Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po wspaniałej foto-relacji Muzzego, pełnej dynamiki i "wywalonych na brodę psich ozorów", dokończę jeszcze swoje wypociny:cool3:

...chodź Mały powiem Ci coś na uszko:D

....mnnnniiiaaaam...pyszne te lody śniegowe;)

wariatuńcio Dropek:D

Mały to Żółty, a Kleks to Czerwony...jak w reklamach MM's:evil_lol:

Kleks - mimo moich 11 lat, wciąż jestem w formie:multi::loveu:

Posted

muzzy napisał(a):
Oooo, Bico, zdjęcia! Super, dzięki! :) Kleksior nadaje się na modela! :) A skok tygrysa wymiata :)

Muzzy, jeśli masz tzw. koncepcję, jak zrobić by te zdjęcia były jaśniejsze i wyraźniejsze, to się, że tak powiem nie krępuj:cool3::cool3::cool3::evil_lol:

"skok tygrysa" w wykonaniu Dropka jest fajny, ale cały fotos za ciemny wyszedł:placz:

Posted

Hau! Dawno zdjęć żadnych nie wrzucałem, nie? :) W niedzielę byliśmy w lesie.

Już pędzę, żeby Wam o tym opowiedzieć :)

Była Pola...

...i Mały też był.

I był Kleks.

No dobra, nie nabrałem Was :) Zdjęcia Kleksa jak zwykle nie mamy, chyba trzeba będzie kiedyś się na prywatną fotosesję z nim umówić, żeby mu zrekompensować braki zdjęciowe :)

To jak, idziemy dalej?

Były oczywiście zabawy z patyczkiem.

Ale najważniejszymi punktami była kolejna lekcja jogi...

...i nauka latania :)

Jak zwykle było super! :) Hau!

Posted

[quote name='muzzy']Hau! Dawno zdjęć żadnych nie wrzucałem, nie? :) W niedzielę byliśmy w lesie.

Już pędzę, żeby Wam o tym opowiedzieć :)

I był Kleks.

Na tej fotce Dropek wygląda niczym prawdziwy... kleks. Na śniegu kleks ;)

Posted

[quote name='Milosnik kotow']Na tej fotce Dropek wygląda niczym prawdziwy... kleks. Na śniegu kleks ;)

Prawdziwy cudny kleks:multi:

Dropek się popsuł:crazyeye:jakiś taki poskręcany:eviltong:
http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/07.jpg

Latający super:loveu:
http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/08.jpg

A Mały to jak tego kija uniósł?:evil_lol:
http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/03.jpg

Co to za nowa panna Pola?:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Energy']Prawdziwy cudny kleks:multi:[/QUOTE]
No dobra, niech będzie nie Kleks, tylko kumpel Kleksa :)
[quote name='Energy']Dropek się popsuł:crazyeye:jakiś taki poskręcany:eviltong:[/QUOTE]
Od jogi plączą się nogi :D
[quote name='Energy']Latający super:loveu:[/QUOTE]
Jeszcze parę lekcji i Dropucha sam będzie latał na spacerki z szóstego piętra :)
[quote name='Energy']A Mały to jak tego kija uniósł?:evil_lol:[/QUOTE]
Dla Małego taki kij to Pikuś :) Ale tu lepiej niech się Bico wypowie :) Jeśli o mnie chodzi, to myślę, że gdyby Małemu sprawdzić fafle, to niejeden taki kij by się tam znalazł zbunkrowany, a i pewnie całe drzewa też się tam plączą :)
[quote name='Energy']Co to za nowa panna Pola?:cool3::cool3:[/QUOTE]
A to taka 13-miesięczna (o ile dobrze pamiętam) koleżanka, która bardzo lubi bieganie, zabawę i podżeranie znalezisk, czyli drugi Dropek, tylko trochę inny :D

Posted

[quote name='muzzy']
Od jogi plączą się nogi :D[/QUOTE]

Nie wiem czy od jogi:cool3:, bo wygląda jakby się piwka z Panem własnym napił:eviltong:Tylko nie wiem czy Tobie też się tak fajnie plączą:evil_lol:

[quote name='muzzy'] A to taka 13-miesięczna (o ile dobrze pamiętam) koleżanka, która bardzo lubi bieganie, zabawę i podżeranie znalezisk, czyli drugi Dropek, tylko trochę inny :D[/QUOTE]

Taka fajna, a biedny Dropek jajek nie ma:placz::evil_lol:

