Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milosnik kotow napisał(a):
:BIG: :tort: :new-bday:
:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:

:cunao::cunao::cunao::cunao:

PS. Jakby ktoś nie wiedział, to Muzzy ma dziś urodziny :)

I to okrągłe w dodatku :)

Muzzy ma urodziny razem ze mną - takiego mam farta :D

sto lat sto lat Muzzy!! :loveu:

Posted

...i ja przyłączę się do najlepszych urodzinowych życzeń zarówno dla Muzzego jak i dla Ajula:cool3:
[CENTER]:new-bday::new-bday::new-bday:
:tort::tort::tort:
:BIG::BIG::BIG:
:laola:
[/CENTER]

Posted

[quote name='muzzy']biorąc pod uwagę Twój podpis, bałem się, że przestaniesz zaglądać na nasz wątek. Na szczęście się myliłem :)

skąd wiesz? może bico wpadła żeby Cię rozliczyć? zgodnie z podpisem : ZAGLĄDAM TYLKO NA WĄTKI, KTÓRE ROZLICZAM. ;)

Posted

Wielkie dzięki za życzenia! :)
[quote name='jambi_']skąd wiesz? może bico wpadła żeby Cię rozliczyć? zgodnie z podpisem : ZAGLĄDAM TYLKO NA WĄTKI, KTÓRE ROZLICZAM. ;)
Bico komornik :D Przychodzi przeprowadzić egzekucję z łaciatej ruchomości? :D Igłą w kolano :D

Posted

muzzy napisał(a):
Wielkie dzięki za życzenia! :)

Bico komornik :D Przychodzi przeprowadzić egzekucję z łaciatej ruchomości? :D Igłą w kolano :D

No jak Bico tu zajrzy:diabloti::evil_lol:

Wszystkiego najlepszego :new-bday::new-bday::new-bday:

Posted

[quote name='Energy']No jak Bico tu zajrzy:diabloti::evil_lol:

ale co? sama tak napisała ;) zresztą sama zobacz Energy co bico ma w podpisie...

a tak wogóle, muzzy...

hapi berzdejjj tuuu juuuu
hapi berzdej tuu juuuuu
hapi berzdej Mister of Dropek
hapi berzdej tuuuuuuu juuuuuuuuuuuuuu!

(tak jak to śpiewała kiedyś pewna blondyna z hameryki)

Posted

[quote name='evl']muzzy, najlepsze życzenia :) Okrągłe urodziny, znaczy dwudzieste ma się rozumieć? ;)
Dzięki :) Tej wersji się trzymajmy :) A tak naprawdę to półtora tego, co napisałaś :)

Posted

[quote name='muzzy']
Bico komornik :D Przychodzi przeprowadzić egzekucję z łaciatej ruchomości? :D Igłą w kolano :D[/QUOTE]

ech....wystawię Was po prostu na licytację:evil_lol::evil_lol::D:D:D

Posted

[quote name='bico']ech....wystawię Was po prostu na licytację:evil_lol::evil_lol::D:D:D[/QUOTE]
E, to nie mam się czym martwić, trzeba by było dopłacić, żeby mnie ktoś kupił :D

Posted

Łułułułułuf! O tak się przed chwilą na spacerku zbulwersowałem, więc tym razem nie zwykłe 'hau'! No bo schodzę sobie grzecznie ze skarpy do wąwozu, a tam W MOIM WĄWOZIE normalnie idzie sobie KOT! No ja rozumiem lis, czy kuropatwa. Ale kot?! No ale cóż było robić, pogonić trzeba :) No to ja długa za nim, a on myk na drzewko! No to ja wlazłem przednimi łapami na drzewko i dawaj go obszczekiwać! Za chwilę podszedł pan i wtedy kocisko stwierdziło, że w obliczu przewagi liczebnej czas znaleźć lepsze schronienie. I zeskoczyło z drzewka tak, że mordę miałem w połowie jego długości! Gdybym tylko chciał, to bym go złapał za ogon, choćby z palcem w uchu! Ale wiadomo: nie o to chodzi, by złapać kotka, lecz o to, by gonić go :) No więc dałem mu ułamek sekundy forów, po czym pognałem za nim w las. I już za chwilę opierałem się łapami o większe drzewo na brzegu lasku, bo kot wziął i tam spylił. Ileż ja się musiałem gardła na niego nazdzierać! Ile nakombinować próbując wejść na drzewo! Z każdej strony próbowałem, nawet po krzakach! I gdybym trochę poczekał (aż drzewo spróchnieje i się zawali), to bym kota w końcu dopadł, ale pan dropkujący przez kilkanaście minut, w końcu wziął się na sposób i mnie pochwycił oferując chrupka. Ale nawet będąc na smyczy jeszcze się kotu odszczekiwałem. Niech wie, kto rządzi w wąwozie! :) A tu kilkanaście sekund moich namawiań kotka, żeby zlazł z drzewa:

[video=youtube;yxQ9H1Mz-7g]http://www.youtube.com/watch?v=yxQ9H1Mz-7g[/video]

Swoją drogą muszę pana namówić, żeby sobe sprawił lepszą komórkę, bo obecna jakość filmów uwłacza mojej psiej godności :) Lecę odpocząć, hau! :)

Posted

No rzeczywiście co kot robi w wąwozie?:crazyeye::evil_lol:Masz rację Dropuś, dobrze, że go pogoniłeś:diabloti:

Muzzy włączyłam filmik i teraz mam takie szczekanie i ujadanie moich suk w domu, że głowa pęka:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']Muzzy włączyłam filmik i teraz mam takie szczekanie i ujadanie moich suk w domu, że głowa pęka:diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Hmmm, chyba najwyższa pora dołączyć do wątku Dropka ostrzeżenie:
CZYTANIE TEGO WĄTKU WIĄŻE SIĘ Z RYZYKIEM! :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Energy']Jestem w szoku z powodu godzin, w których Bico jest u Dropka:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]
Bico już przestała być nocnym Dogo-Wampiro-Cyborgiem :)

Posted

[quote name='Energy']Jestem w szoku z powodu godzin, w których Bico jest u Dropka:crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

...a może ja właśnie o tej porze dopiero kładę się spać..?:cool3::evil_lol::evil_lol::D czyli schodzę do swojej wampirzej krypty, gdyż światło dzienne mogło by mi zaszkodzić poważnie:D:D

Posted

Hau! :) Pogoda fajna, więc i spacerki z reguły mam długie i pełne zabaw :) Dziś rano na ten przykład spotkaliśmy się z Nasą i ze Szpulą. Szpulę znacie, a z Nasą już od dość dawna się spotykamy, ale do tej pory nie trafiła na spacerek, na którym pan miał aparat. Aż do dziś :)

Dziewczyny lubią sobie potańczyć break dance'a :)

Szpula nie stroni od butelki :D

Psy zmęczone to psy szczęśliwe :)

Nasa, daj pyska na pożegnanie! :)

Hau! :)

Posted

[quote name='MaDi']Miałam przeczucie,że będą nowe zdjęcia:multi:
A ja mam przeczucie, że zapomniałem o jednym zdjęciu z porannego spacerku :)
Oto jedyne na świecie zdjęcie bestii występującej tylko u nas w wąwozie - stonogi wielopsowej :)