Ajula Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dobrze ci Dropku, nawet jesli Pan choinki Ci nie kupił masz szczęscie :) Quote
muzzy Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Hau! Chciałbym Wam opowiedzieć jak się bawiłem w Sylwestra :) Pan od dawna mi mówił, że albo siedzimy razem w domu, albo idziemy gdzieś razem, bo nie było wiadomo jak mi się spodobają strzelające petardy, a w przypadku mojego poprzednika Neptuna Sylwester był jedynym momentem w roku, kiedy Neptun wchodził w najciemniejszy kąt mieszkania - za kibelek :) Więc żeby oszczędzić mi stresu pan chciał, żebyśmy spędzili Sylwestra razem. I się udało, i w dodatku nie siedzieliśmy w domu, tylko pojechaliśmy do lapo. Dzięki temu poznałem Nutkę - małą koleżankę Opala, która już niedługo będzie wieeelka jak Opal :) Już na początku Opal z Nutką mnie przeczołgali po całym pokoju, śpiewając przy tym różne fajne piosenki :) A mi się to bardzo podobało, w końcu im więcej mnie ktoś podgryza, tym jest fajniej :) Jak wystrzały petard się nasiliły, to pokazałem wszystkim obecnym jak należy panikować :) Wyszedłem na chwilę na balkon i jak zobaczyłem i usłyszałem co się dzieje, to narobiłem takiego pisku, jakby te wszystkie fajerwerki trafiały centralnie we mnie :) I tyle mnie na balkonie widzieli :) Ale nie zaszyłem się w najciemniejszy kąt, tylko grzecznie sobie leżałem na tapczanie tuż przy wejściu na balkon :) A potem znów się kitwasiliśmy z Nutką i z Opkiem. Odkąd jest Nutka, to jest dwa razy więcej zabawy, muszę pogadać z lapo, żeby jeszcze kilka takich fajnych maluchów skombinowała :) A tak mniej więcej to wszystko wyglądało: Kupą na Dropa! :) Po co prosić Nutkę o rękę, skoro można jej rękę po prostu odgryźć? :) A tak świętowaliśmy nadejście Nowego Roku :) A w Nowy Rok prawie cały dzień przespałem i nawet na porannym (znaczy koło 15-tej :) ) spacerku jakoś nie szczególnie mnie cokolwiek interesowało :) Za to na wieczorkiem pojechaliśmy na spacer pod las i w odwiedziny do Oposa i Nutrii (w końcu dawno nas tam nie było :) ), znów się wykitwasiliśmy i teraz znowu trzeba odpoczywać :) Hau! Quote
bico Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='muzzy']Już na początku Opal z Nutką mnie przeczołgali po całym pokoju, śpiewając przy tym różne fajne piosenki :) między innym i kultowy przebój pt: "Jak muczą Opiki":evil_lol: [quote name='muzzy'] Jak wystrzały petard się nasiliły, to pokazałem wszystkim obecnym jak należy panikować :) Wyszedłem na chwilę na balkon i jak zobaczyłem i usłyszałem co się dzieje, to narobiłem takiego pisku, jakby te wszystkie fajerwerki trafiały centralnie we mnie :) I tyle mnie na balkonie widzieli :) no ja już myślałam, że na prawdę jakiś fragment petardy Dropuchę zranił:-o ale na szczęście nie:multi: [quote name='muzzy'] Po co prosić Nutkę o rękę, skoro można jej rękę po prostu odgryźć? :) słuszna uwaga:eviltong::evil_lol: [quote name='muzzy'] A tak świętowaliśmy nadejście Nowego Roku :) Dropku, a czemu Ty masz taki "wytrzeszcz"???:crazyeye::eviltong::evil_lol::cool3: To pewnie zasługa tego::drinka: Quote
Ajula Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 na tym pierwszym zdjęciu wyglądają jakby już były na sylwestrowym rauszu :evil_lol: fotki super jak zawsze Quote
muzzy Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Może chcecie przygarnąć pięciotygodniową suczkę? Szczegóły na www.SlawekMazur.net i pewnie wkrótce na wątku Mućki na Dogo. Quote
dogeviper Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 coś ta sunia ma podobne kropki do Dropka...tylko subtelniejsze-no bo w końcu płeć piękna... Quote
Milosnik kotow Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Może z nią będzie jak z dalmatyńczykami -> z czasem nabędzie więcej kropek i zrobi się z niej drugi Dropek :) Quote
Energy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Przypominam, że Dropek nie ma jajek:cool3:więc nici z wmawiania mu ojcostwa:evil_lol: Muzzy rany, ale ten maluch miał szczęście, że Was spotkał na swojej drodze... Quote
muzzy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Energy napisał(a):Muzzy rany, ale ten maluch miał szczęście, że Was spotkał na swojej drodze... Wszelkie zasługi proszę przypisywać wyłącznie lapo, ja tylko zostałem poinformowany o fakcie i rozgłaszam, gdzie się da :) Quote
Milosnik kotow Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Energy napisał(a):Przypominam, że Dropek nie ma jajek:cool3:więc nici z wmawiania mu ojcostwa:evil_lol: Nie ma, nie ma... ale miał ;) :D Quote
bico Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 muzzy napisał(a):Wszelkie zasługi proszę przypisywać wyłącznie lapo, ja tylko zostałem poinformowany o fakcie i rozgłaszam, gdzie się da :) Muzzy robił śliczne foto maluszka, jak dla mnie, to wielka pomoc - DZIĘKI MUZZY!:loveu::loveu::loveu: też wmawiam Dropkowi ojcostwo:evil_lol: Małej założę wątek dziś lub jutro, bo Asia i tak ma sajgon w domu z tymi psami:roll: Quote
bico Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 PS - i śliczna Kropcia:loveu: nie będzie się wabićć żadną Mućką:mad::mad::mad::evil_lol: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Milosnik kotow napisał(a):Nie ma, nie ma... ale miał ;) :D No miał:crazyeye:poczekajcie kiedy je stracił, policzmy:roll:Muzzy jak pilnowałeś Dropka:mad::evil_lol: Quote
muzzy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bico napisał(a):PS - i śliczna Kropcia:loveu: nie będzie się wabić żadną Mućką:mad::mad::mad::evil_lol: Mućka! I tylko Mućka! Nie żadna Kropcia, bo już mamy Dropcia. I wystarczy :) Mućka i koniec! :mad: Energy napisał(a):No miał:crazyeye:poczekajcie kiedy je stracił, policzmy:roll:Muzzy jak pilnowałeś Dropka:mad::evil_lol: Nie no, Drop musiałby być słoniem, żeby tyle ciąża trwała :) Quote
bico Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 muzzy napisał(a):Mućka! I tylko Mućka! Nie żadna Kropcia, bo już mamy Dropcia. I wystarczy :) Mućka i koniec! :mad: tiiiaaaa, no na pewno!:eviltong: Żadnej Mućki nie będzie, to nie krowa:evil_lol: Mućka!?:crazyeye: Z pewnością "zachęci" to ludzi z allegro i innych ogłoszeń:D:D:D Mućka!? Never!!!!:shake::shake::shake::eviltong: Quote
muzzy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bico napisał(a):tiiiaaaa, no na pewno!:eviltong: Żadnej Mućki nie będzie, to nie krowa:evil_lol: Mućka!?:crazyeye: Z pewnością "zachęci" to ludzi z allegro i innych ogłoszeń:D:D:D Mućka!? Never!!!!:shake::shake::shake::eviltong: Krowa czy nie - ważne, że Mućka! Na allegro jest dużo psów, a psiej krowy ani jednej! Mućka ma być i koniec! :eviltong: Quote
bico Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 zapraszamy wszystkich Dropkoczytaczy na nowy wątek wspomnianej powyżej KROPECZKI:D:D:D http://www.dogomania.pl/threads/177250-Lublin-malutki-szczeniak-Kropka-szuka-domu Quote
muzzy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hau! Ale dziś miałem piękny sen! Śniło mi się, że biegałem sobie po zielonej trawce i wąchałem kwiatki :) Zresztą co Wam będę opowiadał, sami zobaczcie: Quote
muzzy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A później pan wziął mnie na poranny spacerek i było równie fajnie jak we śnie, tylko trochę bardziej biało :) Quote
bico Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Muzzy, fajowe foty, a jak Dropek przystojniacko wygląda w tych niebieskich galotach:D:D;) zobaczyłam mlecze, zieloną łąkę i sama myślałam, że śnię:O:D Quote
Milosnik kotow Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 muzzy napisał(a):Hau! Ale dziś miałem piękny sen! Śniło mi się, że biegałem sobie po zielonej trawce i wąchałem kwiatki :) Zresztą co Wam będę opowiadał, sami zobaczcie: Nie wiem Dropek co bierzesz, ale fajnie działa :crazyeye::p Mógłbyś się z nami podzielić... Też chcemy mieć takie sny... :D Quote
Energy Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 muzzy napisał(a):A później pan wziął mnie na poranny spacerek i było równie fajnie jak we śnie, tylko trochę bardziej biało :) I dużo bardziej zimno:diabloti::evil_lol:Foty przepiękne:lol: Milosnik kotow napisał(a):Nie wiem Dropek co bierzesz, ale fajnie działa :crazyeye::p Mógłbyś się z nami podzielić... Też chcemy mieć takie sny... :D Dropek ze mną też mógłbyś się podzielić:cool3: Quote
olalolaa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Zajzyjcie na wątek psiaka, szczeniak, przerazony, zamknięty w sobie.. Wyciągamy go ze schronu , potrzebne są jesczez DEKLARACJE NA HOTEL! POMÓŻCIE!!! http://www.dogomania.pl/threads/1729...1#post13858881 Quote
Recommended Posts