polciuaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 (edited) Potrzebny pilny tymczas dla suni AST,która aktualnie przebywa w Olkuszu. O charakterze suni niestety ja nic nie moge powiedzieć bo nawet nie podeszła do krat boksu. Chyba się już poddała. Pewne jest,że nie jest agresywna gdyż dziewczyny z Pro Animals bez problemu zrobiły jej zdjęcia. A oto nasza gwiazda: Potrzebny DT,bo chyba większość z was wie jakie w Olkuszu panują warunki. Jakby ktoś jednak nie był zorientowany w temacie to kliknijcie w banner w moim podpisie,a wszystkiego się dowiecie. Pomóżcie ją wyciągnąć bo życie w tym schronie jest jak loteria! Dzsiaj jesteś i żyjesz,jutro wąchasz kwiatki od spodu! :placz::angryy: Może ktoś zrobi suni allegro ? Edited February 29, 2012 by dogomanka_ powrót z DT Quote
Weronikaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to podnosimy, może ktoś zauważy... Quote
BasiaD Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ależ ślicznotka z tej suni! Wracaj Niuniu na początek prosić o domek! Quote
Ada-jeje Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Szukamy osoby ktora moze dac suni DT a nasza Fundacja zobowiazujemy sie pokryc jej szczepienia i sterylke. Quote
polciuaa Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 hopaj na pierwszą! Kto da suni DT ?:shake: Quote
agaga21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 fajna, taka nietypowo umaszczona...oby dt szybko się znalazł! Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 PILNE!!! POMOCY :placz::placz::placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstafka-lagodna-dobrze-ulozona-suczka-po-sterylce-szuka-domku-129108/index29.html#post11883617 Quote
JaMajka Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 podnosze ślicznotke , znajdź szybko DT... :cool3: Quote
Ada-jeje Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ta sunia spedza mi tez sen z oczu, pomozcie prosze, kto da jej DT. Quote
Ada-jeje Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wiem ze jest lagodna, do kraty podeszla z merdajacym ogonkiem i jak to u astow, chetnie dala by buzi. Jej umaszczenie jest na moj gust dosc ciekawe, takie inne, niespowtarzalne. Quote
agaga21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 biedaczka nadal w tej mordowni...czy już coś wiadomo o jej charakterze? Quote
polciuaa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ada-do mnie tak samo podbiegła do kraty,tylko potem inny suki ją troche pogoniły i już nie chciała wychodzić z budy...wystawiała tylko głowke.:roll: Quote
hanek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A gdzie Ada-jeje z radosną nowiną? Sunia już bezpieczna w hoteliku u pana Tomka! Niebawem wkleję zdjęcia i zabieramy się za szukanie domu! A sunia jest przekochana, przesłodziutka. Baaardzo przyjaźnie reaguje na ludzi, merda ogonkiem, cieszy się, nie ciągnie na smyczy, w aucie hipergrzeczna. Taka poczciwinka. Quote
Alicja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 hanek napisał(a):A gdzie Ada-jeje z radosną nowiną? Sunia już bezpieczna w hoteliku u pana Tomka! Niebawem wkleję zdjęcia i zabieramy się za szukanie domu! A sunia jest przekochana, przesłodziutka. Baaardzo przyjaźnie reaguje na ludzi, merda ogonkiem, cieszy się, nie ciągnie na smyczy, w aucie hipergrzeczna. Taka poczciwinka. :multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 oooo! co za nowina!bardzo się cieszę że sunia już bezpieczna Quote
agaga21 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ada-jeje napisał(a): wedlug moich obserwacji z dziecmi nie powinno byc problemu, bo ona charakterem malo przypomina astake, no wiesz:crazyeye:! astki kochają dzieci! Quote
Ada-jeje Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Hej, Ty ciotka hanek :mad: uprzedzilas mnie z ta nowina a ja nie mialam czasu jeszcze napisac o suni, ale juz mnie wyreczylas :lol: Przy okazji prosba do naszej IKA & SONIA, o ogloszenie pieknej na Allegro i gdzie sie tylko da, choc do wydania bedzie dopiero za co najmniej miesic. Nie ma jak sprawdzic reakcje suni na koty i na dzieci, choc wedlug moich obserwacji z dziecmi nie powinno byc problemu, bo ona charakterem malo przypomina astake, ale z kotami to juz nie odpowiem. Zrszta jak hanek wklei fotki to sami zobaczycie ze to sama slodycz, nad wyraz grzeczniutka jak nasza Schirka i Perelka. Quote
polciuaa Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 świetnie wiesci! Teraz trzeba małą do domku wyprawić!:multi::loveu: Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Nazwalysmy ja z hanek Puma, co wy na to :crazyeye: Quote
hanek Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Puma Quote
agaga21 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 sunia jest ubarwiona nietypowo...może to być jej atutem-niepowtażalna! Quote
IKA & SONIA Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Pasuje to imię do ślicznotki :loveu: Skoro dziewczynka jest już bezpieczna to można jej allegro robić?? Quote
Recommended Posts