muzzy Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Hau! Dzisiejszy wieczorny spacerek był pod znakiem lisa. I to z co najmniej trzech powodów. Najpierw Puńka uśmiechała się jak Mona LISA :) Później pogoniłem w krzaki lisa, a właściwie liska, bo małe to to było. Kiedyś jak leciałem w krzaki, to znikałem na dobrych kilkanaście minut, a dziś dwa razy poleciałem za lisem, ale wracałem po minucie. W końcu już wiem, że takich smakołyków, jak od człowieków, od lisa nie wysępię :) A trzeci powód za spacerkiem 'na lisa' był taki, że trochę się ganialiśmy. A jak wiadomo, jeśli w słowie 'gonitwa' parę liter się doda, a kilka zabierze, to wyjdzie słowo 'lis' :) No dobra, trzeci powód może trochę naciągany, ale i tak było fajnie :) A na zdjęciu poniżej nasz nowy kolega - golden Grawis. Oczywiście z Maksiem, bo jego jak zwykle wszędzie pełno :) Hau! :) Quote
muzzy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wszystkiego najlepsiego z okazji Międzynarodowego Dnia Psa! :) Quote
MaDi Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='muzzy']Wszystkiego najlepsiego z okazji Międzynarodowego Dnia Psa! :) Przekażę moim bestiom;) Quote
Luna123 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Oczywiście Dropkowi i wszystkim pieskom wszystkiego najlepszego :smilecol: Jak mocna jest siła sugestii :cool3:, faktycznie Puńka jak Mona LISa :cool3:;) Quote
teresz10 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dziękujemy za sesję zdjęciową która tak dokładnie oddała charakterek "Śrubki-Mikusi" ,skutek : MIKUSIA ma DS . Dzisiaj zadzwoniła pani i powiedziała ze Mikusia pięknie bawi sie z dziećmi, przestrzega czystości, chodzi na smyczy bez problemów - pani powiedziała ze dokładnie taką MIKUSIE chciała, imię tez nie zostanie zmienione...Mikusia od soboty zamieszkała w Chełmie. Quote
muzzy Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Fajnie, że tak szybko się Mikusi udało. Jak zwykle polecam się na przyszłość :) Quote
muzzy Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Tak z okazji pierwszego piątku tygodnia :) [IMG]http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2011/07/77bc3050-ca40-4518-a027-30735104e980.gif[/IMG] Quote
muzzy Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='jostel5']Jaki śmieszny....!:) Podobny do Dropka!;)[/QUOTE] Hmmm... no 4 łapy ma, to może i podobny ;) Quote
MaDi Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 muzzy napisał(a):Tak z okazji pierwszego piątku tygodnia :) Żebrak;) Nie myśl sobie,że tu nie zaglądam...po prostu cieszę oczy. Quote
muzzy Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 MaDi napisał(a):po prostu cieszę oczy. Znalazłem kolejny powód do cieszenia oczu :) Quote
Luna123 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 poproszę o interpretację ;) to mają być łaskotki, rak nieborak , czy on siedzi wyprostowany na doopce ? :roll: Nie myślę w poniedziałki ;) Quote
muzzy Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Luna123 napisał(a):poproszę o interpretację ;) to mają być łaskotki, rak nieborak , czy on siedzi wyprostowany na doopce ? :roll: Nie myślę w poniedziałki ;) Moja interpretacja jest taka, że fajny jest :) Quote
Luna123 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 no po prostu :cool3: :splat:jak to mawia mój ojciec " no chyba, że tak... ";) Quote
muzzy Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Hau! Wczoraj na wieczornym spacerku przyszedł nowy kolega - spanielek Fido. Tak jak ja jest wykastrowany, więc dogadaliśmy się od razu, bez konieczności pokazywania mu 'na dzień dobry', że ja rządzę w wąwozie :) Po prostu mamy wspólne tematy :) Byli też Roki i Tajson, czyli buldogi. Dawno nie przychodzili, bo Roki miał operację na oczy. Ale teraz ma już zdjęte szwy i wszystko jest ok. Fiodor też się pojawił, ale ani on, ani czołgi, nie byli zainteresowani zabawą z Fido. Nawet mamy zdjęcia :) A na koniec filmik sprzed paru dni, który pokazuje, jak należy się dzielić gałązką :) [video=youtube;2e6dpmqlsmA]http://www.youtube.com/watch?v=2e6dpmqlsmA[/video] Quote
Luna123 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Hoho, kitwaszenie pierwsza klasa :cool3: cudne zdjęcie :lol: http://dropek.hostcenter.pl/images/phocagallery/2011/03_od_czerwca/5_Fido/thumbs/phoca_thumb_l_08_IMG_5041_resize.jpg zmęczony pies to szczęśliwy pies, Dropek chyba ma najdłuższy język z całej ekipy:razz: http://dropek.hostcenter.pl/images/phocagallery/2011/03_od_czerwca/5_Fido/thumbs/phoca_thumb_l_10_IMG_5046_resize.jpg Grzeczne pieski na filmikui, ale Dropiaty jakby z przeproszeniem ciągnął w swoją stronę ;) Quote
muzzy Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Luna123 napisał(a):Hoho, kitwaszenie pierwsza klasa :cool3: Wczoraj było jeszcze intensywniej, bo i czołgi się do zabawy przyłączyły. Niestety nie miałem aparatu :( Luna123 napisał(a):Dropek chyba ma najdłuższy język z całej ekipy:razz: Też mi się tak wydaje, choć czasami inni próbują z nim konkurować :) Luna123 napisał(a):Grzeczne pieski na filmiku, ale Dropiaty jakby z przeproszeniem ciągnął w swoją stronę ;) A bo Drop czasem tak ma, że nieśmiało, ale z uporem :) Quote
bico Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 ..."czołgi" są po prostu kapitalne! :D jak się schylają, to cała skóra z "twarzy" opada im na nos!:D:D Quote
Luna123 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 muzzy napisał(a): A bo Drop czasem tak ma, że nieśmiało, ale z uporem :) powolutku, ale do celu ;) bico napisał(a):..."czołgi" są po prostu kapitalne! :D jak się schylają, to cała skóra z "twarzy" opada im na nos!:D:D też moi faworyci ( po Dropku oczywiście :cool3: ). A Fiodor zdziwiony, jak to z tą skórą jest możliwe...;) Quote
EmkaEmilka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Pani Luno 123 czy wszystko u Was dobrze?Czy nas jeszcze pamietacie?bo pisze i pisze na naszej stronce i zero odzewu :-( Quote
Luna123 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 EmkaEmilka, odpisałam na wątku Saifika ;). Chyba musimy się spotkać i wypić co nieco, to będziesz mi mówić po imieniu ;) Dropciu, sorry, nie zaśmiecam, znikam ;) Quote
muzzy Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Luna123 napisał(a):Dropciu, sorry, nie zaśmiecam, znikam ;) Oj nie znikaj :) Quote
bico Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='Luna123']EmkaEmilka, odpisałam na wątku Saifika ;). Chyba musimy się spotkać i wypić co nieco, to będziesz mi mówić po imieniu ;) Dropciu, sorry, nie zaśmiecam, znikam ;) ...no widzę, że tu jakieś konkretniejsze propozycje padają:D:evil_lol::beerchug: Quote
Milosnik kotow Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='muzzy']Hau! Ale Dropkowi podgardle urosło ;) Quote
Recommended Posts