Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zajrzycie proszę do tego benka...zuzlikowa zawsze "coś" wynajdzie...
Jestem w szoku, a myślałam, że na dogo, to już nic mnie nie zdziwi....:shake:
Starszy, głuchy, psiak, fałd skóry od urodzenia zasłonił mu oczy, uszy, leje się ropa, pies gnije za życia, a nikogo to do tej pory nie obchodziło...zdjęcia i opis z interwencji mówią same za siebie....:placz::placz::placz::-(
http://www.dogomania.pl/threads/205521-Bernardyn_BALDUR-za-życia-PLEŚNIEJE-i-GNIJE-jest-ZJADANY_-dla-niego-ŻYCIE-BÓLEM!?p=16646585#post16646585

Posted

Dziękuję za zajrzenie na wątek psinki :) A tak w ogóle to jak kiedyś naprawię swojego cudaka to będę się musiała wybrać do Ciebie na jakieś korepetycje fotograficzne... :siara:

Posted

Ajula napisał(a):
wreszcie poczytałam zaległości
pozdrawiam Cię Dropku i Muzzego też :)

Fajnie, że nadal do nas zaglądasz, dzięki :) Również pozdrawiamy z Dropkiem Ciebie, Hexi i Gacka :)
evel napisał(a):
A tak w ogóle to jak kiedyś naprawię swojego cudaka to będę się musiała wybrać do Ciebie na jakieś korepetycje fotograficzne... :siara:

Korepetycje, czy nie korepetycje, ale na spacerki do wąwozu macie z Zu zaproszenie nieustające :)

Posted

A dzisiaj znów zapraszamy na film :) Dropucha prawie codziennie spotyka się na popołudniowym spacerku z Walkerem i bawią się piłeczką. Drop najczęściej odpuszcza, coby Walker miał radochę, w końcu jeszcze niedawno to był szczeniak :) A poza tym tak się przyzwyczaił do smakołyków, że woli trzymać się przy panu zamiast biegać za piłeczką, żeby przypadkiem jakieś pyszności go nie ominęły :) Ale czasami jednak Drop potrafi się trochę przyłożyć i wtedy zabawa jest najfajniejsza :)

[CENTER] [video=youtube;6bMmSLXQirw]http://www.youtube.com/watch?v=6bMmSLXQirw[/video][/CENTER]

Posted

MaDi napisał(a):
Też mi kolega, to istny złodziej nic dziwnego,że Drpek nie oddaje później piłeczki.;)

Ojtam, ojtam :D Po prostu Walker lubi piłeczkę, a Drop lubi się nią dzielić :)
Milosnik kotow napisał(a):
Ja takie małe mam pytanie - czy ten film miejscami jest nagrany z jakimś przyspieszeniem??? :D:D:D

Chyba nie, a czemu? :crazyeye:

Posted

Bo to niemożliwym się wydaje, żeby Dropek mógł tak szybko biegać :D

Heee??? Na osiedlu nie ma sobie równych! No dobra, czasami Szpula potrafi mu dotrzymać kroku, w końcu to gończy polski :)

Posted

Hau! Pan miał zalatany weekend, więc dopiero teraz siadamy poopowiadać. Dziś pan był na wystawie psów, niestety beze mnie, bo zgarnąłbym wszystkie nagrody i innym psiakom byłoby smutno :) Za to moja dobra kumpela Szpula wygrała klasę młodzieży w swojej rasie. I pan spotkał tę panią od goldenów, co kiedyś sporo zdjęć stamtąd mieliśmy i super się tam bawiłem. I ustalili, że pojedziemy w odwiedziny do goldenów w któryś weekend, już się nie mogę doczekać :) A a propos goldenów, to wczoraj w wąwozie poznałem 1,5-rocznego Fiodora. Cały czas próbował się do mnie dobierać, ale ja też taki byłem w jego wieku :) Zabawa była super, a po spacerku nie miałem czasu paść i odpoczywać, bo od razu pojechaliśmy na szczepienie. I przy okazji pan wspomniał, że ostatnio się sporo wylizywałem pod ogonem, więc Pani doktor zafundowała mi niezbyt przyjemną atrakcję w postaci wyciśnięcia gruczołów tam, gdzie słońce pod ogon nie dochodzi. Ale w sumie szybko poszło i już nie pamiętam, że było niezbyt przyjemnie :) No i najważniejsze - znów się zważyłem. Miesiąc temu ważyłem 25 kg. Ale od tamtego czasu na każdym spacerku w wąwozie dostaję kurzą łapkę i dużo nagród za trzymanie się przy panu. Efekt: 26,5 kg :( Ale grubo nie wyglądam, może to moja optymalna waga. W każdym razie pan mi trochę ograniczył żarełko, cobym już więcej nie tył. Tyle na dzisiaj, bo pan ma sporo zdjęć do obrobienia, więc już go puszczam do komputera :) Hau! :)

