Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):
nic poszaleć nie można, zabawki w kuchni, pozostaje ci się zająć drzwiami, meblami, albo choć butami to wtedy zabawki szybko wróca na podłogę:evil_lol:

hehe, nie można wykluczyć tej ewentualności:razz::evil_lol:

Posted

muzzy napisał(a):
Bardzo ładnie siadamy już przed pożarciem miseczki... :)

Ciekawe jak smakuje miseczka...:eating: :hmmmm::hmmmm::hmmmm: :p

muzzy napisał(a):
Wczoraj przynosił krowę trzy razy... :)

Tę krowę?? To ona jeszcze żyje??? :cunao::Cool!::Cool!::Cool!::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Energy napisał(a):
pozostaje ci się zająć drzwiami, meblami, albo choć butami

Buty też pochowane, ale meble... WRRRRRR!!! :)
Milosnik kotow napisał(a):
Tę krowę?? To ona jeszcze żyje???

Tak, żyje i ma się całkiem nieźle :)

Posted

muzzy napisał(a):
Buty też pochowane, ale meble... WRRRRRR!!! :)

No to apeluję o oddanie Dropkowi jego własnych zabawek, przecież musi mieć zajęcie i jego są:diabloti:

Posted

Energy napisał(a):
No to apeluję o oddanie Dropkowi jego własnych zabawek, przecież musi mieć zajęcie i jego są:diabloti:

Właśnie Muzzy. Nie chcę nic mówić, ale ja krowę Dropkowi podarowałam, a nie Tobie... Ty masz swoje zabawki, nieprawdaż? ;) :lol::lol::lol:

Posted

Energy napisał(a):

Właśnie Muzzy. Nie chcę nic mówić, ale ja krowę Dropkowi podarowałam, a nie Tobie... Ty masz swoje zabawki, nieprawdaż? ;) :lol::lol::lol:

Zabawka zostaje jedna na cały dzień, bo jak leżały wszystkie, to Dropucha miał nadmiar radości, nie wiedział co wybrać i wybierał... 'porządki' w kuchni lub w pokojach :) Wczoraj zadziałało - po powrocie z pracy zastałem mieszkanie w stanie dokładnie takim, jak kiedy wychodziłem :)

Posted

Hau! Zgodnie z obietnicą nadszedł czas, abym trochę poopowiadał o naszej niedawnej wizycie u goldenów :)

Oto cała nasza piątka. Znaczy tutaj jest nawet szóstka. Ale to w niebieskim to niepies :) Ale akceptujemy ją w stadzie, bo daje jeść ;)

Zaczęliśmy od obowiązków. Po pierwsze praca, czyli przekopanie piachu, w końcu co to byłby za piach, gdyby nikt go nie przekopał :)
Ups, tu mnie pan przyłapał, jak się obijałem :)

A tak wyglądaliśmy po robocie.

Trzeba więc było wziąć szybki prysznic.

I po chwili zaczęliśmy imprezę. Najwięcej czasu bawiłem się z Mychą.

Trochę też potańczyliśmy z Opalem.

Potem postanowiliśmy zrobić konkurs 'kto zrobi najgłupszą minę'. Ja niestety tylko sędziowałem i pomagałem zawodnikom w osiągnięciu dobrych wyników, startowali Mycha z Opalem.

Trochę też bawiliśmy się we trójkę.

Mi najbardziej podobała się zabawa w 'Opal, chodź sprawdzimy jak bardzo można rozciągnąć uszy Mychy' :)

Dzień był tak fajny, że na koniec po całym tym natłoku wrażeń wszyscy szybko 'odpłynęliśmy' :)

Hau! :)

Posted

Muzzy zdjęcia jak zawsze super:loveu:
Bardzo mi się podoba niepies, dobrze gotuje???:evil_lol:;)
A poważnie to tańczący Opal z Dropkiem, rozciągane uszy Mychy, ząbki Opala,:lol:wszystkie zdjęcia są cudne. Nie wiem jak to robisz bo mnie się takie zajefajne jeszcze nigdy nie udały.

Posted

Muzzy do prośby o napisanie pamiętnika "Moje życie z Dropkiem" przyłącza się też mój mąż, który jak rzadko:diabloti: zgadza się ze mną i też uważa, że byłby to bestseler na skalę światową. Poważnie!!! I oczywiście koniecznie z Twoimi zdjęciami:loveu:Zarówno Twoje opisy jak i zdjęcia są wspaniałe:loveu::loveu::loveu:

Posted

Energy napisał(a):
Muzzy do prośby o napisanie pamiętnika "Moje życie z Dropkiem" przyłącza się też mój mąż, który jak rzadko:diabloti: zgadza się ze mną i też uważa, że byłby to bestseler na skalę światową. Poważnie!!! I oczywiście koniecznie z Twoimi zdjęciami:loveu:Zarówno Twoje opisy jak i zdjęcia są wspaniałe:loveu::loveu::loveu:

Hehe, dzięki :) Pozdrowienia dla Męża, również od Dropka, który dość często się ze mną zgadza :D

Posted

Haaaalllooooo Dropek!!! Mam nadzieję, że tu dziś jeszcze zajrzysz... Bo wiesz, sprawa jest... Znaczy Twój Pan się jutro starzeje, więc mam do Ciebie prośbę, cobyś Mu od nas wyszczekał z samego rana radosne 100 lat :new-bday:

[CENTER]:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

[/CENTER]
Ps. Możesz Mu oczywiście w nocy dyskretnie jakiś torcik upichcić... :tort:

Posted

[quote name='muzzy']
Oto cała nasza piątka. Znaczy tutaj jest nawet szóstka. Ale to w niebieskim to niepies :) Ale akceptujemy ją w stadzie, bo daje jeść ;)

wygląda tak, jakby Asia dołek:razz: dla psiej ferajny zdesperowana wykopała i teraz się pyta - "No to który pierwszy?:evil_lol:

Posted

[quote name='muzzy']

:crazyeye: mina Opka...no comment:roflt:

jak dla mnie - HIT!:happy1::happy1::happy1:

Korzystając z okazji - cała nasza czwórka - ja, Kicia:evil_lol:, Mały i Kleks składamy Muzzemu z okazji urodzin życzonka zdrówka, pomyślności i spełnienie marzeń oraz samych Dropkowych dni!:lol::lol::lol:
:tort::tort::tort: :BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Haaaalllooooo Dropek!!! Mam nadzieję, że tu dziś jeszcze zajrzysz... Bo wiesz, sprawa jest... Znaczy Twój Pan się jutro starzeje, więc mam do Ciebie prośbę, cobyś Mu od nas wyszczekał z samego rana radosne 100 lat :new-bday:

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Ps. Możesz Mu oczywiście w nocy dyskretnie jakiś torcik upichcić... :tort:

bico napisał(a):
Korzystając z okazji - cała nasza czwórka - ja, Kicia:evil_lol:, Mały i Kleks składamy Muzzemu z okazji urodzin życzonka zdrówka, pomyślności i spełnienie marzeń oraz samych Dropkowych dni!:lol::lol::lol:
:tort::tort::tort: :BIG::BIG::BIG::BIG:

Bardzo dziękuję, cóż za miłe zaskoczenie z samego rana :) Również życzę wszystkim Dropkoczytaczom wszystkiego najlepsiejszego :)

Posted

Muzzy wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń:new-bday::BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG::new-bday:życzenia dla Dropkowego Pana również od moich 12 czarnych łapek:BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG:

Posted

muzzy napisał(a):
Bardzo dziękuję, cóż za miłe zaskoczenie z samego rana :) Również życzę wszystkim Dropkoczytaczom wszystkiego najlepsiejszego :)

Ciekawe jaki torcik Muzzy'emu Dropek upichcił... :facelick::facelick::facelick: