Ajula Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Milosnik kotow napisał(a)::BIG: :tort: :new-bday: :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: :cunao::cunao::cunao::cunao: PS. Jakby ktoś nie wiedział, to Muzzy ma dziś urodziny :) I to okrągłe w dodatku :) Muzzy ma urodziny razem ze mną - takiego mam farta :D sto lat sto lat Muzzy!! :loveu: Quote
muzzy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ajula napisał(a):Muzzy ma urodziny razem ze mną Faktycznie! Rok temu to odkryliśmy :) No to wszystkiego naj z okazji osiemnastki! :) Quote
bico Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ...i ja przyłączę się do najlepszych urodzinowych życzeń zarówno dla Muzzego jak i dla Ajula:cool3: [CENTER]:new-bday::new-bday::new-bday: :tort::tort::tort: :BIG::BIG::BIG: :laola: [/CENTER] Quote
MaDi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wprawdzie opóźnione ale wszystkiego najlepszego!!! Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='muzzy']biorąc pod uwagę Twój podpis, bałem się, że przestaniesz zaglądać na nasz wątek. Na szczęście się myliłem :) skąd wiesz? może bico wpadła żeby Cię rozliczyć? zgodnie z podpisem : ZAGLĄDAM TYLKO NA WĄTKI, KTÓRE ROZLICZAM. ;) Quote
muzzy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Wielkie dzięki za życzenia! :) [quote name='jambi_']skąd wiesz? może bico wpadła żeby Cię rozliczyć? zgodnie z podpisem : ZAGLĄDAM TYLKO NA WĄTKI, KTÓRE ROZLICZAM. ;) Bico komornik :D Przychodzi przeprowadzić egzekucję z łaciatej ruchomości? :D Igłą w kolano :D Quote
Energy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 muzzy napisał(a):Wielkie dzięki za życzenia! :) Bico komornik :D Przychodzi przeprowadzić egzekucję z łaciatej ruchomości? :D Igłą w kolano :D No jak Bico tu zajrzy:diabloti::evil_lol: Wszystkiego najlepszego :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Energy']No jak Bico tu zajrzy:diabloti::evil_lol: ale co? sama tak napisała ;) zresztą sama zobacz Energy co bico ma w podpisie... a tak wogóle, muzzy... hapi berzdejjj tuuu juuuu hapi berzdej tuu juuuuu hapi berzdej Mister of Dropek hapi berzdej tuuuuuuu juuuuuuuuuuuuuu! (tak jak to śpiewała kiedyś pewna blondyna z hameryki) Quote
muzzy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dzięki :) A Bico jak tu zajrzy, to wszyscy będziemy mieli igły w kolanach :D Quote
evel Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 muzzy, najlepsze życzenia :) Okrągłe urodziny, znaczy dwudzieste ma się rozumieć? ;) Quote
muzzy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='evl']muzzy, najlepsze życzenia :) Okrągłe urodziny, znaczy dwudzieste ma się rozumieć? ;) Dzięki :) Tej wersji się trzymajmy :) A tak naprawdę to półtora tego, co napisałaś :) Quote
Milosnik kotow Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='jambi_']hapi berzdejjj tuuu juuuu hapi berzdej tuu juuuuu hapi berzdej Mister of Dropek hapi berzdej tuuuuuuu juuuuuuuuuuuuuu! Mister of Dropek - :rofl: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
bico Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='muzzy'] Bico komornik :D Przychodzi przeprowadzić egzekucję z łaciatej ruchomości? :D Igłą w kolano :D[/QUOTE] ech....wystawię Was po prostu na licytację:evil_lol::evil_lol::D:D:D Quote
muzzy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='bico']ech....wystawię Was po prostu na licytację:evil_lol::evil_lol::D:D:D[/QUOTE] E, to nie mam się czym martwić, trzeba by było dopłacić, żeby mnie ktoś kupił :D Quote
muzzy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Łułułułułuf! O tak się przed chwilą na spacerku zbulwersowałem, więc tym razem nie zwykłe 'hau'! No bo schodzę sobie grzecznie ze skarpy do wąwozu, a tam W MOIM WĄWOZIE normalnie idzie sobie KOT! No ja rozumiem lis, czy kuropatwa. Ale kot?! No ale cóż było robić, pogonić trzeba :) No to ja długa za nim, a on myk na drzewko! No to ja wlazłem przednimi łapami na drzewko i dawaj go obszczekiwać! Za chwilę podszedł pan i wtedy kocisko stwierdziło, że w obliczu przewagi liczebnej czas znaleźć lepsze schronienie. I zeskoczyło z drzewka tak, że mordę miałem w połowie jego długości! Gdybym tylko chciał, to bym go złapał za ogon, choćby z palcem w uchu! Ale wiadomo: nie o to chodzi, by złapać kotka, lecz o to, by gonić go :) No więc dałem mu ułamek sekundy forów, po czym pognałem za nim w las. I już za chwilę opierałem się łapami o większe drzewo na brzegu lasku, bo kot wziął i tam spylił. Ileż ja się musiałem gardła na niego nazdzierać! Ile nakombinować próbując wejść na drzewo! Z każdej strony próbowałem, nawet po krzakach! I gdybym trochę poczekał (aż drzewo spróchnieje i się zawali), to bym kota w końcu dopadł, ale pan dropkujący przez kilkanaście minut, w końcu wziął się na sposób i mnie pochwycił oferując chrupka. Ale nawet będąc na smyczy jeszcze się kotu odszczekiwałem. Niech wie, kto rządzi w wąwozie! :) A tu kilkanaście sekund moich namawiań kotka, żeby zlazł z drzewa: [video=youtube;yxQ9H1Mz-7g]http://www.youtube.com/watch?v=yxQ9H1Mz-7g[/video] Swoją drogą muszę pana namówić, żeby sobe sprawił lepszą komórkę, bo obecna jakość filmów uwłacza mojej psiej godności :) Lecę odpocząć, hau! :) Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No rzeczywiście co kot robi w wąwozie?:crazyeye::evil_lol:Masz rację Dropuś, dobrze, że go pogoniłeś:diabloti: Muzzy włączyłam filmik i teraz mam takie szczekanie i ujadanie moich suk w domu, że głowa pęka:diabloti::evil_lol: Quote
muzzy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Energy']Muzzy włączyłam filmik i teraz mam takie szczekanie i ujadanie moich suk w domu, że głowa pęka:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Hmmm, chyba najwyższa pora dołączyć do wątku Dropka ostrzeżenie: CZYTANIE TEGO WĄTKU WIĄŻE SIĘ Z RYZYKIEM! :evil_lol::diabloti: Quote
Milosnik kotow Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Kotek? W wąwozie? On pewnie chciał Muzzy'emu życzenia złożyć, a Dropek tak go powitał... :placz: Quote
Energy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='bico']Ależ z tego Dropka pies...na koty:D:D:D[/QUOTE] Jestem w szoku z powodu godzin, w których Bico jest u Dropka:crazyeye::evil_lol: Quote
muzzy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Energy']Jestem w szoku z powodu godzin, w których Bico jest u Dropka:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] Bico już przestała być nocnym Dogo-Wampiro-Cyborgiem :) Quote
bico Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Energy']Jestem w szoku z powodu godzin, w których Bico jest u Dropka:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] ...a może ja właśnie o tej porze dopiero kładę się spać..?:cool3::evil_lol::evil_lol::D czyli schodzę do swojej wampirzej krypty, gdyż światło dzienne mogło by mi zaszkodzić poważnie:D:D Quote
muzzy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Hau! :) Pogoda fajna, więc i spacerki z reguły mam długie i pełne zabaw :) Dziś rano na ten przykład spotkaliśmy się z Nasą i ze Szpulą. Szpulę znacie, a z Nasą już od dość dawna się spotykamy, ale do tej pory nie trafiła na spacerek, na którym pan miał aparat. Aż do dziś :) Dziewczyny lubią sobie potańczyć break dance'a :) Szpula nie stroni od butelki :D Psy zmęczone to psy szczęśliwe :) Nasa, daj pyska na pożegnanie! :) Hau! :) Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Miałam przeczucie,że będą nowe zdjęcia:multi: Quote
muzzy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='MaDi']Miałam przeczucie,że będą nowe zdjęcia:multi: A ja mam przeczucie, że zapomniałem o jednym zdjęciu z porannego spacerku :) Oto jedyne na świecie zdjęcie bestii występującej tylko u nas w wąwozie - stonogi wielopsowej :) Quote
Recommended Posts