Energy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='muzzy']Oooo, Bico, zdjęcia! Super, dzięki! :) Kleksior nadaje się na modela! :) A skok tygrysa wymiata :) http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/2/05.jpg Jak Ci się udało zrobić to zdjęcie?:evil_lol: Bico, Muzzy cudne fotorelacje:lol: Ale Dropek ma dużo fajnych przyjaciół :loveu: Quote
muzzy Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Energy']http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/2/05.jpg Jak Ci się udało zrobić to zdjęcie?:evil_lol: Oj wiesz, ćwiczymy z Dropkiem jogę czasami, więc większego problemu nie było :D Quote
bico Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Po wspaniałej foto-relacji Muzzego, pełnej dynamiki i "wywalonych na brodę psich ozorów", dokończę jeszcze swoje wypociny:cool3: ...chodź Mały powiem Ci coś na uszko:D ....mnnnniiiaaaam...pyszne te lody śniegowe;) wariatuńcio Dropek:D Mały to Żółty, a Kleks to Czerwony...jak w reklamach MM's:evil_lol: Kleks - mimo moich 11 lat, wciąż jestem w formie:multi::loveu: Quote
bico Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='Energy']http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/2/05.jpg Jak Ci się udało zrobić to zdjęcie?:evil_lol: ja wiem!!! ja wiem!!! :PROXY5::thinkerg: Muzzy po prostu wystrzelił Dropka z procy:cool3::D:D:evil_lol: Quote
bico Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 muzzy napisał(a):Oooo, Bico, zdjęcia! Super, dzięki! :) Kleksior nadaje się na modela! :) A skok tygrysa wymiata :) Muzzy, jeśli masz tzw. koncepcję, jak zrobić by te zdjęcia były jaśniejsze i wyraźniejsze, to się, że tak powiem nie krępuj:cool3::cool3::cool3::evil_lol: "skok tygrysa" w wykonaniu Dropka jest fajny, ale cały fotos za ciemny wyszedł:placz: Quote
muzzy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Hau! Dawno zdjęć żadnych nie wrzucałem, nie? :) W niedzielę byliśmy w lesie. Już pędzę, żeby Wam o tym opowiedzieć :) Była Pola... ...i Mały też był. I był Kleks. No dobra, nie nabrałem Was :) Zdjęcia Kleksa jak zwykle nie mamy, chyba trzeba będzie kiedyś się na prywatną fotosesję z nim umówić, żeby mu zrekompensować braki zdjęciowe :) To jak, idziemy dalej? Były oczywiście zabawy z patyczkiem. Ale najważniejszymi punktami była kolejna lekcja jogi... ...i nauka latania :) Jak zwykle było super! :) Hau! Quote
Milosnik kotow Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='muzzy']Hau! Dawno zdjęć żadnych nie wrzucałem, nie? :) W niedzielę byliśmy w lesie. Już pędzę, żeby Wam o tym opowiedzieć :) I był Kleks. Na tej fotce Dropek wygląda niczym prawdziwy... kleks. Na śniegu kleks ;) Quote
Energy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Milosnik kotow']Na tej fotce Dropek wygląda niczym prawdziwy... kleks. Na śniegu kleks ;) Prawdziwy cudny kleks:multi: Dropek się popsuł:crazyeye:jakiś taki poskręcany:eviltong: http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/07.jpg Latający super:loveu: http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/08.jpg A Mały to jak tego kija uniósł?:evil_lol: http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/03.jpg Co to za nowa panna Pola?:cool3::cool3: Quote
muzzy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Energy']Prawdziwy cudny kleks:multi:[/QUOTE] No dobra, niech będzie nie Kleks, tylko kumpel Kleksa :) [quote name='Energy']Dropek się popsuł:crazyeye:jakiś taki poskręcany:eviltong:[/QUOTE] Od jogi plączą się nogi :D [quote name='Energy']Latający super:loveu:[/QUOTE] Jeszcze parę lekcji i Dropucha sam będzie latał na spacerki z szóstego piętra :) [quote name='Energy']A Mały to jak tego kija uniósł?:evil_lol:[/QUOTE] Dla Małego taki kij to Pikuś :) Ale tu lepiej niech się Bico wypowie :) Jeśli o mnie chodzi, to myślę, że gdyby Małemu sprawdzić fafle, to niejeden taki kij by się tam znalazł zbunkrowany, a i pewnie całe drzewa też się tam plączą :) [quote name='Energy']Co to za nowa panna Pola?:cool3::cool3:[/QUOTE] A to taka 13-miesięczna (o ile dobrze pamiętam) koleżanka, która bardzo lubi bieganie, zabawę i podżeranie znalezisk, czyli drugi Dropek, tylko trochę inny :D Quote
Energy Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='muzzy'] Od jogi plączą się nogi :D[/QUOTE] Nie wiem czy od jogi:cool3:, bo wygląda jakby się piwka z Panem własnym napił:eviltong:Tylko nie wiem czy Tobie też się tak fajnie plączą:evil_lol: [quote name='muzzy'] A to taka 13-miesięczna (o ile dobrze pamiętam) koleżanka, która bardzo lubi bieganie, zabawę i podżeranie znalezisk, czyli drugi Dropek, tylko trochę inny :D[/QUOTE] Taka fajna, a biedny Dropek jajek nie ma:placz::evil_lol: Quote
Milosnik kotow Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='Energy'] A Mały to jak tego kija uniósł?:evil_lol: http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/03.jpg Na ukos...;) Quote
bico Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [QUOTE=muzzy;14262597 ...i Mały też był. [CENTER][IMG]http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/03.jpg[/IMG] [/CENTER][/QUOTE] [B]oooojjj Muzzy, Muzzy, to, że fotograficznie dyskryminujesz Kleksa, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale to, że nie odróżniasz WESTONA od MAŁEGO, to ja Ci już raczej nie podaruję:mad::mad::evil_lol::D[/B] Quote
Energy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='bico'][B]oooojjj Muzzy, Muzzy, to, że fotograficznie dyskryminujesz Kleksa, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale to, że nie odróżniasz WESTONA od MAŁEGO, to ja Ci już raczej nie podaruję:mad::mad::evil_lol::D[/B][/QUOTE] Ale jaja:crazyeye:Muzzy chyba masz przegrane:evil_lol:jak nie gorzej:diabloti: Bico ale one takie podobne:cool3: Quote
Milosnik kotow Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 O w dziobasa.... ale Muzzy poszalał z tą pomyłką.... :D Ale zaraz, zaraz... Może... Może jest w tym jakieś drugie dno? Może np. w ramach akcji operacyjnych związanych z poszukiwaniem wiosny Mały i Weston działają pod przykrywkami? Może ta zamiana imion to nowe, znane tylko czterołapom i Muzzyemu kryptonimy operacyjne??? ;) Quote
muzzy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 bico napisał(a):oooojjj Muzzy, Muzzy, to, że fotograficznie dyskryminujesz Kleksa, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale to, że nie odróżniasz WESTONA od MAŁEGO, to ja Ci już raczej nie podaruję Spokojnie, mam wytłumaczenie. Jak w słowie Weston parę liter przestawić, parę zabrać i kilka dodać, to wyjdzie Mały. Innymi słowy - to było zwykłe przejęzyczenie :) (ufff, mam nadzieję, że Bico uwierzy i wybaczy... :D ) Quote
Energy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 muzzy napisał(a):Spokojnie, mam wytłumaczenie. Jak w słowie Weston parę liter przestawić, parę zabrać i kilka dodać, to wyjdzie Mały. Innymi słowy - to było zwykłe przejęzyczenie :) (ufff, mam nadzieję, że Bico uwierzy i wybaczy... :D ) Tia na pewno:evil_lol: Quote
muzzy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Energy napisał(a):Tia na pewno:evil_lol: Energy, i Ty przeciwko mnie??? :shake::lol: Quote
Milosnik kotow Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 muzzy napisał(a):Spokojnie, mam wytłumaczenie. Jak w słowie Weston parę liter przestawić, parę zabrać i kilka dodać, to wyjdzie Mały. Innymi słowy - to było zwykłe przejęzyczenie :) (ufff, mam nadzieję, że Bico uwierzy i wybaczy... :D ) Nawet mnie to nie przekonuje... :D Quote
muzzy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Milosnik kotow napisał(a):Nawet mnie to nie przekonuje... :D Ale przecież to sama prawda! A przynajmniej pierwsze dwa zdania :D A dwa w pełni prawdziwe zdania na trzy, z czego trzecie też się o prawdę ociera, to chyba nieźle ;) Więc Bico na pewno zrozumie i na pewno nie ostrzy właśnie igieł w celu wbicia mi ich w kolana :D Quote
Energy Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 muzzy napisał(a):Energy, i Ty przeciwko mnie??? :shake::lol: Ależ skąd:lol: Bico, czy Ty się dobrze przyjrzałaś? Może to jednak Mały:cool3::evil_lol: MUZZY MACIE Z DROPKIEM 200 STRONKĘ:multi::multi::multi: Quote
Milosnik kotow Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 muzzy napisał(a): Więc Bico na pewno zrozumie i na pewno nie ostrzy właśnie igieł w celu wbicia mi ich w kolana :D igieł?? Nie zdziwię się, jak na najbliższe spotkanie z Tobą Bico przyjdzie uzbrojona w grabie tudzież inny karabin.... :D Quote
Milosnik kotow Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 muzzy napisał(a): Więc Bico na pewno zrozumie i na pewno nie ostrzy właśnie igieł w celu wbicia mi ich w kolana :D igieł?? Nie zdziwię się, jak na najbliższe spotkanie z Tobą Bico przyjdzie uzbrojona w grabie tudzież inny karabin.... :D Quote
Milosnik kotow Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A to ciekawe... Napisałam raz... a wyszło trzy razy.... Ale może dzięki temu Muzzy lepiej usłyszy ;) Quote
muzzy Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Energy napisał(a):Ależ skąd:lol: Bico, czy Ty się dobrze przyjrzałaś? Może to jednak Mały:cool3::evil_lol: Właśnie! A tak naprawdę to podejrzewam, że Bico dogadała się z Westonem, żeby udawał Małego, żeby móc mnie wkręcić i potem wbijać mi igły w kolana. Tudzież grabie... :D Energy napisał(a):MUZZY MACIE Z DROPKIEM 200 STRONKĘ:multi::multi::multi: I 2000 WIADOMOŚCI :lol: Quote
Recommended Posts