Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hau! Dzisiejszy wieczorny spacerek był pod znakiem lisa. I to z co najmniej trzech powodów. Najpierw Puńka uśmiechała się jak Mona LISA :)

Później pogoniłem w krzaki lisa, a właściwie liska, bo małe to to było. Kiedyś jak leciałem w krzaki, to znikałem na dobrych kilkanaście minut, a dziś dwa razy poleciałem za lisem, ale wracałem po minucie. W końcu już wiem, że takich smakołyków, jak od człowieków, od lisa nie wysępię :) A trzeci powód za spacerkiem 'na lisa' był taki, że trochę się ganialiśmy. A jak wiadomo, jeśli w słowie 'gonitwa' parę liter się doda, a kilka zabierze, to wyjdzie słowo 'lis' :) No dobra, trzeci powód może trochę naciągany, ale i tak było fajnie :)
A na zdjęciu poniżej nasz nowy kolega - golden Grawis. Oczywiście z Maksiem, bo jego jak zwykle wszędzie pełno :)

Hau! :)

Posted

Dziękujemy za sesję zdjęciową która tak dokładnie oddała charakterek "Śrubki-Mikusi" ,skutek :

MIKUSIA ma DS . Dzisiaj zadzwoniła pani i powiedziała ze Mikusia pięknie bawi sie z dziećmi, przestrzega czystości, chodzi na smyczy bez problemów - pani powiedziała ze dokładnie taką MIKUSIE chciała, imię tez nie zostanie zmienione...Mikusia od soboty zamieszkała w Chełmie.

Posted

Tak z okazji pierwszego piątku tygodnia :)

[IMG]http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2011/07/77bc3050-ca40-4518-a027-30735104e980.gif[/IMG]

Posted

Luna123 napisał(a):
poproszę o interpretację ;) to mają być łaskotki, rak nieborak , czy on siedzi wyprostowany na doopce ? :roll: Nie myślę w poniedziałki ;)

Moja interpretacja jest taka, że fajny jest :)

Posted

Hau! Wczoraj na wieczornym spacerku przyszedł nowy kolega - spanielek Fido. Tak jak ja jest wykastrowany, więc dogadaliśmy się od razu, bez konieczności pokazywania mu 'na dzień dobry', że ja rządzę w wąwozie :) Po prostu mamy wspólne tematy :) Byli też Roki i Tajson, czyli buldogi. Dawno nie przychodzili, bo Roki miał operację na oczy. Ale teraz ma już zdjęte szwy i wszystko jest ok. Fiodor też się pojawił, ale ani on, ani czołgi, nie byli zainteresowani zabawą z Fido. Nawet mamy zdjęcia :)

A na koniec filmik sprzed paru dni, który pokazuje, jak należy się dzielić gałązką :)

[video=youtube;2e6dpmqlsmA]http://www.youtube.com/watch?v=2e6dpmqlsmA[/video]

Posted

Hoho, kitwaszenie pierwsza klasa :cool3:

cudne zdjęcie :lol:

http://dropek.hostcenter.pl/images/phocagallery/2011/03_od_czerwca/5_Fido/thumbs/phoca_thumb_l_08_IMG_5041_resize.jpg

zmęczony pies to szczęśliwy pies, Dropek chyba ma najdłuższy język z całej ekipy:razz:

http://dropek.hostcenter.pl/images/phocagallery/2011/03_od_czerwca/5_Fido/thumbs/phoca_thumb_l_10_IMG_5046_resize.jpg

Grzeczne pieski na filmikui, ale Dropiaty jakby z przeproszeniem ciągnął w swoją stronę ;)

Posted

Luna123 napisał(a):
Hoho, kitwaszenie pierwsza klasa :cool3:

Wczoraj było jeszcze intensywniej, bo i czołgi się do zabawy przyłączyły. Niestety nie miałem aparatu :(
Luna123 napisał(a):
Dropek chyba ma najdłuższy język z całej ekipy:razz:

Też mi się tak wydaje, choć czasami inni próbują z nim konkurować :)
Luna123 napisał(a):
Grzeczne pieski na filmiku, ale Dropiaty jakby z przeproszeniem ciągnął w swoją stronę ;)

A bo Drop czasem tak ma, że nieśmiało, ale z uporem :)

Posted

muzzy napisał(a):

A bo Drop czasem tak ma, że nieśmiało, ale z uporem :)

powolutku, ale do celu ;)

bico napisał(a):
..."czołgi" są po prostu kapitalne! :D jak się schylają, to cała skóra z "twarzy" opada im na nos!:D:D

też moi faworyci ( po Dropku oczywiście :cool3: ). A Fiodor zdziwiony, jak to z tą skórą jest możliwe...;)

Posted

EmkaEmilka, odpisałam na wątku Saifika ;). Chyba musimy się spotkać i wypić co nieco, to będziesz mi mówić po imieniu ;)

Dropciu, sorry, nie zaśmiecam, znikam ;)

Posted

[quote name='Luna123']EmkaEmilka, odpisałam na wątku Saifika ;). Chyba musimy się spotkać i wypić co nieco, to będziesz mi mówić po imieniu ;)

Dropciu, sorry, nie zaśmiecam, znikam ;)

...no widzę, że tu jakieś konkretniejsze propozycje padają:D:evil_lol::beerchug: