Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

być może miałbym domek albo dwa dla Onki w rejonie Warszawy.

Posłałem do rozpatrzenia między innymi tę sunię, Akorda i tę z Gołkowa.
Beka jakbysmy "sprzedali" któregoś z Twoich podopiecznych to może gdyby się zwolniło u Cię miejsce to...:diabloti:

Wstepnie zaoferowałem DT dla niej na owczarku bo dla Bidulki niepotrzebny ( podobno dobrze jej w schronisku) z tym ze tak jak tam pisałem fajnie by bylo gdybym miał kogos do pomocy w przypadku wyjazdów ( Kana?) konkretnie chodzi o podrzucanie na dzień-dwa w przypadku wyjazdu z raz -dwa razy w m-cu.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie by bylo gdybym miał kogos do pomocy w przypadku wyjazdów ( Kana?) konkretnie chodzi o podrzucanie na dzień-dwa w przypadku wyjazdu z raz -dwa razy w m-cu.

Yo Yo Kana Kana :evil_lol:
Więcej przeszkód nie widzę :razz: Fajnie nie ? :diabloti:

Posted

Dzieki Wam za pomoc!!!!:loveu:
Sunia byla wczoraj na dlugim spacerku..jest bardzo energiczna , zabawowa ...
wszystko ja interesuje ...
kocha ludzi i jak tylko jest okazja natychmiast wtula swoj lepek :)

inne psy - obszczekuje dobka z kojca obok ... uwielbia sie "awanturowac " ;)

na spacerze - spotkalysmy sie z Rotkiem :lol:
suka ciagnela jak szalona , piszczala , szczekala ;)
koniecznie chciala sie z nim zapoznac..ale w zwiazku z tym ze Rotek nie ejst nam zbytnio znany nie ryzykowalysmy utratą glowy Onki ;)

zostala zaszczepiona i zafiprexowana.

Guest monia3a
Posted

Bidulka musiała sporo przejść :shake: brak tego kawałka uszka dodaje jej tylko uroku ;)

Posted

Odzywali się ponoć sami za przeproszeniem debile... Jeden facet chciał "wymienić" za nią 2 szczeniaki jamnika bo nie udało mu się ich sprzedać :angryy:

Pani Wando, rzeczywiście ona jest strasznie chuda. Na zdjęciach tego podobno nie widać, ale przy dotykaniu to skóra i kości.

Posted

Właśnie dlatego trzeba od razu mówić, że suka jest po sterylce bo inaczej to będą dzwonić sami tacy "miłośnicy rasy" tym bardziej, że znów jest moda na owczarki co widać na aukcjach internetowych i portalach ogłoszeniowych i w schronach :shake:

Za hotel bogajże 15 złotych za dobę ale nie jestem pewna. Irkowa wie najlepiej co i jak i jeździ do suczki.

Posted

gunia napisał(a):
Jeden facet chciał "wymienić" za nią 2 szczeniaki jamnika bo nie udało mu się ich sprzedać :angryy:

w ogóle nie masz smykałki do interesów. tak byś miała dwa psy do adopcji a tak masz tylko jednego:evil_lol:

Posted

Zbójini, to akurat nie ja rozmawiałam z tym gościem ale powiem szczerze, że niezły typ...Jamniki nie są teraz w modzie, to pomysłał, że może się uda mu ta wymiana a tu dupa blada:) W sumie szkoda, że nie ja gadałam bo ja jako "jamnicza ciotka" nawsadzałabym mu aż miło.

BTW miałam zapytać dokładniej Ciebie Zbójini: gdzie miałby być ten tymczas koło Wawy? U Ciebie chyba nie jak patrzę na to skąd jesteś? I to byłby płatny tymczas czy nie? Napisz coś więcej proszę.

Co do ogłoszeń to suczka ma allegro, ale jak narazie same cwaniaki dzwonią i chcą ją za dużą kasę ale bez sterylki :angryy:

I zrobię suczce gumtree zaraz.

Posted

Zbójini, kurczę szkoda, że daleko, ale będziemy się zastanawiać. Coś mi się musiało pomerdać z tą Warszawą i nawet się ucieszyłam bo ja też od czasu do czasu mogłabym zająć się sunią. Będziemy myśleć w takim razie.

Posted

No jak to :

Zbójini napisał(a):
być może miałbym domek albo dwa dla Onki w rejonie Warszawy.

Posłałem do rozpatrzenia między innymi tę sunię, Akorda i tę z Gołkowa.
Beka jakbysmy "sprzedali" któregoś z Twoich podopiecznych to może gdyby się zwolniło u Cię miejsce to...:diabloti:

Wstepnie zaoferowałem DT dla niej na owczarku bo dla Bidulki niepotrzebny ( podobno dobrze jej w schronisku) z tym ze tak jak tam pisałem fajnie by bylo gdybym miał kogos do pomocy w przypadku wyjazdów ( Kana?) konkretnie chodzi o podrzucanie na dzień-dwa w przypadku wyjazdu z raz -dwa razy w m-cu.

Ja już się zameldowałam do pomocy.
To ile sunia ma w końcu ?
Czy sterylka już zaplanowana ?
Jak z charakterkiem ?

Posted

Słuchajcie już melduję najnowsze wieści: otóż podobno odezwał się chętny dom stały z Gdańska czy z Gdyni bodajże. Facet jest miłośnikiem ONków, jakiś czas temu odeszła jego ukochana 13letnia sunia ONka. Ma on jeszcze samca owczarka, ale zaznaczył, że suka zanim do niego trafi ma być po sterylce więc to dobry znak. Mam nadzieję, że Irkowa się odezwie i napisze więcej info, ale ja trzymam kciuki by było dobrze!