Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ostatatnie wiadomosci jakie otrzymalam.
Puma już w hotelu , dziewczyna która ją zawiozła zachwyconą sunią , mówi że to pies ideał . Grzeczna calą drogę , mimo , że była zestresowana sytuacją . Właściciele nawet się z nią nie pożegnali , oddali bez emocji , trochę byli zaskoczeni , że tak szybko wszystko się stało .

czyli Pumcia na chwilę do obserwacji i szukanie domu ??
Czy ona miala wątek na niebieskim amstafowym ??
Jutro poszukam .

Mamy taką perełkę teraz
http://www.dogomania.pl/threads/223451-Rybnik-znaleziona-suni-mieszaniec-amstafa-lub-boksera/page2#post18712453

jutro muszę wystawic bazarek , mus sterylkę załatwić , też szukamy na cito domu

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']czyli Pumcia na chwilę do obserwacji i szukanie domu ??
Czy ona miala wątek na niebieskim amstafowym ??
Jutro poszukam .

Mamy taką perełkę teraz
http://www.dogomania.pl/threads/223451-Rybnik-znaleziona-suni-mieszaniec-amstafa-lub-boksera/page2#post18712453

jutro muszę wystawic bazarek , mus sterylkę załatwić , też szukamy na cito domu

Nie wiem czy miala watek na niebieskim. Poprosze Cie o zalozenie ale najpierw poczekajmy na zdjecia i dajmy kilka dni Marcie na obserwacje, na podstawie ktorej bedzie mozna ulozyc ogloszenie.

Posted

Pierwsze dobre wiadomosci z hotelu,
witam,
p.Jolu dokładnie tak, to fajny bez problemowy pies tylko trafiał do tej pory na h.... ludzi. Jej potrzeba ruchu to nie bedzie sama uciekac i się sama wyprowadzać na spacery. Jest bardzo zatuczona - musze ją na początek odchudzać bo pare kilo musi zrzucić - szkoda jej stawów, sierść matowa szorstka, genaralnie fatalna dieta - Ci ostatni ''opiekunowie" podali razem z nią dla niej resztę karmy - to teraz wiem dlaczego wygląda tak jak wygląda - mało ruch i do tego karma marki Tesco wiec się nie ma co dziwić. (tej karmy jest ok 2-3 kg -taka resztka w woru -jak Pani pozowli to dam wsiowym burusiom które dokarmiam bo dla nich to będzie gratka natomiast moim hotelowym psom czegos takiego nie daję ).
W styczniu zkończyło jej się szczepienie na wsiekliznę wiec ją zaszczepie.
Postaram się zrobić jakies fajne zdjęcia i prześlę to odrazu ją można ogłaszać.
Alicja dziekuje za zalozenie watku na niebieskim.

Posted

Jeszcze kilka slow o Pumce,
Mam nadzieję , że Pumie się poszczęści i znajdzie nowy dom , nie każdy pies nadaje się do domu z małymi dziećmi , a w jej przypadku nawet właściciele podkreślali , że do dzieci jest super. Szkoda tylko , że nie dali jej szansy i nie próbowali lepiej zabezpieczyć posesji oraz nie nauczyli jej powrotu na zawołanie.

Posted

[quote name='Alicja']wkleiłam info na niebieskie

Pomyślę nad tekstem dla Pumy i jutro gdzieś na bazarku kupię ogłoszenia , tylko musze mieć dane kontaktowe[/QUOTE]
Alicjo dziekuje, dane kontaktowe dla Pumki podam na PW.
dogomanko tytul zmieniony ale tyko jak sie wejdzie na pierwsza strone.

Posted

[quote name='Ada-jeje']dogomanko tytul zmieniony ale tyko jak sie wejdzie na pierwsza strone.[/QUOTE]
kurcze faktycznie, u mnie tak samo jest, ale nie wiem jak to naprawić. :roll:

Posted

[quote name='dogomanka_']kurcze faktycznie, u mnie tak samo jest, ale nie wiem jak to naprawić. :roll:[/QUOTE]
Ja tuman w tym temacie nie pomoge, ale moze ktos z dogo udzieli Ci informacji jak to naprawic.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Alicjo dziekuje, dane kontaktowe dla Pumki podam na PW.
dogomanko tytul zmieniony ale tyko jak sie wejdzie na pierwsza strone.[/QUOTE]

oki , dzięki

Dogomanko , napisz najlepiej do moderatora PwP to zmieni tytuł , tak najlepiej jesli ci nie wychodzi ( może być ze sie nie da po tych awariach dogo )

Posted

[quote name='Alicja']oki , dzięki

Dogomanko , napisz najlepiej do moderatora PwP to zmieni tytuł , tak najlepiej jesli ci nie wychodzi ( może być ze sie nie da po tych awariach dogo )[/QUOTE]
właśnie wydaje mi się, że to awarie spowodowały te problemy, zaraz napiszę do moda. :)

Posted

to ja może jutro jej spróbuje założyć, bo dzisiaj już uciekam z dogo, tylko nie wiem jak mi to wyjdzie bo jeszcze nigdy nie zakładalam tam wydarzenia ale cóż, zawsze musi być ten pierwszy raz :) chciałabym tylko jakieś namiary , które mogłabym tam wrzucić i jakiś tekścik opisujący sytuację Pumy.