Cantadorra Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 I co dalej z sunia? Taka cisza sie zrobila? Nic nie wiem. Quote
Irkowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Przepraszam za milczenie... Sunia jest juz w domu , za "jakis czas"(zalezy od jej stanu) bedzie miala sterylke narazie jest na to za slaba . Nowa rodzina jest w niej zakochana , sunia rowniez swietnie sie tam odnalazla .... (sterylka bedzie napewno , tak wiec slicznie prosze o darowanie sobie komentarzy w stylu "jak mozna oddac psa bez sterylki " ) dziekuje :) nigdy tego nie robie , sytuacja byla wyajtkowa ... Quote
Irkowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 byłem dziś na wizycie u weta z sunią. Tak aby przebadac ją ogólnie itd. Dostała parę kroplówek odzywczych, wzmacniających itp. Ogólnie jest dobrze, ma bardzo dobre samopoczucie i humor co wskazuje ze będzie dobrze. Jednak lekarz stwierdził, że po takim wycieńczeniu nie zaleca przez najbliższe kilka miesięcy narkozy, jeżeli nie ma pilnej potrzeby, bo to może pogorszyc stan wątroby, serca itd. A Dora jest naprawdę anemiczna, po kilku minutach zabawy z Arnim dosłownie "robi bokami". Zapewniam że tak jak się umawialiśmy suka zostnie wysterylizowana. Ja nie chcę pomnażać psiej biedy, póki co jeżeli sę trafi cieczka dostanie zastrzyk. Choć weterynarz powiedział że cieczka w związku z jej stanem może się znacznie opóźnić. Tak więc sytuacja jest pod kontrolą. Pozdrawiam Darek wiadomosci od p.DaRKA Quote
gunia Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 No to wątek można przenieść do szczęśliwych zakończeń :) Wszyscy będziemy czekać na nowe wieści i fotki . Quote
Cantadorra Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Bardzo sie ciesze kochani. A jak dojechala do pana Darka? Swietne wiadomosci i trzymamy kciuki za Dore, zeby nam juz szybko wrocila do formy, bo kolega czeka :multi: Bardzo sie ciesze. Dziekujemy panie Darku za czas i serce! Quote
Guest monia3a Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cieszę się z takiego obrotu sprawy ;) :multi: Quote
Irkowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zawiozlsymy ja osobiscie..pozlaysmy p.Darka i jego rodzine i mamy 100% pewnosc ze bedzie jej tam dobrze i bedzie szczesliwa. Dziekujemy p.Darku!!!! i czekamy na dalsze wiesci ... Chcialabym podziekowac wsyztskim ktorzy nas wspierali i pomagali!!!!!!:multi: udało się! Quote
Kana Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Super !! Czekamy na zdjęcia z nowego domku ! :loveu: Quote
Recommended Posts