Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):

Muzzy próbowałeś zostawiać Dropka np. z wiązaną kostką żeby miał zajęcie:roll:

Ale w sensie że jak? Dropka kostka ma być wiązana? Uwiązana? Przywiązana? Zawiązana? Dowiązana? Ehh... a może Muzzy ma swoją kostkę (każdego dnia inną) Dropkowi zostawiać... :crazyeye:

W sumie Muzzy jako dwónóg ma kostek trochę, więc przez parę dni będzie miał co wiązać... :cool3:

Posted

Milosnik kotow napisał(a):
Ale w sensie że jak? Dropka kostka ma być wiązana? Uwiązana? Przywiązana? Zawiązana? Dowiązana? Ehh... a może Muzzy ma swoją kostkę (każdego dnia inną) Dropkowi zostawiać... :crazyeye:

W sumie Muzzy jako dwónóg ma kostek trochę, więc przez parę dni będzie miał co wiązać... :cool3:

:evil_lol:oj wiązana kostka ze sprasowanej skóry, swoje kostki lepiej niech Muzzy zostawi na miejscu;)

Posted

bico napisał(a):
Jak sobie wyobrażę walkę Muzzego z elektryzującym się do wszytskiego białym "letnim śniegiem", to...:D:oops:

Nie było tak źle, warczący potwór z długą szyją (swoją drogą chyba mu trzeba jakieś imię wymyślić, bo często się tu pojawia i zbyt często muszę używać długaśnego określenia 'warczący potwór z długą szyją :) ) się tym chętnie zajął :)
bico napisał(a):
Muzzy, nie martw sie, Kicia:mdrmed: ma Ci dziś przekazać tajniacką przesyłkę:razz: z pluszakami, którymi Dropucha będzie mógł się "czule zająć":chainsaw: podczas Twojej nieobecności w domu:cool3:

Siatkę już mam, bardzo dziękuję. Inna sprawa, że Dropek ma obecnie 'pod opieką' pluszowego tygryska, co nie jednak nie przeszkadza mu w zajmowaniu się różnymi innymi rzeczami. Ma podzielną uwagę :)
Swoją drogą ostatnio sobie przyniósł tygryska na poduszkę, położył go na niej, obok swoją mordkę i tak sobie spali :) Niestety jak próbowałem wziąć aparat, to się Dropek obudził i zszedł z wyrka, więc nie uwieczniłem tego jakże fajnego widoku :)
bico napisał(a):
co chcesz mieć w całości i zachować przy życiu - do szafy i blokada na szafę:cool3:

Niestety miejsce w szafkach już się skończyło po pochowaniu do nich rzeczy, które wcześniej leżały w dropkowym polu rażenia :)
bico napisał(a):
PS - czy nadal trzymasz ten fajowy apart fotograficzny za fotelem???:hmmmm::diabloti:

Tak, ale sam miewam problemy, żeby go stamtąd wydobyć. Ciężki plecak trzeba wysoko podnieść i przecisnąć przez wąską przestrzeń między oparciem fotela a parapetem. Dropek nie da rady :) Poza tym jak coś nie jest w szafce lub na widoku, to nie jest interesujące :)
Energy napisał(a):
Muzzy próbowałeś zostawiać Dropka np. z wiązaną kostką żeby miał zajęcie:roll:

Ma całe stadko zabawek. A kostki zostawiam mu tylko takie Pedigree Dentarask. Minuta i kostki nie ma :) Poza tym słyszałem, że niektóre psiaki mają po takich kostkach rozwolnienie. Także takich kostek nie będziemy ryzykować :)

Posted

[quote name='muzzy']Nie było tak źle, warczący potwór z długą szyją (swoją drogą chyba mu trzeba jakieś imię wymyślić, bo często się tu pojawia i zbyt często muszę używać długaśnego określenia 'warczący potwór z długą szyją :) ) się tym chętnie zajął :)

Szyjowar? (od warczącej szyi, a że długa, to będzie w domyśle) ;)

Posted

Buhahhahaa :D Dawno się tak nie uśmiałam jak po przeczytaniu tych słów... Normalnie tak się uśmiałam, że aż mnie z dogo- wykopało :lol::lol::lol:

U mnie to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
"Nie da rady...":rofl::roflt::roflt::roflt::turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

Ciekawe czy Dropek dał radę... :p

Aparat nieruszony na swoim miejscu :) A Dropucha odpoczywa po wizycie u Oposa, Delki i Lulki (bo w tym tygodniu wszyscy mieszkają u Opka) i po podwójnym spacerku pełnym zabaw :) Dobrej nocki wszystkim Dropkoczytaczom :)

Posted

Szyjowar? (od warczącej szyi, a że długa, to będzie w domyśle) ;)

Popieram tę oto kandydaturę:shiny:
Szyjowar na prezydenta!:sweetCyb:

Posted

bico napisał(a):
Popieram tę oto kandydaturę:shiny:
Szyjowar na prezydenta!:sweetCyb:

A ja jak słyszę słowo Szyjowar, to od razu robi mi się ciepło w szyję i przypominają mi się indycze szyjki, które Asia gotuje Oposowi :)

Posted

muzzy napisał(a):
A ja jak słyszę słowo Szyjowar, to od razu robi mi się ciepło w szyję i przypominają mi się indycze szyjki, które Asia gotuje Oposowi :)

Czyżby to z obawy o Twoją własną szyję? :eviltong:

Czyżbyś chwilami czuł się jak... indor? :crazyeye:

Ps. Ciekawe kiedy zaczniesz nosić korale... :roll::cool3::cool3::cool3:

Posted

Ps. Ciekawe kiedy zaczniesz nosić korale... :roll::cool3::cool3::cool3:

Wszystko możliwe. Od niedawna siedzę w pracy w pokoju z trzema dziewczynami i ciągle jestem przez nie ukobiecany. Wiem już na przykład, że puder może być w kamieniu, w proszku lub w kulkach, wiem co to 'maszkara' i eye liner, bolerko, top i takie tam inne, i wiem, że istnieje taki kolor jak melanż. Także i korale pewnie niedługo zacznę nosić :)

Posted

muzzy napisał(a):
Wszystko możliwe. Od niedawna siedzę w pracy w pokoju z trzema dziewczynami i ciągle jestem przez nie ukobiecany. Wiem już na przykład, że puder może być w kamieniu, w proszku lub w kulkach, wiem co to 'maszkara' i eye liner, bolerko, top i takie tam inne, i wiem, że istnieje taki kolor jak melanż. Także i korale pewnie niedługo zacznę nosić :)

Kooochany, dobrze, że wreszcie wiesz to wszystko, bo to jest wiedza tak podstawowa, jak nauka alfabetu i liczenie do 10 - każdy to po po prostu musi wiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

muzzy napisał(a):

Tylko może nie dziel się tą wiedzą z Dropkiem... :mad: jego męskość i tak została już jakiś czas temu w znacznym stopniu ograniczona... Jak zaczniesz mu opowiadać o tym wszystkim czego się w pracy dowiadujesz, to psina weźmie i zniewieścieje do reszty... :roll:

Posted

muzzy napisał(a):

Bardzo to zabawne :D :D

Posted

Hau! Ale wczoraj była impreza! Zaczęło się niewinnie - pan pojechał do Asi i zawieźli Delkę i Lulkę, które przez tydzień tam mieszkały, z powrotem do ich domku. A wieczorem wziął mnie i pojechaliśmy po Oposa i Asię, po czym dotarliśmy do Delki i Lulki. I jak zwykle zabawa była super! Ale co Wam będę opowiadać, sami zobaczcie! :)

Najlepszym miejscem do kitwaszenia się z Lulką jest łóżko :)

A takie 'inteligentne' miny robię podczas zabawy :)

Z Oposem też bardzo lubimy się czasami powygłupiać.

W końcu wszyscy oprócz mnie poszli spać...

...więc i ja się przyłączyłem.

Dobrej nocki! :)

Posted

Fotorelacja zajefajna, psiaki super:loveu::loveu::loveu:
Ale ma Dropek fajne życie, tyle zabawy i radości:lol:
Mina Dropka-bezcenna:loveu:
Ciekawe tylko skąd wie, że najlepiej kitwasić się na łóżku:evil_lol: