bico Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Energy napisał(a):Jak miał biedak upichcić jak mu Muzzy kuchnię zamyka:evil_lol: może Dropek poszedł do sąsiadki i w jej kuchni torcik pichci:evil_lol: Quote
muzzy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia :) Dropucha zamiast tortu dał mi super prezent - nic nie zdziamdział pod moją nieobecność :) I w dodatku dziś pierwszy raz zjadł kupę :D Znaczy może nie do końca, ale na popołudniowym spacerku przeżuwał jakąś chusteczkę ze śladami, że tak powiem, podcierania :) Lepszego prezentu nie mógł wymyślić :D Na szczęście zgodził się na wymianę za chrupka :) Quote
Energy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 To znaczy dostałeś Muzzy od Dropka tą chusteczkę w prezencie, tak?:evil_lol: Quote
bico Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='muzzy']Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia :) Dropucha zamiast tortu dał mi super prezent - nic nie zdziamdział pod moją nieobecność :) :crazyeye: no nie! ale Dropek Ci urodzinowo zaszalał! Szok dosłownie!:evil_lol::roflt: [quote name='muzzy'] I w dodatku dziś pierwszy raz zjadł kupę :D Gratulacje! :B-fly:Zawsze musi być ten pierwszy raz!:cunao::cool2: MMMNIAM!:sabber::evil_lol: [quote name='muzzy'] Znaczy może nie do końca, ale na popołudniowym spacerku przeżuwał jakąś chusteczkę ze śladami, że tak powiem, podcierania :) widzę, że była wnikliwa analiza:evil_lol: [quote name='muzzy'] Lepszego prezentu nie mógł wymyślić :D no ba!:evil_lol: wiadomo!:bigok: [quote name='muzzy'] Na szczęście zgodził się na wymianę za chrupka :) :shocked!: i co?:razz: On zjadał chrupka, a Ty...no skoro była wymiana...to...hmmm:hmmmm::evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
Milosnik kotow Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 bico napisał(a): :shocked!: i co?:razz: On zjadał chrupka, a Ty...no skoro była wymiana...to...hmmm:hmmmm::evil_lol::eviltong::evil_lol: Nie wiesz Bico, że na urodzinach zazwyczaj są czekoladki... Tylko nie wszyscy je rozsmarowują na chusteczce... Dropek jest oryginalnym kelnerem... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Ajula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 czy się dobrze połapałam, że Muzzy miał wczoraj (tzn 05.10.) urodziny?? bo ja też! :lol: Muzzy, to my z jednego dnia jesteśmy? Quote
muzzy Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ajula napisał(a):czy się dobrze połapałam, że Muzzy miał wczoraj (tzn 05.10.) urodziny?? bo ja też! :lol: Muzzy, to my z jednego dnia jesteśmy? O, to super :) Więc wszystkie życzenia, które się tutaj pojawiły, są również dla Ciebie :) I od siebie też życzę spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia :) Quote
Ajula Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 fajnie :loveu: tylko że ja na pewno starszy rocznik teraz już wiem, czemu od początku czułam do Ciebie miętę przez rumianek :evil_lol: Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Polak potrafi:(:(:( http://www.dogomania.pl/forum/f28/makabra-zwierzat-pisdz-frp-likwiduja-pseudohodowle-mordownie-z-piekla-rodem-148404/ było o tym na portalu tvn24 Quote
dogeviper Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 hoł hoł troszkie nas tu nie było zdjęcia jak zwykle zajefajne a z podpisami to normalnie hity z satelity :P (taki smut ale zdjęcia naprawdę rewe:)) spóźnione ale szczere życzonka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i nieustającej cierpliwości do Dropeczka od naszych 8 łap;) Quote
muzzy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Hau! Pan mówi, że go litość ogarnia dla tych wszystkich zapowiadaczy pogody, co praktycznie w każdej prognozie opisywali dzisiejszą pogodę jako złą, przygnębiającą, że lepiej siedzieć w domu, a co drugie ich słowo brzmiało 'niestety'. Przecież dzisiejsza pogoda była super! I ja też się pod tą opinią podpisuję wszystkimi łapami i ogonem też! :) Jak o szóstej rano wyszliśmy na spacerek, to pan nic mi wcześniej nie powiedział, że jest tak fajnie. I jak wszedłem w śnieg po psie kolana, to dostałem lekkiego, że tak powiem, szmyrgla :) Mimo że byłem na smyczy, to biegałem, skakałem i cieszyłem się jak... pies z pierwszego śniegu :) Niestety poranny spacerek był jak zwykle krótki, ale pan postanowił, że jeszcze uczcimy pierwszy śnieg. W ramach przygotowań zjadł obiad w pracy, żeby nie myśleć po powrocie tylko o jedzeniu i na popołudniowy spacerek poszliśmy poszaleć w śniegu :) Pobiegałem sobie bez smyczy, poganiałem za śnieżnymi gałkami, które jak wpadały w śnieg, to nie mogłem ich znaleźć, ale pan zaraz robił następne :) Potarzałem się, poskakałem... Ogólnie pełnia psiej radości :) Obaj z panem wróciliśmy z tego spacerku przemoczeni i szczęśliwi :) I mamy nadzieję, że śniegu już będzie tylko przybywać :) Co najmniej do marca :) Quote
bico Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='muzzy']I mamy nadzieję, że śniegu już będzie tylko przybywać :) Co najmniej do marca :) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Baaaardzo dobry kawał...bardzo:cool1::mad: UWAGA - ZAGINIONY BRAT DROPKA SIĘ ODNALAZŁ!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Muzzy, to TEN Karo ze Stefczyka, co mu będziesz foty robił:evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/karo-w-hotelu-w-lublinie-145593/index55.html Quote
Ajula Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 muzzy napisał(a): Obaj z panem wróciliśmy z tego spacerku przemoczeni i szczęśliwi :) ...czyż życie nie jest piękne? :lol: Quote
muzzy Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ajula napisał(a):...czyż życie nie jest piękne? :lol: Teraz już mniej, bo śnieg topnieje... ;) Quote
bico Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ajula napisał(a):...czyż życie nie jest piękne? :lol: ...jest!:multi: zwłaszcza, jak się czuje miętę przez rumianek:evil_lol::grin::grin::grin:;) Quote
Ajula Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 bico napisał(a):...jest!:multi: zwłaszcza, jak się czuje miętę przez rumianek:evil_lol::grin::grin::grin:;) kto do kogo? :cool3: że tak się dyskretnie zapytam..... Quote
bico Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ajula napisał(a):fajnie :loveu: tylko że ja na pewno starszy rocznik teraz już wiem, czemu od początku czułam do Ciebie miętę przez rumianek :evil_lol: o tutaj coś jest na ten temat napisane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ajula Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 aaaa :evil_lol: nie zaprzeczam - Muzzy oczarował mnie Dropkowymi opowiastkami bo się chyba wszyscy zgodzą, że Muzzy to bardzo fajny Dropciowy Pańcio :loveu: Quote
bico Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Ajula']aaaa :evil_lol: nie zaprzeczam - Muzzy oczarował mnie Dropkowymi opowiastkami bo się chyba wszyscy zgodzą, że Muzzy to bardzo fajny Dropciowy Pańcio :loveu: BEZAPELACYJNIE!:multi::multi::multi: też tak uważam, jak moja przedmówczyni:cool3: Quote
muzzy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 To, że ostatnio nic nowego się o Dropku nie pojawiło, to nie powód, żeby od razu zmieniać temat z Dropka na jego pana :eviltong: Quote
muzzy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ajula napisał(a):o Muzzy :lol: dobrze się już czujesz? A dziękuję, grypopodobne niewiadomoco już odpuściło :) Dropucha też ma się dobrze, dzisiaj pierwszy raz od tygodnia pobiegaliśmy bez smyczy. A w weekend może wybierzemy się do lasu, o ile Bico wyzdrowieje i nie będzie miała nic przeciwko wspólnemu spacerkowi... Bico, jak zdrówko? :) Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 muzzy napisał(a):To, że ostatnio nic nowego się o Dropku nie pojawiło, to nie powód, żeby od razu zmieniać temat z Dropka na jego pana :eviltong: no jak to!?:crazyeye: Przecież to właśnie jest świetny powód by to robić:eviltong::cool3::evil_lol: Pan Dropka, to taki wdzięczny temat małych ploteczek:evil_lol::multi::lol: Quote
bico Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 muzzy napisał(a):A dziękuję, grypopodobne niewiadomoco już odpuściło :) Dropucha też ma się dobrze, dzisiaj pierwszy raz od tygodnia pobiegaliśmy bez smyczy. A w weekend może wybierzemy się do lasu, o ile Bico wyzdrowieje i nie będzie miała nic przeciwko wspólnemu spacerkowi... Bico, jak zdrówko? :) niby się nie widzieliśmy, ale chyba zaraziłeś mnie tym grypopodobnym wirtualnie, przez neta:mad::evil_lol: mam nadzieje, że do weekend się już wykuruję;) Quote
Ajula Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 a teraz bico chora ja przyznam się, że też niestety dobrze, że chociaż psy zdrowe :cool1: Quote
Recommended Posts