Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Potrzebny pilny tymczas dla suni AST,która aktualnie przebywa w Olkuszu. O charakterze suni niestety ja nic nie moge powiedzieć bo nawet nie podeszła do krat boksu. Chyba się już poddała. Pewne jest,że nie jest agresywna gdyż dziewczyny z Pro Animals bez problemu zrobiły jej zdjęcia.

A oto nasza gwiazda:

Potrzebny DT,bo chyba większość z was wie jakie w Olkuszu panują warunki. Jakby ktoś jednak nie był zorientowany w temacie to kliknijcie w banner w moim podpisie,a wszystkiego się dowiecie.

Pomóżcie ją wyciągnąć bo życie w tym schronie jest jak loteria! Dzsiaj jesteś i żyjesz,jutro wąchasz kwiatki od spodu! :placz::angryy:

Może ktoś zrobi suni allegro ?

Edited by dogomanka_
powrót z DT
  • Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem ze jest lagodna, do kraty podeszla z merdajacym ogonkiem i jak to u astow, chetnie dala by buzi. Jej umaszczenie jest na moj gust dosc ciekawe, takie inne, niespowtarzalne.

Posted

A gdzie Ada-jeje z radosną nowiną? Sunia już bezpieczna w hoteliku u pana Tomka! Niebawem wkleję zdjęcia i zabieramy się za szukanie domu! A sunia jest przekochana, przesłodziutka. Baaardzo przyjaźnie reaguje na ludzi, merda ogonkiem, cieszy się, nie ciągnie na smyczy, w aucie hipergrzeczna. Taka poczciwinka.

Posted

hanek napisał(a):
A gdzie Ada-jeje z radosną nowiną? Sunia już bezpieczna w hoteliku u pana Tomka! Niebawem wkleję zdjęcia i zabieramy się za szukanie domu! A sunia jest przekochana, przesłodziutka. Baaardzo przyjaźnie reaguje na ludzi, merda ogonkiem, cieszy się, nie ciągnie na smyczy, w aucie hipergrzeczna. Taka poczciwinka.

:multi::multi::multi:

Posted

Hej, Ty ciotka hanek :mad: uprzedzilas mnie z ta nowina a ja nie mialam czasu jeszcze napisac o suni, ale juz mnie wyreczylas :lol: Przy okazji prosba do naszej IKA & SONIA, o ogloszenie pieknej na Allegro i gdzie sie tylko da, choc do wydania bedzie dopiero za co najmniej miesic. Nie ma jak sprawdzic reakcje suni na koty i na dzieci, choc wedlug moich obserwacji z dziecmi nie powinno byc problemu, bo ona charakterem malo przypomina astake, ale z kotami to juz nie odpowiem. Zrszta jak hanek wklei fotki to sami zobaczycie ze to sama slodycz, nad wyraz grzeczniutka jak nasza Schirka i Perelka.