bico Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Energy napisał(a):nic poszaleć nie można, zabawki w kuchni, pozostaje ci się zająć drzwiami, meblami, albo choć butami to wtedy zabawki szybko wróca na podłogę:evil_lol: hehe, nie można wykluczyć tej ewentualności:razz::evil_lol: Quote
Milosnik kotow Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 muzzy napisał(a): Bardzo ładnie siadamy już przed pożarciem miseczki... :) Ciekawe jak smakuje miseczka...:eating: :hmmmm::hmmmm::hmmmm: :p muzzy napisał(a): Wczoraj przynosił krowę trzy razy... :) Tę krowę?? To ona jeszcze żyje??? :cunao::Cool!::Cool!::Cool!::cunao::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
muzzy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Energy napisał(a):pozostaje ci się zająć drzwiami, meblami, albo choć butami Buty też pochowane, ale meble... WRRRRRR!!! :) Milosnik kotow napisał(a): Tę krowę?? To ona jeszcze żyje??? Tak, żyje i ma się całkiem nieźle :) Quote
Energy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 muzzy napisał(a):Buty też pochowane, ale meble... WRRRRRR!!! :) No to apeluję o oddanie Dropkowi jego własnych zabawek, przecież musi mieć zajęcie i jego są:diabloti: Quote
Milosnik kotow Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Energy napisał(a):No to apeluję o oddanie Dropkowi jego własnych zabawek, przecież musi mieć zajęcie i jego są:diabloti: Właśnie Muzzy. Nie chcę nic mówić, ale ja krowę Dropkowi podarowałam, a nie Tobie... Ty masz swoje zabawki, nieprawdaż? ;) :lol::lol::lol: Quote
muzzy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Energy napisał(a):No to apeluję o oddanie Dropkowi jego własnych zabawek, przecież musi mieć zajęcie i jego są:diabloti: Milosnik kotow napisał(a):Właśnie Muzzy. Nie chcę nic mówić, ale ja krowę Dropkowi podarowałam, a nie Tobie... Ty masz swoje zabawki, nieprawdaż? ;) :lol::lol::lol: Zabawka zostaje jedna na cały dzień, bo jak leżały wszystkie, to Dropucha miał nadmiar radości, nie wiedział co wybrać i wybierał... 'porządki' w kuchni lub w pokojach :) Wczoraj zadziałało - po powrocie z pracy zastałem mieszkanie w stanie dokładnie takim, jak kiedy wychodziłem :) Quote
Energy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 To tylko dlatego, że go zszokował brak zabawek, jeszcze nadrobi:eviltong::evil_lol: Quote
Marinka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Sorki za offa Zajrzyjcie proszę, potrzebna pomoc w ogłaszaniu, zrobieniu banerka, dzielny i mądry psiak po ogromnych przejściach, a tak mało nas na jego wątku :-(: Przeżył koszmar,kto okaże mu serce?? Quote
muzzy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hau! Zgodnie z obietnicą nadszedł czas, abym trochę poopowiadał o naszej niedawnej wizycie u goldenów :) Oto cała nasza piątka. Znaczy tutaj jest nawet szóstka. Ale to w niebieskim to niepies :) Ale akceptujemy ją w stadzie, bo daje jeść ;) Zaczęliśmy od obowiązków. Po pierwsze praca, czyli przekopanie piachu, w końcu co to byłby za piach, gdyby nikt go nie przekopał :) Ups, tu mnie pan przyłapał, jak się obijałem :) A tak wyglądaliśmy po robocie. Trzeba więc było wziąć szybki prysznic. I po chwili zaczęliśmy imprezę. Najwięcej czasu bawiłem się z Mychą. Trochę też potańczyliśmy z Opalem. Potem postanowiliśmy zrobić konkurs 'kto zrobi najgłupszą minę'. Ja niestety tylko sędziowałem i pomagałem zawodnikom w osiągnięciu dobrych wyników, startowali Mycha z Opalem. Trochę też bawiliśmy się we trójkę. Mi najbardziej podobała się zabawa w 'Opal, chodź sprawdzimy jak bardzo można rozciągnąć uszy Mychy' :) Dzień był tak fajny, że na koniec po całym tym natłoku wrażeń wszyscy szybko 'odpłynęliśmy' :) Hau! :) Quote
Energy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Muzzy zdjęcia jak zawsze super:loveu: Bardzo mi się podoba niepies, dobrze gotuje???:evil_lol:;) A poważnie to tańczący Opal z Dropkiem, rozciągane uszy Mychy, ząbki Opala,:lol:wszystkie zdjęcia są cudne. Nie wiem jak to robisz bo mnie się takie zajefajne jeszcze nigdy nie udały. Quote
Energy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Muzzy do prośby o napisanie pamiętnika "Moje życie z Dropkiem" przyłącza się też mój mąż, który jak rzadko:diabloti: zgadza się ze mną i też uważa, że byłby to bestseler na skalę światową. Poważnie!!! I oczywiście koniecznie z Twoimi zdjęciami:loveu:Zarówno Twoje opisy jak i zdjęcia są wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Quote
muzzy Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Energy napisał(a):Muzzy do prośby o napisanie pamiętnika "Moje życie z Dropkiem" przyłącza się też mój mąż, który jak rzadko:diabloti: zgadza się ze mną i też uważa, że byłby to bestseler na skalę światową. Poważnie!!! I oczywiście koniecznie z Twoimi zdjęciami:loveu:Zarówno Twoje opisy jak i zdjęcia są wspaniałe:loveu::loveu::loveu: Hehe, dzięki :) Pozdrowienia dla Męża, również od Dropka, który dość często się ze mną zgadza :D Quote
Milosnik kotow Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Haaaalllooooo Dropek!!! Mam nadzieję, że tu dziś jeszcze zajrzysz... Bo wiesz, sprawa jest... Znaczy Twój Pan się jutro starzeje, więc mam do Ciebie prośbę, cobyś Mu od nas wyszczekał z samego rana radosne 100 lat :new-bday: [CENTER]:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: [/CENTER] Ps. Możesz Mu oczywiście w nocy dyskretnie jakiś torcik upichcić... :tort: Quote
bico Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='muzzy'] Oto cała nasza piątka. Znaczy tutaj jest nawet szóstka. Ale to w niebieskim to niepies :) Ale akceptujemy ją w stadzie, bo daje jeść ;) wygląda tak, jakby Asia dołek:razz: dla psiej ferajny zdesperowana wykopała i teraz się pyta - "No to który pierwszy?:evil_lol: Quote
bico Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='muzzy'] A tak wyglądaliśmy po robocie. sztuczny zarost:roflt::roflt::roflt: Quote
bico Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='muzzy'] Dropek ma na głowie śmigiełko zamiast uszu:grin::grin::grin: Quote
bico Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='muzzy'] :crazyeye: mina Opka...no comment:roflt: jak dla mnie - HIT!:happy1::happy1::happy1: Korzystając z okazji - cała nasza czwórka - ja, Kicia:evil_lol:, Mały i Kleks składamy Muzzemu z okazji urodzin życzonka zdrówka, pomyślności i spełnienie marzeń oraz samych Dropkowych dni!:lol::lol::lol: :tort::tort::tort: :BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Milosnik kotow Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 bico napisał(a):wygląda tak, jakby Asia dołek:razz: dla psiej ferajny zdesperowana wykopała i teraz się pyta - "No to który pierwszy?:evil_lol: :rofl: :rofl: :rofl: Quote
muzzy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Haaaalllooooo Dropek!!! Mam nadzieję, że tu dziś jeszcze zajrzysz... Bo wiesz, sprawa jest... Znaczy Twój Pan się jutro starzeje, więc mam do Ciebie prośbę, cobyś Mu od nas wyszczekał z samego rana radosne 100 lat :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Ps. Możesz Mu oczywiście w nocy dyskretnie jakiś torcik upichcić... :tort: bico napisał(a): Korzystając z okazji - cała nasza czwórka - ja, Kicia:evil_lol:, Mały i Kleks składamy Muzzemu z okazji urodzin życzonka zdrówka, pomyślności i spełnienie marzeń oraz samych Dropkowych dni!:lol::lol::lol: :tort::tort::tort: :BIG::BIG::BIG::BIG: Bardzo dziękuję, cóż za miłe zaskoczenie z samego rana :) Również życzę wszystkim Dropkoczytaczom wszystkiego najlepsiejszego :) Quote
Energy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Muzzy wszystkiego najlepszego, zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń:new-bday::BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG::new-bday:życzenia dla Dropkowego Pana również od moich 12 czarnych łapek:BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG: Quote
Milosnik kotow Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 muzzy napisał(a):Bardzo dziękuję, cóż za miłe zaskoczenie z samego rana :) Również życzę wszystkim Dropkoczytaczom wszystkiego najlepsiejszego :) Ciekawe jaki torcik Muzzy'emu Dropek upichcił... :facelick::facelick::facelick: Quote
Energy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Jak miał biedak upichcić jak mu Muzzy kuchnię zamyka:evil_lol: Quote
Milosnik kotow Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Energy napisał(a):Jak miał biedak upichcić jak mu Muzzy kuchnię zamyka:evil_lol: Moze na tę jedną noc egoistycznie kuchnię mu otworzył:cool3: Quote
Recommended Posts