muzzy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Hau! Dropcica coraz bliżej :) Czyli rocznica mojego przybycia do nowego domu. Wydarzyło się to 12 marca 2009 roku. I z tej okazji mam dla Was niespodziankę: :multi: www.dropek.hostcenter.pl :multi: Mam swoją stronę internetową! :cool1: A na niej wszystkie moje dotychczasowe przygody wraz ze zdjęciami! Niektóre zdjęcia już z wątku poznikały, a na mojej stronie będą zawsze dostępne :) W przyszłości moje opowieści będą, tak jak do tej pory, w pierwszej kolejności pojawiały się na tym wątku. A zaraz potem na stronie :) Zapraszam! :) Quote
bico Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='muzzy']Hau! Dropcica coraz bliżej :) Czyli rocznica mojego przybycia do nowego domu. Wydarzyło się to 12 marca 2009 roku. I z tej okazji mam dla Was niespodziankę: :multi: www.dropek.hostcenter.pl :multi: Mam swoją stronę internetową! :cool1: A na niej wszystkie moje dotychczasowe przygody wraz ze zdjęciami! Niektóre zdjęcia już z wątku poznikały, a na mojej stronie będą zawsze dostępne :) W przyszłości moje opowieści będą, tak jak do tej pory, w pierwszej kolejności pojawiały się na tym wątku. A zaraz potem na stronie :) Zapraszam! :) :crazyeye:ale niespodzianka z tą stroną! Super pomysł!:loveu::loveu::loveu: Muzzy, Dropek - gratulacje strony, a także ostatniego roku pełnego różnych pozytywnych dokonań:thumbs::thumbs::thumbs: Aż się beczeć chce ze wzruszenia:placz::oops::cool3: bo to już rok zleciał, a Dropcio ma taki kochający domek, trafił wspaniale - Muzzy dziękujemy:modla::modla::modla: No a dziś - rocznica-Dropcica i świętowanie z tej okazji:BIG::cunao::drinking::drink1::evil_lol::evil_lol: PS - będzie też wbijanie Muzzemu igieł w kolana za pomyłkę Westona z Małym:D:D:D Quote
muzzy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Hau! Ale wczoraj była impreza! Pan na razie powoli trzeźwieje, więc ja Wam opowiem jak było fajnie :) Było całe stado człowieków, wszyscy mieli rok temu związek z moim wprowadzeniem się do pana. I wszyscy mnie głaskali, a przynajmniej próbowali, bo ja miałem lepsze zajęcie - kitwaszenie się j Lulką :) A oprócz tego dostałem wieeeelką kość i różową świnię :) Szkoda, że Dropcica przypada tylko raz w roku :( Quote
muzzy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A z kolei dzisiaj na porannym spacerku sam sobie zafundowałem prezent - super perfumy pięknie pachnące kupą i padlinką :) Niestety jak zwykle nie utrafiłem w pana gust, przez co od razu po spacerku zaliczyłem pierwszą w tym roku kąpiel. Quote
Energy Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 muzzy napisał(a):A z kolei dzisiaj na porannym spacerku sam sobie zafundowałem prezent - super perfumy pięknie pachnące kupą i padlinką :) Niestety jak zwykle nie utrafiłem w pana gust, przez co od razu po spacerku zaliczyłem pierwszą w tym roku kąpiel. No cóż Dropuś musiał Panu przypomnieć, że czasami trzeba się wykąpać:eviltong: Muzzy, Dropek szczęścia w Waszą rocznicę życzę:loveu::loveu::loveu:i wielu jeszcze wspaniałych rocznic:multi::multi::multi: Quote
Milosnik kotow Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 muzzy napisał(a): Hau! A oprócz tego dostałem wieeeelką kość i różową świnię :) Dropku powiem Ci w sekrecie, że wczoraj dostałeś nie jedną, a dwie kości :D Tylko tę drugą Twój Pan gdzieś Ci schował :) Pewnie da Ci ją za jakiś czas, no chyba, że wcześniej sam ją nadgryzie ;) Quote
bico Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dropciowa rocznicowa impreza była prześwietna:cool3::cool3::evil_lol::multi: Dropek na przemian się kitwasił z Lulką albo pożerał kość tak, że aż się zasapał:D a co do tarzanka - ja nie wiem - jak tak starannie dobrany przez Dropka zapach mógł się Muzzemu nie spodobać???:crazyeye::evil_lol: Quote
muzzy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 bico napisał(a):a co do tarzanka - ja nie wiem - jak tak starannie dobrany przez Dropka zapach mógł się Muzzemu nie spodobać???:crazyeye::evil_lol: Dropucha stara się jak może - wczoraj się wytarzał w smrodzie a la rybsko. W sumie ciekawa odmiana po kupie tudzież padlince :) Mimo to kąpieli nie uniknął :) I już powoli się uczy - jak tuż po spacerze poszedłem szykować wannę, to Drop, nauczony sobotnim (i zeszłorocznymi zresztą też) doświadczeniem, stał i piszczał, wiedząc co go czeka :) Ale kąpiel, jak zwykle, zniósł dzielnie i bez oporów :) Quote
Milosnik kotow Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Dropuszku - jak się będziesz tak tarzał i tarzał, to na następną Dropcicę dostaniesz prawdopodobnie coś takiego: http://trendz.pl/pralka-na-psy-30-stopni-bez-wirowania :D Quote
muzzy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Milosnik kotow']Dropuszku - jak się będziesz tak tarzał i tarzał, to na następną Dropcicę dostaniesz prawdopodobnie coś takiego: http://trendz.pl/pralka-na-psy-30-stopni-bez-wirowania :D Taka pralka musiałaby mieć wirówkę, inaczej Dropucha nie poczułby zabawy :D Quote
Milosnik kotow Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 muzzy napisał(a):Taka pralka musiałaby mieć wirówkę, inaczej Dropucha nie poczułby zabawy :D Taaa.... może jeszcze opcje suszenia i prasowania, hę? Quote
muzzy Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Milosnik kotow napisał(a):Taaa.... może jeszcze opcje suszenia i prasowania, hę? Wyrzymaczka wystarczy :) Quote
Milosnik kotow Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 muzzy napisał(a):Wyrzymaczka wystarczy :) Dropek maglowany... :D Ciekawe czy mu się to spodoba?? Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Kochane Cioteczki bardzo potrzebna pomoc: sunia i 6 szczeniakow bez domu i bez deklaracji: :-(:-(:-(:-(:shake::shake::shake::shake::placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/181890-Tylko-6-szczeniakA-w-przeA-yA-o-zimAE-2-za-TM-POTRZEBNA-KARMA-300zA-na-HOTEL Quote
muzzy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Hau! Ostatnio wzbudzam w panu wątpliwości czy mądrzeję, czy burkowacieję :) Kilka dni temu pokazałem się z dobrej strony - biegałem sobie w krzakach przy wąwozie, pan sobie chodził kawałek dalej. I jak wybiegłem z tych krzaków, to trafiłem prosto na całkiem sporego psa spacerującego sobie z panią. Pan tylko na mnie gwizdnął, a ja ani psa nie obszczekałem, ani nie poszedłem się zapoznać, tylko szybko przybiegłem do pana. Ale z kolei wczoraj dałem dowód, że wiejski Burek też we mnie siedzi :) Bo biegaliśmy z panem za patyczkiem i zauważyłem, że nieopodal siedzą sobie chłopak z dziewczyną. Więc do nich pobiegłem i ich obszczekałem. I to nie tak normalnie 'hau, hau, hau', tylko po burkowatemu "łułułułułułułuf!" :) Co się będą obściskiwać w moim wąwozie?! :) Hau! Quote
bico Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Muzzy, wniosek stąd jest prosty - jesteś OGRODNIKIEM:crazyeye::D:D:D a Dropek to pies OGRODNIKA - sam się obściskiwać nie może i innym też nie da!:D:D:D:evil_lol::evil_lol: Quote
