MaDi Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Znaleźli się właściciele tego niby pekina? Quote
muzzy Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 MaDi napisał(a):Znaleźli się właściciele tego niby pekina? Póki co nikt nie dzwonił, mimo że ogłoszenia są porozwieszane po okolicy. Quote
muzzy Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ajula napisał(a):cudne to kotowe! Nie lepsze niż Hexi w czapce uszatce :) Ajula napisał(a):już kradnę! ;) Częstuj się do woli :) Quote
muzzy Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Hau! Właśnie wróciliśmy z dłuuugiego wieczornego spacerku wokół osiedla. Ze dwa lata tędy nie chodziliśmy. Ale dziś pana naszło na łażenie, a mi to jak najbardziej na łapę :) Dawno tylu nowych zapachów nie 'czytałem' :) Spotkaliśmy też sporo psiaków. I muszę przyznać, że na 'nieswoim' terenie nie jestem już takim obszczekiwaczem :) Spokojnie sobie obserwuję nowe psie towarzystwo, a jak już do siebie podchodzimy, to nie wszczynam awantur, tylko po cichu (może tylko lekko spięty) obwąchuję się z napotkanym psem, po czym z reguły chcemy się bawić. A najlepsze było jak spotkaliśmy stadko paru psiaków, w tym taką dużą wilczurowatą suczkę. A jej Pani widząc mnie zapytała mojego pana, czy to ten, co ma swoją stronę w internecie :) Ech, ta popularność ;) Pozdrawiamy całe stadko, mam nadzieję, że niedługo znów się spotkamy :) Hau! Quote
muzzy Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 MaDi napisał(a):A do tarzania nic nie było?:eviltong: Nie, krecikowe perfumy były wczoraj :) Quote
muzzy Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Hau! Dawno już nie biegałem po krzaczorach. Dzisiaj spotkaliśmy się w wąwozie z Aferą i po dłuższym wspólnym kitwaszeniu się wpadłem na pomysł, żeby sprawdzić, czy w krzakach nic się nie pozmieniało od moich ostatnich wizyt. A pamiętacie jak kiedyś zniknąłem i w ramach przeprosin przyniosłem panu prezent? Tutaj jest o tym parę słów. I dzisiaj też długo mnie nie było. Więc trzeba było panu coś przynieść, żeby się nie gniewał. Dlatego wróciwszy z długiego zwiedzania zarośli położyłem przy człowiekach... drożdżówkę :) Sam jej nie zjadłem, mimo że mogłem, ale wolałem dać człowiekom, żeby pan się nie gniewał, że tyle mnie nie było :) A najgorsze jest to, że człowieki drożdżówki nie zdjadły! Widocznie zostawiły sobie na później, aż nabierze odpowiedniego zapaszku :) Hau! Quote
MaDi Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Grzeczne chłopaki:diabloti: Sławku myślę,że możemy realizować niecny plan:multi: Quote
LadyS Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 UWAGA! W nocy z 26 na 27 listopada (z soboty na niedzielę), w okolicach ulicy Nadbystrzyckiej został znaleziony dorosły samiec labradora, zadbany, w kolczatce. Pies błąkał się po ulicy, był bardzo zmęczony, mało co nie padł ofiarą wypadku komunikacyjnego. Poszukujemy właściciela - tymczasowo przebywa u osób, które go znalazły. Quote
jostel5 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dropka pozdrawiamy i o głosowanie na Żabulindę (nr 20) bardzo,bardzo prosimy....!:) http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00?p=18096684#post18096684 Quote
muzzy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 jostel5 napisał(a):Dropka pozdrawiamy i o głosowanie na Żabulindę (nr 20) bardzo,bardzo prosimy....!:) Również pozdrawiamy :) Ale na zdjęcie nie zagłosuję, bo trochę by mi było głupio głosować na zdjęcie swojego autorstwa :) Poza tym szczerze mówiąc według mnie to zdjęcie się nie nadaje do kalendarza, bo w oryginalnym rozmiarze jest bardzo nieostre. Zwykle tak nieostre zdjęcia kasuję, ale to zostawiłem ze względu na fajny moment i na to, że po pomniejszeniu nie widać tak bardzo tej nieostrości. Także jeśli już miałbym głosować, to na któreś z pozostałych zdjęć, bo sporo jest naprawdę świetnych. Quote
Energy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Muzzy widzisz jaki psiak Ci się trafił, zawsze o Ciebie zadba:multi::evil_lol: Pozdrawiamy Dropuchę i jego Pana:lol:my się dalej kurujemy, teraz już mamy 2 więzadła zerwane:shake: Quote
muzzy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Energy napisał(a):teraz już mamy 2 więzadła zerwane:shake: Ojoooj :( I co z tym dalej będzie? Quote
Energy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 muzzy napisał(a):Ojoooj :( I co z tym dalej będzie? Na razie Kaja chodzi z szalikiem pod brzuchem-odciążamy łapki. Mam jej 3-4 miesiące usługiwać:cool3:zanim pomyśli ma być na łóżku, zanim będzie chciała iść po schodach już ma być wnoszona itp.:roll:Prof powiedział, że nie kwalifikuje się do zabiegu z 2 łapkami i MA się poprawiać stopniowo, zobaczymy. Ale jest biedna naprawdę i jeszcze z tymi zwariowanymi córkami latającymi przed nosem. Ale musi być dobrze, kciuki nam potrzebne bardzo! Quote
muzzy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ajula napisał(a):zaglądam z pozdrowieniami :) Dzięki :) I my z Dropuchą pozdrawiamy Ciebie i Twoje uszato-koniowate czworonogi :) Quote
Energy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 I od nas pozdrowienia dla Dropka i jego Pana:lol: Dropucha przepraszam ale ta sunieczka, 6-miesięczna po przejściach jest tak podobna do ciebie;) Może komuś wpadnie w oko... Quote
muzzy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Ale fajna! Oj, pewnie by się z Dropkiem polubili :) Quote
jostel5 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 http://img838.imageshack.us/img838/6598/dsc0445xi.jpg Jaka śliczna....!Dlaczego "po przejściach"? Znowu "dobry człowiek".....? Quote
Energy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='muzzy']Ale fajna! Oj, pewnie by się z Dropkiem polubili :)[/QUOTE] No to czemu nie?:lol: [quote name='jostel5'] Jaka śliczna....!Dlaczego "po przejściach"? Znowu "dobry człowiek".....?[/QUOTE] A jakże by inaczej... Quote
muzzy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Energy']No to czemu nie?:lol:[/QUOTE] A myślisz, że bym nie chciał? :) Niestety dwa psiule to trochę za dużo :( Wystarczy, że Dropek czasem bywa jełopek :) Quote
Energy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='muzzy']A myślisz, że bym nie chciał? :) Niestety dwa psiule to trochę za dużo :( Wystarczy, że Dropek czasem bywa jełopek :)[/QUOTE] O przepraszam, Dropek to mądry psiak:lol:na pewno byłby jak ojciec:cool3: Muzzy gdybyś coś usłyszał...a może ktoś się zakocha w Dropku i sobowtórkę by chciał;) Quote
jostel5 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Też będę ją pokazywać! I niech znajdzie dom najlepszy z możliwych! Quote
Recommended Posts