Zbójini Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 transport na tej trasie to akurat najmniejszy pikuś;) Quote
Irkowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam ;) jestem w kontakcie z domkiem , ktory byc moze (bo to niestety nigdy nie wiadomo) bedzie domkiem stalym. Dzieki za pomoc w wizycie przed-adopcyjnej , chetnie skorzystamy :multi: jutro to ustale ... i poprosze o adres. na ta chwile wyglada to naprawde dobrze ... wstrzymuje nas kurde sterylka-bo nie mamy za bardzo kasy, ale postaramy sie to zrobic "na kredyt" jak juz bedzie po wizycie .... bedziemy myslec nad transportem . Sunia ejst boska i urocza , nawet nie chce myslec co by z nia bylo ...gdybysmy sie wtedy "nie spotkali " :-( ech..w sumie lepiej nie myslec ... ma sie swietnie , najchetniej to caly dzien by sie bawila:evil_lol: szalona mordula! Quote
Kana Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Świetnie :loveu: Jakby co mogę pomóc ;) Zbojini Ty chcesz po nią jechac ? :eviltong: Quote
Zbójini Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 a to wołam Cantadorrę, bo ona ma bliżej:cool3: może się tak zdarzyć że nawet ja niedługo będe przjeżdżał przez Wawę. Ale czesto jeździ też mój znajomy. Quote
jolek68 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 czasami na dogo można dużo ;) i widzę że idzie to w dobrym kierunku ;) Quote
Zbójini Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 jolek68 napisał(a):czasami na dogo można dużo ;) jak się nie plącze pod ręką jakieś schronisko czy przytulisko to owszem:) Cantadorra mocuje się z dogo. Jak się upora to napisze. Pytanie czy to jest na 100%? Quote
Cantadorra Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jak nie macie nikogo do wizyty przedadopcyjnej, to jestem. Na priva wysylam moje namiary, jakby co. Quote
wanda szostek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zrozumiałam, że sunia ma dom w Trójmieście. Tam nie ma problemów ze sprawdzeniem domu. Są stare Dogomaniaczki takie jak Irma, Brązowa i nie tylko. Dom prześwietlą, bo mają w tym duże doświadczenie. Quote
Cantadorra Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Na czym stanelo ze sterylka suni? Jaka umowa z przyszlym ewentualnym wlascicielem? Wiem, ze marzec jest miesiacem tanich sterylek. Wszedzie sa ogloszenia, wielu wetow do tego programu przystapilo. Jesli gosc by sie zgodzil, to mamy tu dobrego weta, ktory zrobi po kosztach, ale nie wiem, czy przyszly wlasciciel bedzie mial czas dogladac po zabiegu. Quote
jolek68 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 to nie jest zwykła sterylka :-( tylko aborcyjna a po takiej to sunia musi mieć dużo lepszą opiekę :shake: Quote
kometa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jolek68 napisał(a):to nie jest zwykła sterylka :-( tylko aborcyjna a po takiej to sunia musi mieć dużo lepszą opiekę :shake: tzn czym ta opieka ma się różnić??:roll: Quote
Kana Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No właśnie ? Opieka jak po normalnej sterylce. TRzeba pilnować zeby nie rozlizała rany nie wyrwała szwów. Jak tam suńka się czuje ? Quote
Irkowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 umawialam sie z wlascicielem ze sunia przyjedzie juz po zabiegu.. narazie jednak troszke sie to opoznia i to mnie martwi (jestem zdechla sliwka i musze nabrac troche sil) jak tylko wroce do formy zaczne dzialac w tym temacie... fajnie bylo by gdyby sunia miala sterylke "w domu" , ale kwestia co na to nowy Pan ... aaaaaha : nie wiadomo czy sunia jest w ciązy!!!! Cantadorra - bardzo Ci dziekuje za pomoc!:loveu: Quote
kometa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 praktyka pokazuje ze czesto jednak "sterylka w domu" oaznacza "brak sterylki"...lepiej chyba nie ryzykowac Quote
Irkowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 bez stresu kometa-wstane na nogi i zrobimy zabieg... Quote
Guest monia3a Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie. Quote
Irkowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 W sobote rano Onka ma sterylke!!! prosimy o pomoc finansowa :-( kazdy grosz jest na wage zlota!!! Quote
Guest monia3a Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mogę podesłać skromne 20 zł poproszę numer konta. Quote
Irkowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 monia3a - bardzo serdecznie dziekujemy :loveu: Quote
betinka24 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 monia3a wielkie dzikei, kto moze jeszcze pomoc kazdy grosz sie liczy gdyz hotel onki pochlonal wszystkie nasze pieniazki Quote
Guest monia3a Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Proszę o numer konta na PW to przeleję piniądze. Quote
Zbójini Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jakieś decyzje po wizycie przed adopcyjnej? Mogę postarać się ją zabrać we wtorek do Trójmiasta jak cos. Quote
Recommended Posts