Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hau! Dawno się tu nie pokazywałem i może już nie pamiętacie jak wyglądam :) No to tak dla przypomnienia... kurs łapania serdelka :)

1. Najpierw trzeba pana przekonać, żeby zechciał się serdelkiem podzielić. W tym celu nie potrzeba wiele - wystarczy odpowiednie spojrzenie i pan jest już urobiony :D

2. A potem to już trzeba tylko celować pyszczkiem w lecącego serdelka. Początki bywają trudne...

...ale po kilku smakowitych próbach dochodzi się do wprawy :)

Hau!

Posted

http://zapodaj.net/images/5e3a807eace0.jpg ja się wcale nie dziwię, że Pancio po takim spojrzeniu jest już zrobiony :evil_lol:

spam: przepraszam, że tak bezpośrednio, ale tu jest dużo lublinian :oops: - Kochani, szukamy płatnego tymczasu dla szczeniaka, suczki wielkość ratlerka, do połowy grudnia, dom docelowy pokrywa wszystkie koszty (karma, wet itp.). Może znacie kogoś odpowiedzialnego, kto mógłby się zaopiekować malutką?

Posted

_Kicia dała mi cynk, że koniecznie muszę obejrzeć nowe fotki Dropka:cool3: więc mimo zepsutego wciąż kompa, dopadłam innego kompa i przybyłam:evil_lol:
:crazyeye: zdjęcia jak zwykle rewelacyjne:loveu::loveu::loveu: Lot serdelka, klatka po klatce, niczym w "Matrixie":cool3:
no i ta głębia, otchłań niemal paszczy Dropuchy:evil_lol: gdzie bezpowrotnie znika ów serdelek - BOSKIE!:multi:
Na pierwszej fotce widać u Dropka rodzący się w głowie ciężki proces myślowy, świadczy o tym koniuszek języka wystawiony z paszczy:evil_lol: a następnie Dropek przemienia się w Nietoperka:cool3:

Posted

Bico a tak w ogóle to ile w XXI wieku można mieć popsutego kompa?:razz:

Dropek pięknoto ty się przypadkiem nie fryzuj na moje suczyny, bo jesteś przecudny i chyba od nich grzeczniejszy:loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Dropek pięknoto ty się przypadkiem nie fryzuj na moje suczyny, bo jesteś przecudny i chyba od nich grzeczniejszy:loveu:

Ok, to nie będziemy robić treski (cokolwiek to jest) :) A co do grzeczności, to Dropucha ostatnio faktycznie jakoś niewiele psoci. mam nadzieję, że nie zbiera mu się na jakąś kumulację :D

Posted

bico napisał(a):
no niestety właśnie można...nikou nie życzę:(

Sama jesteś sobie winna - przecież to jasne, że zepsuł się przez to, że wbijałaś mu igły w kolana, gryzłaś monitor i ogólnie ćwiczyłaś na tym biednym komputerku to, co zaobserwowałaś w 'Doktor G.' :D To jak się miał nie zepsuć? ;)

Posted

muzzy napisał(a):
Ok, to nie będziemy robić treski (cokolwiek to jest) :) A co do grzeczności, to Dropucha ostatnio faktycznie jakoś niewiele psoci. mam nadzieję, że nie zbiera mu się na jakąś kumulację :D

Treski? Dla Dropka lepszy będzie tupecik ;) Taki bardziej męski... ;)

Posted

muzzy napisał(a):
Sama jesteś sobie winna - przecież to jasne, że zepsuł się przez to, że wbijałaś mu igły w kolana, gryzłaś monitor i ogólnie ćwiczyłaś na tym biednym komputerku to, co zaobserwowałaś w 'Doktor G.' :D To jak się miał nie zepsuć? ;)

Eeeech...ja się teraz z "Doktor G." przerzuciłam na "Doktora Housa":loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Milosnik kotow napisał(a):
Treski? Dla Dropka lepszy będzie tupecik ;) Taki bardziej męski... ;)

Nie ma co psuć Dropka, co prawda jak zobaczył w galerii moje sunie to chciał się tak obciąć:evil_lol:ale jeszcze razem z fryzurą przeszło by na niego ich szaleństwo i co wtedy:cool3:demolka w domu murowana:diabloti:Dropuś jest cudny bez żadnych zmian:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Hau! Dziś rano zaliczyliśmy chyba najfajniejszy spacerek po naszych okolicach. Najpierw była rundka po osiedlu, a później zeszliśmy do wąwozu. I tam już z daleka pan wypatrzył kilka ganiających się psiaków, więc czym prędzej się tam skierowaliśmy. Jak ja je zobaczyłem, to standardowo przyczaiłem się na leżąco i pan jak zwykle musiał mnie przekonywać, żebym się ruszył. W końcu dwa psiaki podbiegły do mnie i pan spuścił mnie ze smyczy. I ganialiśmy się w piątkę ze 40 minut :) Był seter irlandzki Hektor, była cośtamcośtam rosyjska Luna (podobna do sznaucera olbrzyma), był czarny chyba Kaukaz o imieniu jakoś na B i była taka mniejsza suczka podobna do tej, której zdjęcia kiedyś były tutaj na wątku, jak szukała domu. Wyszalałem się prawie tak bardzo, jak pod lasem :) Na początku B trochę chciał mnie zdominować i na mnie wskakiwał, ale niedługo odpuścił. Potem tę rolę przejął Hektor, mimo że ma 11 lat. Oczywiście nie dawałem się i się odgryzałem, ale bez warczenia. Tak dla zasady, żeby pokazać, że nie dam sobie pluć w kaszę :) I jak już się spacerek kończył i się rozchodziliśmy, to Hektor stwierdził, że on woli pójść z nami, a nie ze swoją panią. Więc pani go musiała wziąć na smycz. I jak przeszliśmy ze 100-200 metrów, to usłyszeliśmy za sobą 'patataj, patataj' i okazało się, że Hektor po spuszczeniu ze smyczy wolał wrócić do nas, niż iść ze swoją panią :) W końcu pani musiała po niego wrócić i już go chyba potem ze smyczy nie puszczała :) A ja byłem po spacerku cały mokry i teraz sobie odpoczywam :) Szkoda tylko, że pan nie miał ze sobą aparatu. Hau!

Posted

Oj to wielka szkoda, że twój pan Dropku nie miał aparatu, bo z opisu wynika, że było by co oglądać:loveu:Ale fajny spacerek od rana:lol:Powiedz swojemu panu, że to cośtamcośtam to chyba był czarny terier rosyjski, tak sądzę:cool3:

Posted

Energy napisał(a):
to cośtamcośtam to chyba był czarny terier rosyjski, tak sądzę:cool3:

O, chyba jakoś tak :) Taka czarna sznaucerka olbrzymka, tylko z rosyjską w nazwie :)

Posted

muzzy napisał(a):
I jak już się spacerek kończył i się rozchodziliśmy, to Hektor stwierdził, że on woli pójść z nami, a nie ze swoją panią. Więc pani go musiała wziąć na smycz. I jak przeszliśmy ze 100-200 metrów, to usłyszeliśmy za sobą 'patataj, patataj' i okazało się, że Hektor po spuszczeniu ze smyczy wolał wrócić do nas, niż iść ze swoją panią :) W końcu pani musiała po niego wrócić i już go chyba potem ze smyczy nie puszczała :)

...bo to Dropek tak Hektora przywolywal, a to znak, że Dropek chce mieć w domu towarzysza do zabawy:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
...bo to Dropek tak Hektora przywolywal, a to znak, że Dropek chce mieć w domu towarzysza do zabawy:evil_lol:

Ma kawał sznurka jako towarzysza do zabawy. Nie wystarczy? :D

Posted

muzzy napisał(a):
Ma kawał sznurka jako towarzysza do zabawy. Nie wystarczy? :D

oj tam sznurek!:cool3: jasne, że nie wystarczy!:lookarou: Dropek chce braciszka lub siostrzyczkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
oj tam sznurek!:cool3: jasne, że nie wystarczy!:lookarou: Dropek chce braciszka lub siostrzyczkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale ten sznurek fajny jest, naprawdę! :P

Posted

Tak przy okazji to zapraszam na nową wersję mojej strony www.SlawekMazur.net
Jest tam m.in. wiele zdjęć psiaków :) Tylko od razu uprzedzam, że są problemy przy przeglądaniu strony Internet Explorerem, polecam używanie Firefoxa. Na razie jestem za cienki w uszach, żeby te problemy pokonać, ale pracuję nad tym... Zapraszam! :)