Ajula Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Milosnik kotow napisał(a): DZIĘKI MUZZY!! Naprawdę wielkie, wielkie dzięki!! (za to, że nie latasz na golasa szurając nosem po śniegu!) :D ;) miałam się oburzyć na Miłośniczkę Kotów, że DZIĘKUJE Muzzemu, że na golasa nie lata, zamiast go za to niedopatrzenie skarcić :D ale w sumie, do Lublina mam za daleko - więc nie będę się wtrącać, bo i tak bym nie mogła ócz ucieszyć :sg168: Quote
muzzy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Milosnik kotow napisał(a):DZIĘKI MUZZY!! Naprawdę wielkie, wielkie dzięki!! (za to, że nie latasz na golasa szurając nosem po śniegu!) :D ;) Przyznaję szczerze, że ostatnio, jak są te mrozy, to jakoś łatwiej jest mi się od tego powstrzymać :D Ajula napisał(a):miałam się oburzyć na Miłośniczkę Kotów, że DZIĘKUJE Muzzemu, że na golasa nie lata, zamiast go za to niedopatrzenie skarcić :D ale w sumie, do Lublina mam za daleko - więc nie będę się wtrącać, bo i tak bym nie mogła ócz ucieszyć :sg168: Jeszcze różnie może być, teraz taki okres, że mogą w tv powiedzieć "zamieć i gołoledź", a ja opacznie to zrozumiem i zamiotę i polecę :) Quote
Energy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ajula napisał(a):miałam się oburzyć na Miłośniczkę Kotów, że DZIĘKUJE Muzzemu, że na golasa nie lata, zamiast go za to niedopatrzenie skarcić :D ale w sumie, do Lublina mam za daleko - więc nie będę się wtrącać, bo i tak bym nie mogła ócz ucieszyć :sg168: A ja bym mogła:cool3:, Muzzy gdzie zapowiada się takie latanie na golasa, godzinę i miejsce poproszę:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
muzzy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Energy napisał(a):A ja bym mogła:cool3:, Muzzy gdzie zapowiada się takie latanie na golasa, godzinę i miejsce poproszę:multi::multi::multi::evil_lol: Jeśli chodzi o Dropka, to już za chwilę... :eviltong: Quote
Energy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 muzzy napisał(a):Jeśli chodzi o Dropka, to już za chwilę... :eviltong: Mnie nie chodziło o Dropka:eviltong::evil_lol: Quote
muzzy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Energy napisał(a):Mnie nie chodziło o Dropka:eviltong::evil_lol: Wstyd się przyznać, ale na mnie to jednak cały czas za zimno... Nie chciałbym sobie niczego odmrozić... :D Quote
Energy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 muzzy napisał(a):Wstyd się przyznać, ale na mnie to jednak cały czas za zimno... Nie chciałbym sobie niczego odmrozić... :D Muzzy jaki Ty jesteś wydelikacony, no kto by pomyślał:cool3:ale lepiej rzeczywiście nic sobie nie odmrażaj:evil_lol:Poczekam do wiosny:lol: Quote
Milosnik kotow Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 muzzy napisał(a):Wstyd się przyznać, ale na mnie to jednak cały czas za zimno... Nie chciałbym sobie niczego odmrozić... :D Co prawda to prawda. Mrożone mostki bywają niebezpieczne nawet.... ;) Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Przeczytalam kawalek pamietnikow Dropka :):) sa super :):) Quote
muzzy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Szarotka napisał(a):Przeczytalam kawalek pamietnikow Dropka :):) sa super :):) To zapraszamy z Dropuchą do przeczytania całości :) I cieszymy się, że mamy nową dropkoczytaczkę :) Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 To chyba w odcinkach, bo z tego to by mozna powiesc zrobic :):) Quote
bico Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Milosnik kotow napisał(a):DZIĘKI MUZZY!! Naprawdę wielkie, wielkie dzięki!! (za to, że nie latasz na golasa szurając nosem po śniegu!) :D ;) a ja dla odmiany sobie pomarzę...:shiny::biggrina::jumpie::laugh2_2:pomarzę sobie jak by to było, gdyby Muzzy biegał na golasa i szurał nosem po śniegu przy minus 15 stopniach Celsjusza:cooldevi: A może się Muzzy przy dobrym przykładzie Dropka ośmieli, przełamie i to zrobi:knuje::evil_lol::mdrmed: Quote
muzzy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 No tak kusicie, że prawie bym się skusił. Ale nie mogę, a to z tego względu, że jakby mnie jakiś pies zobaczył jak biegam na golasa, to od razu by się na kości rzucił :D i trzeba by Dropiastemu od nowa domku szukać :D Quote
Milosnik kotow Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 muzzy napisał(a):No tak kusicie, że prawie bym się skusił. Ale nie mogę, a to z tego względu, że jakby mnie jakiś pies zobaczył jak biegam na golasa, to od razu by się na kości rzucił :D i trzeba by Dropiastemu od nowa domku szukać :D Do kości daleko, pewnie rzuciłby się na coś innego najpierw... ;) :D:D:D Quote
Energy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Do kości daleko, pewnie rzuciłby się na coś innego najpierw... ;) :D:D:D A na co:crazyeye::cool3::evil_lol: Quote
Szarotka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Energy napisał(a):A na co:crazyeye::cool3::evil_lol: Hm widze, ze sie robi coraz ciekawiej :):) Quote
Ajula Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 :evil_lol::evil_lol: to ja Cię proszę Muzzy, żebys jednak dokładnie ubrany wychodził z domu Dropek nigdy by nam nie wybaczył, jakby Ciebie zabrakło z powodu naszych babskich fanaberii :D Quote
Energy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ajula napisał(a)::evil_lol::evil_lol: to ja Cię proszę Muzzy, żebys jednak dokładnie ubrany wychodził z domu Dropek nigdy by nam nie wybaczył, jakby Ciebie zabrakło z powodu naszych babskich fanaberii :D Ajula:mad::evil_lol:tak mało jest przyjemności na tym świecie:cool3:może Muzzy się jakimś cudem nie da skonsumować, ach co to by był za widok:crazyeye::loveu::evil_lol: Quote
muzzy Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Widzę, że temperatura na dworze jest odwrotnie proporcjonalna do temperatury wątku - im zimniej, tym goręcej :D Widok mnie niezjedzonego jest dość częstym widokiem dla tych, którzy mnie widują i zapewniam, że nie jest to nic szczególnego ten widok :D A póki co czas spać (dokładnie ubrany) :D Quote
Ajula Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Energy napisał(a):Ajula:mad::evil_lol:tak mało jest przyjemności na tym świecie:cool3:może Muzzy się jakimś cudem nie da skonsumować, ach co to by był za widok:crazyeye::loveu::evil_lol: ....zależy komu skonsumować :evil_lol: jakiejs powabnej dzierlatce może i dałby się........ :cool3: Quote
bico Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Do kości daleko, pewnie rzuciłby się na coś innego najpierw... ;) :D:D:D na nos na przykład:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
bico Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 muzzy napisał(a):Widzę, że temperatura na dworze jest odwrotnie proporcjonalna do temperatury wątku - im zimniej, tym goręcej :D Muzzy, pamiętaj,ogólnie na dogo i na tym wątku, jesteś męskim rodzynkiem, więc taka stale rosnąca temperatura nie powinna Cie martwić...popatrz...to niemal jak harem...na wątku oczywiście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: muzzy napisał(a): A póki co czas spać (dokładnie ubrany) :D ...w piżamkę w różowe serduszka:eviltong::D:D:D:evil_lol: PS - ale gdybyś nie dodał tego info o "dokładnym ubraniu" cały czas snuła bym jakieś wizje i spać bym pewnie nie mogła:lol!::rofl::evil_lol: Quote
bico Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Ajula napisał(a):....zależy komu skonsumować :evil_lol: jakiejs powabnej dzierlatce może i dałby się........ :cool3: Muzzy mi mówił:razz: że "powabnej dzierlatce" dał by się skonsumować...:cooldevi:a wiec "powabne dzierlatki - na start!!!!:laola: Quote
Energy Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Muzzy tak się obawia wątkowego haremu, że nawet do własnego łóżka poszedł mocno odziany:eviltong::evil_lol: bico napisał(a): ...w piżamkę w różowe serduszka:eviltong::D:D:D:evil_lol: bico napisał(a): PS - ale gdybyś nie dodał tego info o "dokładnym ubraniu" cały czas snuła bym jakieś wizje i spać bym pewnie nie mogła:lol!::rofl::evil_lol: I nawet możliwość "snucia wizji" i bezsennej nocy nam odebrano:placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts