek z uśmiechniętymi dziewczynkami załatwić:diabloti: tylko bez podtekstów:evil_lol:

a w hoteliku to ten skobelek lichutki oj lichutki:evil_lol: