Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hau! Chciałbym Wam opowiedzieć jak się bawiłem w Sylwestra :) Pan od dawna mi mówił, że albo siedzimy razem w domu, albo idziemy gdzieś razem, bo nie było wiadomo jak mi się spodobają strzelające petardy, a w przypadku mojego poprzednika Neptuna Sylwester był jedynym momentem w roku, kiedy Neptun wchodził w najciemniejszy kąt mieszkania - za kibelek :) Więc żeby oszczędzić mi stresu pan chciał, żebyśmy spędzili Sylwestra razem. I się udało, i w dodatku nie siedzieliśmy w domu, tylko pojechaliśmy do lapo. Dzięki temu poznałem Nutkę - małą koleżankę Opala, która już niedługo będzie wieeelka jak Opal :) Już na początku Opal z Nutką mnie przeczołgali po całym pokoju, śpiewając przy tym różne fajne piosenki :) A mi się to bardzo podobało, w końcu im więcej mnie ktoś podgryza, tym jest fajniej :) Jak wystrzały petard się nasiliły, to pokazałem wszystkim obecnym jak należy panikować :) Wyszedłem na chwilę na balkon i jak zobaczyłem i usłyszałem co się dzieje, to narobiłem takiego pisku, jakby te wszystkie fajerwerki trafiały centralnie we mnie :) I tyle mnie na balkonie widzieli :) Ale nie zaszyłem się w najciemniejszy kąt, tylko grzecznie sobie leżałem na tapczanie tuż przy wejściu na balkon :) A potem znów się kitwasiliśmy z Nutką i z Opkiem. Odkąd jest Nutka, to jest dwa razy więcej zabawy, muszę pogadać z lapo, żeby jeszcze kilka takich fajnych maluchów skombinowała :) A tak mniej więcej to wszystko wyglądało:

Kupą na Dropa! :)

Po co prosić Nutkę o rękę, skoro można jej rękę po prostu odgryźć? :)

A tak świętowaliśmy nadejście Nowego Roku :)

A w Nowy Rok prawie cały dzień przespałem i nawet na porannym (znaczy koło 15-tej :) ) spacerku jakoś nie szczególnie mnie cokolwiek interesowało :) Za to na wieczorkiem pojechaliśmy na spacer pod las i w odwiedziny do Oposa i Nutrii (w końcu dawno nas tam nie było :) ), znów się wykitwasiliśmy i teraz znowu trzeba odpoczywać :) Hau!

Posted

[quote name='muzzy']Już na początku Opal z Nutką mnie przeczołgali po całym pokoju, śpiewając przy tym różne fajne piosenki :)
między innym i kultowy przebój pt: "Jak muczą Opiki":evil_lol:
[quote name='muzzy']
Jak wystrzały petard się nasiliły, to pokazałem wszystkim obecnym jak należy panikować :) Wyszedłem na chwilę na balkon i jak zobaczyłem i usłyszałem co się dzieje, to narobiłem takiego pisku, jakby te wszystkie fajerwerki trafiały centralnie we mnie :) I tyle mnie na balkonie widzieli :)
no ja już myślałam, że na prawdę jakiś fragment petardy Dropuchę zranił:-o ale na szczęście nie:multi:
[quote name='muzzy']
Po co prosić Nutkę o rękę, skoro można jej rękę po prostu odgryźć? :)

słuszna uwaga:eviltong::evil_lol:
[quote name='muzzy']
A tak świętowaliśmy nadejście Nowego Roku :)

Dropku, a czemu Ty masz taki "wytrzeszcz"???:crazyeye::eviltong::evil_lol::cool3: To pewnie zasługa tego::drinka:

Posted

Przypominam, że Dropek nie ma jajek:cool3:więc nici z wmawiania mu ojcostwa:evil_lol:

Muzzy rany, ale ten maluch miał szczęście, że Was spotkał na swojej drodze...

Posted

Energy napisał(a):
Muzzy rany, ale ten maluch miał szczęście, że Was spotkał na swojej drodze...

Wszelkie zasługi proszę przypisywać wyłącznie lapo, ja tylko zostałem poinformowany o fakcie i rozgłaszam, gdzie się da :)

Posted

muzzy napisał(a):
Wszelkie zasługi proszę przypisywać wyłącznie lapo, ja tylko zostałem poinformowany o fakcie i rozgłaszam, gdzie się da :)

Muzzy robił śliczne foto maluszka, jak dla mnie, to wielka pomoc - DZIĘKI MUZZY!:loveu::loveu::loveu:
też wmawiam Dropkowi ojcostwo:evil_lol:

Małej założę wątek dziś lub jutro, bo Asia i tak ma sajgon w domu z tymi psami:roll:

Posted

Milosnik kotow napisał(a):
Nie ma, nie ma... ale miał ;) :D

No miał:crazyeye:poczekajcie kiedy je stracił, policzmy:roll:Muzzy jak pilnowałeś Dropka:mad::evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
PS - i śliczna Kropcia:loveu: nie będzie się wabić żadną Mućką:mad::mad::mad::evil_lol:

Mućka! I tylko Mućka! Nie żadna Kropcia, bo już mamy Dropcia. I wystarczy :) Mućka i koniec! :mad:
Energy napisał(a):
No miał:crazyeye:poczekajcie kiedy je stracił, policzmy:roll:Muzzy jak pilnowałeś Dropka:mad::evil_lol:

Nie no, Drop musiałby być słoniem, żeby tyle ciąża trwała :)

Posted

muzzy napisał(a):
Mućka! I tylko Mućka! Nie żadna Kropcia, bo już mamy Dropcia. I wystarczy :) Mućka i koniec! :mad:

tiiiaaaa, no na pewno!:eviltong: Żadnej Mućki nie będzie, to nie krowa:evil_lol: Mućka!?:crazyeye: Z pewnością "zachęci" to ludzi z allegro i innych ogłoszeń:D:D:D Mućka!? Never!!!!:shake::shake::shake::eviltong:

Posted

bico napisał(a):
tiiiaaaa, no na pewno!:eviltong: Żadnej Mućki nie będzie, to nie krowa:evil_lol: Mućka!?:crazyeye: Z pewnością "zachęci" to ludzi z allegro i innych ogłoszeń:D:D:D Mućka!? Never!!!!:shake::shake::shake::eviltong:

Krowa czy nie - ważne, że Mućka! Na allegro jest dużo psów, a psiej krowy ani jednej! Mućka ma być i koniec! :eviltong:

Posted

Hau! Ale dziś miałem piękny sen! Śniło mi się, że biegałem sobie po zielonej trawce i wąchałem kwiatki :) Zresztą co Wam będę opowiadał, sami zobaczcie:

Posted

Muzzy, fajowe foty, a jak Dropek przystojniacko wygląda w tych niebieskich galotach:D:D;)
zobaczyłam mlecze, zieloną łąkę i sama myślałam, że śnię:O:D

Posted

muzzy napisał(a):
Hau! Ale dziś miałem piękny sen! Śniło mi się, że biegałem sobie po zielonej trawce i wąchałem kwiatki :) Zresztą co Wam będę opowiadał, sami zobaczcie:

Nie wiem Dropek co bierzesz, ale fajnie działa :crazyeye::p Mógłbyś się z nami podzielić... Też chcemy mieć takie sny... :D

Posted

muzzy napisał(a):
A później pan wziął mnie na poranny spacerek i było równie fajnie jak we śnie, tylko trochę bardziej biało :)

I dużo bardziej zimno:diabloti::evil_lol:Foty przepiękne:lol:

Milosnik kotow napisał(a):
Nie wiem Dropek co bierzesz, ale fajnie działa :crazyeye::p Mógłbyś się z nami podzielić... Też chcemy mieć takie sny... :D

Dropek ze mną też mógłbyś się podzielić:cool3: