muzzy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cześć, tu grypa. Muzzy przekonał mnie, żeby Wam odpuścić, więc już od jutra będziecie zdrowe i więcej się Was nie czepię :) W końcu najważniejsze, żeby psiaki miały wesołe spacerki, a nie jakieś takie... zakichane :) Acha, zapomniałabym - odpuszczam również wszystkim Dropkoczytaczom :) Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 cześć grypa:hand: bardzo, ale to baaaardzo Cię KOFFAMY...o tak:chainsaw::x:2gunfire::motz::snipersm::bad-word: więc liczymy na to, że już za nami nie zatęsknisz:mad: Muzzy, dzięki za przekonanie grypy do odwrotu:multi::cool3: bo ja w ogóle na spacery nie wyłażę, tylko Kicia się sama męczy:oops::-( Quote
Energy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Wiedziałam kiedy wejść, mam nadzieję, że moja grypa też pójdzie w końcu w ...:cool3: To jak z tą miętą przez rumianek, bo troche mi tu namieszano:evil_lol: Quote
muzzy Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Hau! Dziś pokazałem się z dobrej strony w nowej sytuacji :) Pojechaliśmy pospacerować z Opalem pod las (pan tu coś mi przebąkuje, że przeprasza Bico, że się nie odezwaliśmy, że będziemy, ale był trochę napięty plan i spacerek był krótki). A potem poszliśmy do Opala. I Asia z panem sobie gdzieś poszli i zostawili nas samych z Opalem. Odkąd mieszkam z panem, to nigdy nie zostawałem sam w innym miejscu niż nasz dom, więc człowieki miały trochę stresa, że coś narozrabiam. Ale jak wrócili po jakiejś godzinie, to okazało się, że nie spowodowałem żadnych, choćby najmniejszych zniszczeń :) Mimo że wcześniej miewałem np. zapędy do bliższego zapoznania wiszącej na ścianie owieczki z moimi zębami :) A dziś nic - zero szkód :) Później oczywiście pokitwasiliśmy się z Oposem, Opek jak zwykle przy tym muczał wniebogłosy :) Czyli niedzielę mogę śmiało uznać za udaną :) Hau! Quote
Ajula Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 muzzy napisał(a): I Asia z panem sobie gdzieś poszli i zostawili nas samych z Opalem. odważne człowieki :evil_lol: ryzykanckie, może hazardziści...?? :smokin: Quote
muzzy Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ajula napisał(a):odważne człowieki :evil_lol: ryzykanckie, może hazardziści...?? :smokin: Po prostu chcieliśmy w końcu Dropka na kotlety przerobić, tylko jakoś nie było pretekstu :) I znowu się nie udało... :) Quote
bico Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 muzzy napisał(a):Po prostu chcieliśmy w końcu Dropka na kotlety przerobić, tylko jakoś nie było pretekstu :) I znowu się nie udało... :) a to pech!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dogeviper Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 ja niestety chyba jestem zbyt mało intensywną dropkoczytaczką, bo mnie choróbsko opuścić nie chce:placz: ps. a czy wspomniana grypa obejmuje również świńską wersję?:cool3: Quote
lapo Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 bico napisał(a):cześć grypa:hand: bardzo, ale to baaaardzo Cię KOFFAMY...o tak:chainsaw::x:2gunfire::motz::snipersm::bad-word: więc liczymy na to, że już za nami nie zatęsknisz:mad: Muzzy, dzięki za przekonanie grypy do odwrotu:multi::cool3: bo ja w ogóle na spacery nie wyłażę, tylko Kicia się sama męczy:oops::-( Bico?? Kicia sama?:shake: tylko wróć pod płot:mad: ;) Quote
lapo Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :multi:Hau Dropie!! Zaczynam śledzić Twoje poczynania na dropkomanii, oj chyba dogomanii:lol: Quote
Ajula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 uważaj na siebie człowieku, bo na dogomanii panuje bardzo zaraźliwa PSIA grypa :evil_lol: a my jestesmy jej nosicielami :megagrin: Quote
bico Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ajula napisał(a):uważaj na siebie człowieku, bo na dogomanii panuje bardzo zaraźliwa PSIA grypa :evil_lol: a my jestesmy jej nosicielami :megagrin: tak, jak raz tu zajrzysz, to już jesteś zainfekowany:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ajula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ...choć czasami jak patrzę na moją Hexi, to myślę, że raczej to PSIA CHOLERA, niż psia grypa :evil_lol: jakby ktos chciał zobaczyć kilka fotek, to zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/f80/hexi-gacek-171987/ Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pozdrowienia dla Dropka :loveu::loveu::loveu: Quote
muzzy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lapo napisał(a)::multi:Hau Dropie!! Zaczynam śledzić Twoje poczynania na dropkomanii, oj chyba dogomanii:lol: Super :) A czy mogę tutaj zdradzić dlaczego Dropucha wczoraj siedział cały dzień sam w domu i ewentualnie wrzucić jakieś zdjęcia? :) Quote
Ajula Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 muzzy napisał(a):Super :) A czy mogę tutaj zdradzić dlaczego Dropucha wczoraj siedział cały dzień sam w domu i ewentualnie wrzucić jakieś zdjęcia? :) muzzy dawaj te zdjęcia Twoje fotki zawsze są warte oglądania :lol: Quote
muzzy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ajula napisał(a):muzzy dawaj te zdjęcia Twoje fotki zawsze są warte oglądania :lol: Dzięki :) Ale nie wiem, czy mogę, musi się najpierw Lapo wypowiedzieć :) Quote
lapo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 muzzy napisał(a):Dzięki :) Ale nie wiem, czy mogę, musi się najpierw Lapo wypowiedzieć :) Dawaj muzzy, tajemnica i tak wyszła na jaw;) sama czekam z niecierpliwością na foty i w ogóle:evil_lol: Dzięki za towarzyszenie:multi: Dropie wybacz wczorajszy dzień, ale myślę że wkrótce będziesz zadowolony;)!!!!! Quote
muzzy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='lapo']Dawaj muzzy, tajemnica i tak wyszła na jaw;) Hau! Dobra, to wypadałoby zacząć od tego kim jest lapo. Ale z drugiej strony po to są ksywki na forach, żeby ukryć tożsamość. Więc ja też nie złamię tej zasady, wręcz przeciwnie - za żadne skarby nie czytajcie ksywki lapo od tyłu, bo jeszcze się domyślicie kto to i całą tajemniczość szlag trafi :) I ta właśnie tajemnicza lapo, a z nią mój pan i jeszcze taka jedna człowieczyca Ola byli wczoraj w takiej jednej hodowli (reklama: o w tej hodowli: BLACK IVY FCI - Black Ivy - Gordon Setter Kennel :) ) zobaczyć koleżankę, z którą już niedługo będziemy szaleć i która zamieszka u Opala :) Na razie ma niecałe 5 tygodni, więc nie może się jeszcze przeprowadzić, ale już pod koniec listopada lapo ją tu przywiezie na dobre :) Aaaaleee Opalowi dobrze, będzie miał się z kim bawić cały czas :) Mam nadzieję, że mimo to czasem jeszcze ze mną pomuczy i że będziemy sobie we trójkę szaleć na spacerkach od czasu do czasu :) Pan wczoraj zostawił mnie w domu na cały dzień, ale i tak było fajnie, bo dzięki temu byłem na spacerku z panią i panem Delki i Lulki. Tylko coś się po tym spacerku skiepściło z moimi szelkami i musiałem po powrocie pana dwa spacerki zaliczyć na starej obroży jeszcze po Neptunie, moim poprzedniku. Oj nie przepadam za obrożą. Kilka razy próbowałem się z niej wypsnąć, ale niestety się nie udało. A dziś mam już nowiutkie szeleczki i wszystko jest już po staremu :) A tak wygląda nowa koleżanka (albo ktoś z jej rodzeństwa, kto by ich odróżnił... ;) ): I pan mówi, że kiedyś będzie taka duża jak Opal :) Hau! Quote
Energy Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 muzzy napisał(a):Hau! Dobra, to wypadałoby zacząć od tego kim jest lapo. Ale z drugiej strony po to są ksywki na forach, żeby ukryć tożsamość. Więc ja też nie złamię tej zasady, wręcz przeciwnie - za żadne skarby nie czytajcie ksywki lapo od tyłu, bo jeszcze się domyślicie kto to i całą tajemniczość szlag trafi :) Bardzo mi przykro Muzzy, ale domyśliłam się bez Twoich wskazówek:eviltong::evil_lol: Śliczne maleństwo, ale będą teraz "potrójne" zabawy:loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 hahaha...to i przybywa dogomaniaków...nawet LAPO się nie uratowała przed skażeniem...no i witać będziemy takie małe cudo- śliczne cudo dla Opala! Dropek...pilnuj całego towarzystwa,niech Ci się nie znarowi ,bo będzie problem ze sprawozdaniami...:loveu: Quote
lapo Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Energy napisał(a):Bardzo mi przykro Muzzy, ale domyśliłam się bez Twoich wskazówek:eviltong::evil_lol: Śliczne maleństwo, ale będą teraz "potrójne" zabawy:loveu: Ja myślę, że będzie wkrótce remont mieszkania potrzebny:razz: po tych "potrójnych" zabawach:diabloti: Drop z Opalem w domu to generalne sprzątanie a jeszcze jeden wariat to....remont murowany:lol: Quote
Energy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 lapo napisał(a):Ja myślę, że będzie wkrótce remont mieszkania potrzebny:razz: po tych "potrójnych" zabawach:diabloti: Drop z Opalem w domu to generalne sprzątanie a jeszcze jeden wariat to....remont murowany:lol: Zdecydowanie z remontem trzeba się wstrzymać, nawet sprzątać nie będzie się opłacało:evil_lol: Quote
Recommended Posts