agamika Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dziwne ze ona tyle juz czeka :shake: to jest STRASZNIE radosne psisko , do ludzi nastawiona bardzo pozytywnie, jak tylko może to wpycha się na kolana :loveu:. Bardzo domaga się uwagi z bosku .. jak kogos widzi od razu jej dupcia tańcuje . Poniżej kilka fot od edit_f choć wydaje mi sie ze powinna w aparacie mieć jeszcze kilka fajnych do ogloszen, ale moze nie zdązyła zgrac ? Quote
IKA & SONIA Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Fajne foty :loveu: na pewno wykorzystam je do ogłoszeń! Quote
hanek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Agamika, bardzo dziękujemy za odwiedziny u Pumci i fotki!!! Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Agamika dziekujemy za fotki, tylko gdzie ten domek dla tej przyjaznej dziewczny :crazyeye: Quote
IKA & SONIA Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nie sądziłam, że taka słodzizna z Pumeczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dlaczego nikt jej nie chce :shake: Quote
agamika Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ;)mi to nie ma za co dziękować . Ostatnio żeśmy się przypadkiem dowiedziały ze Puma szuka domu , no to jak jesteśmy przecież na miejscu, to co za problem zrobić foty . A za foty to edit_f można dziękować :loveu: , piękne jej wyszły W hotelu i tak jesteśmy ok 2 razy w tygodniu, wiec jak będziecie mieć tam jakiegoś jeszcze psiaka, to śmiało piszcie , przynajmniej tak możemy pomóc . a tu reszta fotek małej :loveu: , ona jest przeurocza . Az sie wierzyć nie chce ze taki pies wylądował w schronisku i nikt go nie szuka :shake: szczęsliwa Puma po władowaniu sie na kolana :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
IKA & SONIA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Zrobiłam Pumce nowe ogłoszenia: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.krakow.szerlok.pl Dzięki takim ślicznym fotkom sunieczka powinna szybko znaleźć domek :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Obys tym razem miala racje, a gdyby to tak jutro juz mialo nastapic bylo by cudownie, :loveu: wymienilabym Pumke na Kudlacza ktorego jutro po zabiegu odwoze do Wieliczki. Quote
IKA & SONIA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ada-jeje napisał(a):Obys tym razem miala racje, a gdyby to tak jutro juz mialo nastapic bylo by cudownie, :loveu: wymienilabym Pumke na Kudlacza ktorego jutro po zabiegu odwoze do Wieliczki. Ostatnio zdarzył się cud z Haszczakiem to może i tym razem?!?! Quote
Ada-jeje Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Widzialam dzisiaj nasza Pumke, tyle u niej radosci ze nie sposob opisac. Jest tak kochana sunie ze sam p. Tomek powiedzial ze chetnie by ja zostawil gdyby chciala sie dogadac z jego dobermanka, ale nie chce :shake: Quote
agamika Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='agaga21']co u ślicznotki? ja może napisze co Puma zrobiła z edit_f ostatnio... No wiec tak.. Edit raczej drobnej postury kobita jest, ale ze Puma jest grzecznym i dobrym psiakiem to wysłałam z edit Pumę . Ubrałam ja w eleganckie szelki , na długa linkę i sio.. na łąki ... Puma jak to młody radosny pies biegać lubi , i na lince jak koń na lonży krąży :evil_lol: ..i tak krążyła wokół edit_f az do znudzenia , w penym monecie postanowiła zmienić kierunek biegu z łuku na prosty ... i .. edit twierdxi ze ona widziała tylko jak ma coraz mniej smyczy koło siebie ... jak na filmie.. edit, zaprłaise całym swoim jestestwem i przygotowała na szrapnięcie ... Puma jednak nie zwróciła uwagi na to przygotowanie i pociągła edit za sobą :evil_lol: Puma bardzo gzecznie wraca do kojca , uwielbia głaskanie, zabawę . drapanie po brzuchu ... mogłaby juz opuścić ten hotel :shake: jedyne zdjeice Pumy na którym udało mi sie ja uchwycić :oops::evil_lol: a tak BTW Ada-jeje widziałas tego białego asta ? Argosa ? on tez szuka domu .... Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Jest dom dla Pumki, tylko ze ja czarno to widze, wypatrzyla ja pani u ktorej jest ONka i dwa koty. Z Dobka p. Tomka Puma nie moze sie dogadac wiec nie wiem jak to bedzie z ONka. Agamika zauwazylas moze jak Puma reaguje na koty? czy moglabys to sprawdzic u p. Tomka sa kty. Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Pumka zostala dzis przewieziona w inne miejsce gdzie nabedzie troche oglady i nauczy sie podstawowych komend i miejmy nadzieje ze zwiekszy to jej szanse na adopcje. Quote
IKA & SONIA Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ada-jeje napisał(a):Pumka zostala dzis przewieziona w inne miejsce gdzie nabedzie troche oglady i nauczy sie podstawowych komend i miejmy nadzieje ze zwiekszy to jej szanse na adopcje. A jakie są warunki w tym nowym DT? Boks czy mieszkanie w domu? Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cudowne warunki, oczywiscie boks, ale z mozliwoscia pracy czlowieka z psem i duzo wybiegu. Puma jak wiesz nie toleruje kotow ani tez nie wszystkich psow, wiec musial by to byc DT z jednym psem. Quote
Weronikaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Serdecznie zapraszam na mega bazar dla ProAnimalsów :loveu: :multi: --------> BAZAREK :smile: <-------- Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Bardzo prosimy o udzial w bazarku do oplacenia hoteliku dla Pumki do tej pory jej koszt hoteliku to 1150 zl. a od wczoraj 300 zl. miesiecznie. Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kazde odwiedzinki mile widziane. :loveu::loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pumka mam nadzieje ze za ten krotki okres czasu, wiesz juz co to noga :-o Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Cioteczki prosimy o wsparcie w ogloszeniach dla Pumy, jest wyjatkowo zaborcza, szukamy dla niej DS gdzie bedzie jedynym zwierzakiem, i najlepiej rowniez bez malych dzieci. Takie dzis otrzymalam wiadomosci na jej temat. Jest uczona karnosci ale moze isc tylko do osoby ktora zna rase. Quote
Recommended Posts