Posted

[QUOTE=muzzy;14262597
...i Mały też był.
[CENTER][IMG]http://muzzy.hostcenter.pl/dogo/3/03.jpg[/IMG]
[/CENTER][/QUOTE]

[B]oooojjj Muzzy, Muzzy, to, że fotograficznie dyskryminujesz Kleksa, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale to, że nie odróżniasz WESTONA od MAŁEGO, to ja Ci już raczej nie podaruję:mad::mad::evil_lol::D[/B]

Posted

[quote name='bico'][B]oooojjj Muzzy, Muzzy, to, że fotograficznie dyskryminujesz Kleksa, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale to, że nie odróżniasz WESTONA od MAŁEGO, to ja Ci już raczej nie podaruję:mad::mad::evil_lol::D[/B][/QUOTE]

Ale jaja:crazyeye:Muzzy chyba masz przegrane:evil_lol:jak nie gorzej:diabloti:
Bico ale one takie podobne:cool3:

Posted

O w dziobasa.... ale Muzzy poszalał z tą pomyłką.... :D Ale zaraz, zaraz... Może... Może jest w tym jakieś drugie dno? Może np. w ramach akcji operacyjnych związanych z poszukiwaniem wiosny Mały i Weston działają pod przykrywkami? Może ta zamiana imion to nowe, znane tylko czterołapom i Muzzyemu kryptonimy operacyjne??? ;)

Posted

bico napisał(a):
oooojjj Muzzy, Muzzy, to, że fotograficznie dyskryminujesz Kleksa, to jestem jeszcze w stanie zrozumieć, ale to, że nie odróżniasz WESTONA od MAŁEGO, to ja Ci już raczej nie podaruję

Spokojnie, mam wytłumaczenie. Jak w słowie Weston parę liter przestawić, parę zabrać i kilka dodać, to wyjdzie Mały. Innymi słowy - to było zwykłe przejęzyczenie :) (ufff, mam nadzieję, że Bico uwierzy i wybaczy... :D )

Posted

muzzy napisał(a):
Spokojnie, mam wytłumaczenie. Jak w słowie Weston parę liter przestawić, parę zabrać i kilka dodać, to wyjdzie Mały. Innymi słowy - to było zwykłe przejęzyczenie :) (ufff, mam nadzieję, że Bico uwierzy i wybaczy... :D )

Tia na pewno:evil_lol:

Posted

muzzy napisał(a):

Nawet mnie to nie przekonuje... :D

Posted

Milosnik kotow napisał(a):
Nawet mnie to nie przekonuje... :D

Ale przecież to sama prawda! A przynajmniej pierwsze dwa zdania :D A dwa w pełni prawdziwe zdania na trzy, z czego trzecie też się o prawdę ociera, to chyba nieźle ;) Więc Bico na pewno zrozumie i na pewno nie ostrzy właśnie igieł w celu wbicia mi ich w kolana :D

Posted

muzzy napisał(a):
Energy, i Ty przeciwko mnie??? :shake::lol:

Ależ skąd:lol:
Bico, czy Ty się dobrze przyjrzałaś? Może to jednak Mały:cool3::evil_lol:

MUZZY MACIE Z DROPKIEM 200 STRONKĘ:multi::multi::multi:

Posted

muzzy napisał(a):
Więc Bico na pewno zrozumie i na pewno nie ostrzy właśnie igieł w celu wbicia mi ich w kolana :D

igieł?? Nie zdziwię się, jak na najbliższe spotkanie z Tobą Bico przyjdzie uzbrojona w grabie tudzież inny karabin.... :D

Posted

muzzy napisał(a):
Więc Bico na pewno zrozumie i na pewno nie ostrzy właśnie igieł w celu wbicia mi ich w kolana :D

igieł?? Nie zdziwię się, jak na najbliższe spotkanie z Tobą Bico przyjdzie uzbrojona w grabie tudzież inny karabin.... :D

Posted

muzzy napisał(a):

Posted

Energy napisał(a):
Ależ skąd:lol:
Bico, czy Ty się dobrze przyjrzałaś? Może to jednak Mały:cool3::evil_lol:

Właśnie! A tak naprawdę to podejrzewam, że Bico dogadała się z Westonem, żeby udawał Małego, żeby móc mnie wkręcić i potem wbijać mi igły w kolana. Tudzież grabie... :D
Energy napisał(a):
MUZZY MACIE Z DROPKIEM 200 STRONKĘ:multi::multi::multi:

I 2000 WIADOMOŚCI :lol: