Energy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jak mnie się zawsze humor poprawia jak do Was wejdę:lol: Super tak pooglądać szczęśliwe psiaki:loveu: Quote
muzzy Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='bico']...ale Drop Nasie fuflę rozciągnął:D:D:D[/QUOTE] Może Dropowi podobają się bloodhoundy, więc postanowił Nasę odpowiednio 'ucharakteryzować' :) Quote
muzzy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Hau! Tyle czasu już mieszkam z panem (ponad półtora roku), a cały czas zdarzają się jakieś rekordy :) Dziś na przykład zaliczyliśmy jak do tej pory najbardziej zapsiony spacerek w wąwozie :) Wiem,że to nie to samo co swego czasu pod lasem, gdzie bywało po 14 psów, ale 6 psów w wąwozie też oznacza naprawdę dobrą zabawę :) Najpierw odbyła się narada w co się bawimy. Ja się nie naradzałem... ...bo od razu wiedziałem, że będzie berek :) Ale podczas narady ustalono, że kto przegra, ten udaje pacjenta na niewidzialnej kozetce i opowiada gremium psichologów jak to jest być goldenem :) Wszyscy słuchali z zaciekawieniem oprócz Szpuli, która koniecznie chciała się dowiedzieć jak to jest być ogonem Luny :) Dlatego Nasa musiała jeszcze na osobności powtórzyć Lunie parę rzeczy. To co, dziewczyny, ganiamy się dalej? No pewnie! :) Tu przyznam szczerze, że poczułem się z lekka zdezorientowany. Bo gonię sobie Lunę, a tu mnie ktoś za ogon łapie! :) Ale już po chwili bardzo mi się to spodobało :) Oto Atakama w pełnej okazałości :) A to Lunka. I pół mnie :) Pilnowałem, żeby ładnie pozowała :) A poza tym to jeszcze Wam powiem ciekawą rzecz. Na tym spacerku byłem prawie najstarszy, mimo że mam tylko dwa i pół roku :) Wiekowo góruje nade mną tylko 11-letni dziadek Hektor, który nie biegał z nami, tylko wolał obśliniać człowieki :) A wszystkie dziewczyny są młodsze ode mnie. Ale wcale się przez to staro nie czułem, bo najważniejsze, że fajnie się razem pokitwasić :) Hau! :) Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Świetne zdjęcia, Muzzy zajrzyj na wątek Binga/Tofisia. Quote
evel Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jaka wesoła kompania :) Ech, może kiedyś dożyję czasów, kiedy mój pies będzie się bawił tak zgodnie z innymi... ;) Quote
muzzy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 evl napisał(a):Jaka wesoła kompania :) Ech, może kiedyś dożyję czasów, kiedy mój pies będzie się bawił tak zgodnie z innymi... ;) Atakama też bywa szczekliwa i gryźliwa :) Dziś na przykład startowała z zębami do wszystkich psiaków obecnych na spacerku, w tym nawet do Hektora :) Ale stadu to jakoś nie przeszkadza i wszyscy się dobrze bawią :) Także jak Zu trafi na psie towarzystwo, któremu nie będą przeszkadzać jej ewentualne 'humory', to zabawa na pewno będzie udana :) W razie czego zawsze zapraszamy do nas, szczególnie w weekendy koło 10-tej ostatnio jest duże zapsienie :) Quote
muzzy Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 MaDi napisał(a):Świetne zdjęcia, Muzzy zajrzyj na wątek Binga/Tofisia. Zaglądam cały czas, tylko siedzę cicho :) Quote
evel Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 muzzy napisał(a):Atakama też bywa szczekliwa i gryźliwa :) Dziś na przykład startowała z zębami do wszystkich psiaków obecnych na spacerku, w tym nawet do Hektora :) Ale stadu to jakoś nie przeszkadza i wszyscy się dobrze bawią :) Także jak Zu trafi na psie towarzystwo, któremu nie będą przeszkadzać jej ewentualne 'humory', to zabawa na pewno będzie udana :) W razie czego zawsze zapraszamy do nas, szczególnie w weekendy koło 10-tej ostatnio jest duże zapsienie :) Zu nigdy nie ugryzie psa pierwsza (ewentualnie kąsa w odwecie, złośnica), niestety, jak uzna, że pies przekracza limit upierdliwości i za bardzo się do niej przystawia to drze paszczę i go goni z zębami ;) Niemniej jednak bawi się już z labami u nas, co kiedyś było nie do pomyślenia, więc postęp jest, może za jakiś czas się przejedziemy na Czechów ;) Potworami złymi z otchłani piekielnych są tylko na dzień dzisiejszy bezapelacyjnie owczarki niemieckie, rasistka ;) Quote
bico Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 muzzy napisał(a):Hau! Tyle czasu już mieszkam z panem (ponad półtora roku), a cały czas zdarzają się jakieś rekordy :) Dziś na przykład zaliczyliśmy jak do tej pory najbardziej zapsiony spacerek w wąwozie :) Wiem,że to nie to samo co swego czasu pod lasem, gdzie bywało po 14 psów, ale 6 psów w wąwozie też oznacza naprawdę dobrą zabawę :) ...a już najfajniej było, jak te 14 psów pod lasem szalało i w biegu wpadały na kogoś:evil_lol::evil_lol::D zaliczenie gleby murowane:cool3: Quote
muzzy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 bico napisał(a):...a już najfajniej było, jak te 14 psów pod lasem szalało i w biegu wpadały na kogoś:evil_lol::evil_lol::D zaliczenie gleby murowane:cool3: Albo jak Mały z Dropkiem albo z Westonem nieśli wielkiego kija wzdłuż ścieżki, po której szliśmy my - człowieki :) Jak się w porę nie uciekło na bok, to wrażenia były porównywalne z bliskim spotkaniem ze spychaczem :D Quote
muzzy Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Słuchajcie, jest sprawa :) Może czytujecie taki miesięcznik 'Przyjaciel Pies'. Jeśli tak, to w ostatnim numerze (listopad 2010) na 61. stronie jest takie jedno zdjęcie :) No i sprawa jest taka, że fajnie by było, gdyby to zdjęcie dostało jak najwięcej głosów :) Głosować można tutaj: http://pies.pl/konkurs_foto_s.html (zdjęcie znajdźcie sami :) ), najpierw trzeba założyć konto na pies.pl, ale to trwa krótko (po zakończeniu procesu rejestracji straszą, że przyślą maila aktywacyjnego, ale do mnie nie przyszedł, a konto działa). Także bardzo z Dropkiem prosimy - zagłosujcie w wolnej chwili :) DZIĘKI! :) Quote
Milosnik kotow Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='muzzy']Słuchajcie, jest sprawa :) Może czytujecie taki miesięcznik 'Przyjaciel Pies'. Jeśli tak, to w ostatnim numerze (listopad 2010) na 61. stronie jest takie jedno zdjęcie :) No i sprawa jest taka, że fajnie by było, gdyby to zdjęcie dostało jak najwięcej głosów :) Głosować można tutaj: http://pies.pl/konkurs_foto_s.html (zdjęcie znajdźcie sami :) ), najpierw trzeba założyć konto na pies.pl, ale to trwa krótko (po zakończeniu procesu rejestracji straszą, że przyślą maila aktywacyjnego, ale do mnie nie przyszedł, a konto działa). Także bardzo z Dropkiem prosimy - zagłosujcie w wolnej chwili :) DZIĘKI! :) Dziwna ta rejestracja i logowanie ale chyba się udało :) Quote
muzzy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 MaDi napisał(a):Fajny pies to i zdjęcie fajne:eviltong: A kij jaki fajny! :D Milosnik kotow napisał(a):Dziwna ta rejestracja i logowanie ale chyba się udało :) Dzięki! :) Quote
muzzy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 W podziękowaniu dla wszystkich, którzy już zagłosowali oraz na zachętę dla tych, którzy jeszcze nie głosowali - skan strony 'Przyjaciela Psa', dzięki której Dropuchę zobaczyła cała Polska i okolice :D Kto żyw, niech głosuje :) Dzięki! http://dropek.hostcenter.pl/1/przyjacielpies1.jpg Quote
Milosnik kotow Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='muzzy']słuchajcie, jest sprawa :) może czytujecie taki miesięcznik 'przyjaciel pies'. Jeśli tak, to w ostatnim numerze (listopad 2010) na 61. Stronie jest takie jedno zdjęcie :) no i sprawa jest taka, że fajnie by było, gdyby to zdjęcie dostało jak najwięcej głosów :) głosować można tutaj: http://pies.pl/konkurs_foto_s.html (zdjęcie znajdźcie sami :) ), najpierw trzeba założyć konto na pies.pl, ale to trwa krótko (po zakończeniu procesu rejestracji straszą, że przyślą maila aktywacyjnego, ale do mnie nie przyszedł, a konto działa). Także bardzo z dropkiem prosimy - zagłosujcie w wolnej chwili :) dzięki! :) można głosować więcej niż jeden raz!!! znaczy - wczoraj głosowałam i dziś znów mi się udało :) Quote
muzzy Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Milosnik kotow']można głosować więcej niż jeden raz!!! znaczy - wczoraj głosowałam i dziś znów mi się udało :) Ooo, super :) Dzięki za info! Quote
bico Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A ja się tu wproszę:eviltong::evil_lol: z jesiennym pozdrowieniem ze Starego Lasu, z Poręby... ...no i zaraz oczywiście lecę się logować, by na Dropa i Aferę i ich fajne zdjęcie głosować...się mi rymnęło:D...nawet i kilka razy:evil_lol::evil_lol: Pan Afery powinien kampanię agitacyjną także i wśród swoich znajomych poprowadzić...i to obowiązkowo:evil_lol::cool3: ...a tymczasem...jak na wstępnie... jesienna zaduma:cool3: górny wiatr...:evil_lol: chłopcy z ferajny...:evil_lol::D:D mimo jesieni, jestem wesoły:multi: Quote
muzzy Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 bico napisał(a):A ja się tu wproszę:eviltong::evil_lol: z jesiennym pozdrowieniem ze Starego Lasu, z Poręby... Super, dzięki, fajnie Was zobaczyć :) Daaawno tam nie byliśmy. A póki co Dropucha wakacjuje od piątku u Lulki i Delki, bo ja w Będzinie siedzę i wracam jutro wieczorem. Nigdy dotąd nie mieliśmy z Dropkiem tak długiego rozstania :) Quote
muzzy Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Zajrzyjcie na bazarek dla Lucjana z Kętów :) Według mnie bardzo fajne rysunki, na innym bazarku widziałem inne tej samej autorki, takie wesoło-bajkowe. Kiedyś chciałbym sobie nimi mieszkanie udekorować, bo bardzo mi się podobają, ale na razie mam inne wydatki :( Ale zajrzeć warto, tym bardziej, że cel bardzo ważny. Quote
bico Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 muzzy napisał(a):Super, dzięki, fajnie Was zobaczyć :) Daaawno tam nie byliśmy. A póki co Dropucha wakacjuje od piątku u Lulki i Delki, bo ja w Będzinie siedzę i wracam jutro wieczorem. Nigdy dotąd nie mieliśmy z Dropkiem tak długiego rozstania :) eeeech....ja zawsze z chęcią bym moje psiaki ze sobą zabierała, ale nie zawsze jest to możliwe...niestety:niewiem: Quote
muzzy Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 bico napisał(a):eeeech....ja zawsze z chęcią bym moje psiaki ze sobą zabierała, ale nie zawsze jest to możliwe...niestety:niewiem: Też bym chętnie Dropidło brał na szkolenia, ale raz że nie można, a dwa, że myślę, że u Delki i Lulki ma lepiej :) Wyszalał się z Lulką, dwa razy był na działce szalejąc w towarzystwie czterech koleżanek, więc myślę, że wakacje miał po prostu w dechę :) Quote
dogeviper Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Milosnik kotow napisał(a):Dziwna ta rejestracja i logowanie ale chyba się udało :) To prawda ale nam tez się udało:) powo:) Quote
muzzy Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 dogeviper napisał(a):To prawda ale nam tez się udało:) powo:) Dzięki! :) Quote
Recommended Posts