muzzy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 bico napisał(a):Muzzy, wniosek stąd jest prosty - jesteś OGRODNIKIEM:crazyeye::D:D:D a Dropek to pies OGRODNIKA - sam się obściskiwać nie może i innym też nie da!:D:D:D:evil_lol::evil_lol: Ale Drop się czasem tarza, a to prawie to samo, co obściskiwanie :D Takie obściskiwanie przez ziemię :) I jak się w takiej ziemi wytarza i mu kwiatki na grzbiecie wyrosną, to mogę wtedy być ogrodnikiem :) Quote
Milosnik kotow Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 muzzy napisał(a):(...) biegaliśmy z panem za patyczkiem (...) Hau! Kto oprócz mnie chciałby to zobaczyć? ;) Ich dwóch ganiających ZA jednym patyczkiem :D Quote
muzzy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Milosnik kotow napisał(a):Kto oprócz mnie chciałby to zobaczyć? ;) Ich dwóch ganiających ZA jednym patyczkiem :D Ale to dokładnie tak wygląda, tu nie ma żadnej przenośni :) Najpierw jest patyczek, tuż za nim Dropek, który go niesie, a za nimi ja, bo Drop jak złapie patyczek, to ani myśli mi go przynieść, tylko idzie na z góry upatrzoną pozycję, żeby patyczka gryźć :) Więc suma sumarum - ganiamy za patyczkiem :) Quote
evel Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Tak jak przewidywałam - Zu padło i zdechło jak tylko się dowlekliśmy do domu :evil_lol: Bo nie wiem, czy wszyscy już wiedzą, ale Dropcio jest 'terapeutą' ;) dla mojej zastrachanej schroniskowej suczyny ;) Quote
muzzy Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dropucha też po półtoragodzinnym spacerku od razu poszedł spać :) A o szczegółach 'terapii' napiszę więcej po tym jak jutro porobimy trochę zdjęć - jeśli nie masz nic przeciwko :) Zu pewnie będzie już trochę bardziej ośmielona, więc może trochę z się z Dropem pokitwaszą i może uda się to sfotografować :) Quote
evel Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jasne, że nie mam nic przeciwko ;) Do zobaczenia jutro :) Quote
bico Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A zainteresowanym podrzucam link do wątku Zuzanki, ksywa bojowa - Zu:cool3::multi::evil_lol::loveu: KLIK - http://www.dogomania.pl/threads/179697-Zuzanka-juA-w-cudownym-forumowym-domku Zu - kolejny psiak uratowany ze schronu w Nowodworze, który znalazł swój stały domek u dogomaniaczki:multi::multi::multi: evl, socjalizuj Zu, dropkoterapeutuj - trochę się pewnie "postracha", a potem będzie szał zabawy:cool3: a w ogóle to weź Muzzego, weźcie psiaki i przybywajcie na weekendowy spacer po lesie lub wieczorne szaleństwa w wąwozie:evil_lol::multi: Quote
bico Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Milosnik kotow napisał(a):Kto oprócz mnie chciałby to zobaczyć? ;) Ich dwóch ganiających ZA jednym patyczkiem :D po dłuższym namyśle odpowiadam - ja też chciała bym to widzieć:evil_lol::evil_lol::D:D a więc Muzzy - do dzieła!:cool3: Quote
muzzy Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 bico napisał(a):a w ogóle to weź Muzzego, weźcie psiaki i przybywajcie na weekendowy spacer po lesie lub wieczorne szaleństwa w wąwozie:evil_lol::multi: Wczoraj już zacząłem przebąkiwać evl, żeby taki manewr uskutecznić :) My się pewnie do Was z Dropuchem w sobotę po południu wybierzemy, mam nadzieję, że evl i Zu też znajdą wtedy czas na pośmiganie po lesie :) Quote
Recommended Posts