Milosnik kotow Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Energy napisał(a): Muzzy próbowałeś zostawiać Dropka np. z wiązaną kostką żeby miał zajęcie:roll: Ale w sensie że jak? Dropka kostka ma być wiązana? Uwiązana? Przywiązana? Zawiązana? Dowiązana? Ehh... a może Muzzy ma swoją kostkę (każdego dnia inną) Dropkowi zostawiać... :crazyeye: W sumie Muzzy jako dwónóg ma kostek trochę, więc przez parę dni będzie miał co wiązać... :cool3: Quote
Energy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Ale w sensie że jak? Dropka kostka ma być wiązana? Uwiązana? Przywiązana? Zawiązana? Dowiązana? Ehh... a może Muzzy ma swoją kostkę (każdego dnia inną) Dropkowi zostawiać... :crazyeye: W sumie Muzzy jako dwónóg ma kostek trochę, więc przez parę dni będzie miał co wiązać... :cool3: :evil_lol:oj wiązana kostka ze sprasowanej skóry, swoje kostki lepiej niech Muzzy zostawi na miejscu;) Quote
muzzy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 bico napisał(a):Jak sobie wyobrażę walkę Muzzego z elektryzującym się do wszytskiego białym "letnim śniegiem", to...:D:oops: Nie było tak źle, warczący potwór z długą szyją (swoją drogą chyba mu trzeba jakieś imię wymyślić, bo często się tu pojawia i zbyt często muszę używać długaśnego określenia 'warczący potwór z długą szyją :) ) się tym chętnie zajął :) bico napisał(a):Muzzy, nie martw sie, Kicia:mdrmed: ma Ci dziś przekazać tajniacką przesyłkę:razz: z pluszakami, którymi Dropucha będzie mógł się "czule zająć":chainsaw: podczas Twojej nieobecności w domu:cool3: Siatkę już mam, bardzo dziękuję. Inna sprawa, że Dropek ma obecnie 'pod opieką' pluszowego tygryska, co nie jednak nie przeszkadza mu w zajmowaniu się różnymi innymi rzeczami. Ma podzielną uwagę :) Swoją drogą ostatnio sobie przyniósł tygryska na poduszkę, położył go na niej, obok swoją mordkę i tak sobie spali :) Niestety jak próbowałem wziąć aparat, to się Dropek obudził i zszedł z wyrka, więc nie uwieczniłem tego jakże fajnego widoku :) bico napisał(a):co chcesz mieć w całości i zachować przy życiu - do szafy i blokada na szafę:cool3: Niestety miejsce w szafkach już się skończyło po pochowaniu do nich rzeczy, które wcześniej leżały w dropkowym polu rażenia :) bico napisał(a):PS - czy nadal trzymasz ten fajowy apart fotograficzny za fotelem???:hmmmm::diabloti: Tak, ale sam miewam problemy, żeby go stamtąd wydobyć. Ciężki plecak trzeba wysoko podnieść i przecisnąć przez wąską przestrzeń między oparciem fotela a parapetem. Dropek nie da rady :) Poza tym jak coś nie jest w szafce lub na widoku, to nie jest interesujące :) Energy napisał(a): Muzzy próbowałeś zostawiać Dropka np. z wiązaną kostką żeby miał zajęcie:roll: Ma całe stadko zabawek. A kostki zostawiam mu tylko takie Pedigree Dentarask. Minuta i kostki nie ma :) Poza tym słyszałem, że niektóre psiaki mają po takich kostkach rozwolnienie. Także takich kostek nie będziemy ryzykować :) Quote
Milosnik kotow Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='muzzy']Nie było tak źle, warczący potwór z długą szyją (swoją drogą chyba mu trzeba jakieś imię wymyślić, bo często się tu pojawia i zbyt często muszę używać długaśnego określenia 'warczący potwór z długą szyją :) ) się tym chętnie zajął :) Szyjowar? (od warczącej szyi, a że długa, to będzie w domyśle) ;) Quote
Milosnik kotow Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 muzzy napisał(a):Dropek nie da rady :) Buhahhahaa :D Dawno się tak nie uśmiałam jak po przeczytaniu tych słów... Normalnie tak się uśmiałam, że aż mnie z dogo- wykopało :lol::lol::lol: Quote
bico Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Buhahhahaa :D Dawno się tak nie uśmiałam jak po przeczytaniu tych słów... Normalnie tak się uśmiałam, że aż mnie z dogo- wykopało :lol::lol::lol: U mnie to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Nie da rady...":rofl::roflt::roflt::roflt::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
muzzy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Ciekawe czy Dropek dał radę... :p Aparat nieruszony na swoim miejscu :) A Dropucha odpoczywa po wizycie u Oposa, Delki i Lulki (bo w tym tygodniu wszyscy mieszkają u Opka) i po podwójnym spacerku pełnym zabaw :) Dobrej nocki wszystkim Dropkoczytaczom :) Quote
Energy Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Na pewno jeszcze da radę, dajmy mu trochę czasu:evil_lol: Quote
bico Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Energy napisał(a):Na pewno jeszcze da radę, dajmy mu trochę czasu:evil_lol: :crazyeye:oby nie! bo wtedy fajnych fotek nie będzie:evil_lol: Quote
bico Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Szyjowar? (od warczącej szyi, a że długa, to będzie w domyśle) ;) Popieram tę oto kandydaturę:shiny: Szyjowar na prezydenta!:sweetCyb: Quote
muzzy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 bico napisał(a):Popieram tę oto kandydaturę:shiny: Szyjowar na prezydenta!:sweetCyb: A ja jak słyszę słowo Szyjowar, to od razu robi mi się ciepło w szyję i przypominają mi się indycze szyjki, które Asia gotuje Oposowi :) Quote
Milosnik kotow Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 muzzy napisał(a):A ja jak słyszę słowo Szyjowar, to od razu robi mi się ciepło w szyję i przypominają mi się indycze szyjki, które Asia gotuje Oposowi :) Czyżby to z obawy o Twoją własną szyję? :eviltong: Czyżbyś chwilami czuł się jak... indor? :crazyeye: Ps. Ciekawe kiedy zaczniesz nosić korale... :roll::cool3::cool3::cool3: Quote
muzzy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Milosnik kotow napisał(a): Ps. Ciekawe kiedy zaczniesz nosić korale... :roll::cool3::cool3::cool3: Wszystko możliwe. Od niedawna siedzę w pracy w pokoju z trzema dziewczynami i ciągle jestem przez nie ukobiecany. Wiem już na przykład, że puder może być w kamieniu, w proszku lub w kulkach, wiem co to 'maszkara' i eye liner, bolerko, top i takie tam inne, i wiem, że istnieje taki kolor jak melanż. Także i korale pewnie niedługo zacznę nosić :) Quote
Energy Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Dobrze, że Dropek płci "prawie męskiej":evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo jeszcze jak by to była suczka to :mdleje: Quote
bico Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 muzzy napisał(a):Wszystko możliwe. Od niedawna siedzę w pracy w pokoju z trzema dziewczynami i ciągle jestem przez nie ukobiecany. Wiem już na przykład, że puder może być w kamieniu, w proszku lub w kulkach, wiem co to 'maszkara' i eye liner, bolerko, top i takie tam inne, i wiem, że istnieje taki kolor jak melanż. Także i korale pewnie niedługo zacznę nosić :) Kooochany, dobrze, że wreszcie wiesz to wszystko, bo to jest wiedza tak podstawowa, jak nauka alfabetu i liczenie do 10 - każdy to po po prostu musi wiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Milosnik kotow Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 muzzy napisał(a):Wszystko możliwe. Od niedawna siedzę w pracy w pokoju z trzema dziewczynami i ciągle jestem przez nie ukobiecany. Wiem już na przykład, że puder może być w kamieniu, w proszku lub w kulkach, wiem co to 'maszkara' i eye liner, bolerko, top i takie tam inne, i wiem, że istnieje taki kolor jak melanż. Także i korale pewnie niedługo zacznę nosić :) Tylko może nie dziel się tą wiedzą z Dropkiem... :mad: jego męskość i tak została już jakiś czas temu w znacznym stopniu ograniczona... Jak zaczniesz mu opowiadać o tym wszystkim czego się w pracy dowiadujesz, to psina weźmie i zniewieścieje do reszty... :roll: Quote
dogeviper Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 muzzy napisał(a):Wszystko możliwe. Od niedawna siedzę w pracy w pokoju z trzema dziewczynami i ciągle jestem przez nie ukobiecany. Wiem już na przykład, że puder może być w kamieniu, w proszku lub w kulkach, wiem co to 'maszkara' i eye liner, bolerko, top i takie tam inne, i wiem, że istnieje taki kolor jak melanż. Także i korale pewnie niedługo zacznę nosić :) Bardzo to zabawne :D :D Quote
lilith27 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja zapraszam i proszę o pomoc chociaż, aby banerek pobrać przepraszam za spam Quote
muzzy Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hau! Ale wczoraj była impreza! Zaczęło się niewinnie - pan pojechał do Asi i zawieźli Delkę i Lulkę, które przez tydzień tam mieszkały, z powrotem do ich domku. A wieczorem wziął mnie i pojechaliśmy po Oposa i Asię, po czym dotarliśmy do Delki i Lulki. I jak zwykle zabawa była super! Ale co Wam będę opowiadać, sami zobaczcie! :) Najlepszym miejscem do kitwaszenia się z Lulką jest łóżko :) A takie 'inteligentne' miny robię podczas zabawy :) Z Oposem też bardzo lubimy się czasami powygłupiać. W końcu wszyscy oprócz mnie poszli spać... ...więc i ja się przyłączyłem. Dobrej nocki! :) Quote
Energy Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Fotorelacja zajefajna, psiaki super:loveu::loveu::loveu: Ale ma Dropek fajne życie, tyle zabawy i radości:lol: Mina Dropka-bezcenna:loveu: Ciekawe tylko skąd wie, że najlepiej kitwasić się na łóżku:evil_lol: Quote
Milosnik kotow Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='muzzy'] Pocałunek ze spinaczem :p Quote
dogeviper Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Zwłaszcza jak już wszystkie śpią:loveu: Quote
Recommended Posts