Posted

1,5 kg nie widać, ale następne będzie ;)
A do mnie wczoraj przyszedł klient i jak zobaczył Fryzię, to po " Dzień dobry " był komentarz " oooo, upasiony piesek ". O się zdenerwowałam i powiedziałam, że to futerko i żeby przyszedł za 2 miesiące, jak będziemy po fryzjerze . I wtedy to odszczeka :diabloti:
Upasiony pies, coś takiego :shake::obrazic::nono:

Posted

[quote name='evel']Hihi, trzymaj wagę Dropku, żeby nie było wstydu w wąwozie ;)
A tak przy okazji zapraszam na bazarek z psimi akcesoriami i nie tylko: http://www.dogomania.pl/threads/206361
Bazarek przejrzałem, ale niestety nie widzę nic dla siebie :(
A o wstyd w wąwozie nie ma się co martwić, Dropucha zażywa sporo ruchu, oto dowód:

[video=youtube;8THFI-M7c4M]http://www.youtube.com/watch?v=8THFI-M7c4M[/video]

Szpula to dla przypomnienia zwyciężczyni młodzieży w gończych polskich na ostatniej wystawie. Ale na osiedlu to po prostu super kumpela do zabawy :D

Posted

[quote name='bico']Zajrzycie proszę do tego benka...zuzlikowa zawsze "coś" wynajdzie...
Jestem w szoku, a myślałam, że na dogo, to już nic mnie nie zdziwi....:shake:
Starszy, głuchy, psiak, fałd skóry od urodzenia zasłonił mu oczy, uszy, leje się ropa, pies gnije za życia, a nikogo to do tej pory nie obchodziło...zdjęcia i opis z interwencji mówią same za siebie....:placz::placz::placz::-(
http://www.dogomania.pl/threads/205521-Bernardyn_BALDUR-za-życia-PLEŚNIEJE-i-GNIJE-jest-ZJADANY_-dla-niego-ŻYCIE-BÓLEM!?p=16646585#post16646585
Przepraszam,że u Dropka ale zapraszam do Perełki:(

http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Ca%C5%82a-%C5%82ysa-mikro-sunia

Posted

MaDi napisał(a):
Przepraszam,że u Dropka ale zapraszam do Perełki:(

Z zaproszeniami do psich bid zawsze można się u Dropka pokazywać. Mam nadzieję, że dzięki temu znajdzie się więcej osób chętnych do pomocy.

Posted

[quote name='Milosnik kotow']Dropek i Szpula to Dropula :D

Albo Szpupek jak kto woli :D

(tak mnie najszło z wieczora, po obejrzeniu kitwaszenia w wąwozie)
No niestety (albo lepiej: na szczęście :)) Dropuli ani Szpupków nie będzie, bo kto by upilnował takie wariaty ;) Wystarczy, że jest Dropek i jest Szpula :)

Posted

muzzy napisał(a):
No niestety (albo lepiej: na szczęście :)) Dropuli ani Szpupków nie będzie, bo kto by upilnował takie wariaty ;) Wystarczy, że jest Dropek i jest Szpula :)

Ty od razu o pieszczotach ;) Ja miałam na myśli to że jak się kitwaszą, to nie wiadomo, który ogon, do którego psa przynależy :D:D:D O potencjalnych psich dzieciach nawet nie pomyślałam ;)

Posted

Ty od razu o pieszczotach ;)

Przecież wiadomo, że pieszczotka to skrzyżowanie psa ze szczotką, więc nie mów, że to ja mam jakieś nie takie myśli :evil_lol:

Posted

Ajula napisał(a):
Wesołych jajek i kolorowego zająca Dropku i Muzzy!

Dzięki! Również życzymy wszystkim Dropkoczytaczom radosnych, zdrowych i spokojnych Świąt :)