bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='muzzy'] Tu nie wiem - albo ja, albo jakaś zmokła kura :crazyeye: proszę jakie cuda! Dropek chodzi po wodzie...a nawet biega:evil_lol: ale wodne "oszołomstwo" widać na mordce:evil_lol: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 muzzy napisał(a): dziobata jej morrrrda, :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='muzzy'] Lila w makijażu Minister Zdrowia i Opieki Społecznej oraz Minister Środowiska ostrzegają: "Golden Retriver albo zdrowie...Wybór należy do Ciebie":diabloti: Lila w SPA:evil_lol::evil_lol::evil_lol: maseczka błotna:evil_lol: albo "Maska Zorro 3":evil_lol: Quote
bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='muzzy'] Lilka i Mały zażywają odświeżającej kąpiółki jak bym wtedy mogła dorwać te dwie "choliry", to bym ogony z d..y :evil_lol:powyrywała, za to błoto i smrodek:diabloti:;) Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 muzzy :loveu: - Twoje kolejne genialne dzieło :D :happy1: :evil_lol: Quote
muzzy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 bico napisał(a):Minister Zdrowia i Opieki Społecznej oraz Minister Środowiska ostrzegają: "Golden Retriver albo zdrowie...Wybór należy do Ciebie":diabloti: Oj taaak, po tym co w niedzielę widziałem, to myślę, że na goldenach powinny być takie naklejki :) bico napisał(a):jak bym wtedy mogła dorwać te dwie "choliry", to bym ogony z d..y :evil_lol:powyrywała, za to błoto i smrodek:diabloti:;) Oj tam, od razu 'smrodek' - przecież to najwyższej klasy psie perfumy :) A poza tym szkoda ogona. Swoją drogą taki mi się kawał z brodą przypomniał: dlaczego pies merda ogonem? Bo ogon nie może merdać psem :) Quote
Ajula Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 do fanklubu dołączył mój TZ czasami czytałam mu Dropiaste opowieści i pokazywalam zdjęcia wczoraj wieczorem wrocił ze spaceru z psami i sam zapytał: "co u Dropka?" powiedziałam, żeby sam sobie przeczytał - no to czytał i parskał z radości :lol: stwierdził, że linka do wątku przesle znajomemu, nich inni też mają trochę radochy :lol: no i stwierdził, że muzzy ma talent i wyjątkowo lekkie pióro - hihi, chyba kacze to pióro...? :evil_lol: Quote
muzzy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ajula napisał(a):do fanklubu dołączył mój TZ Fajnie, powitać :) Im nas więcej, tym lepiej :) Ajula napisał(a):czytał i parskał z radości :lol: Mam nadzieję, że nie zaparskał za bardzo monitora :) Ajula napisał(a):no i stwierdził, że muzzy ma talent i wyjątkowo lekkie pióro - hihi, chyba kacze to pióro...? :evil_lol: Ale co tu ma muzzy do rzeczy? Najlepsze teksty pisze przecież Dropek, a ostatnio kaczka :) Quote
Milosnik kotow Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 muzzy napisał(a):Fajnie, powitać :) Im nas więcej, tym lepiej :) :) To żeby było jeszcze lepiej, powiadomię zebranych, iż śledzącą wątek i parskającą w monitor jest m.in. moja kumpela z Kluczborka :D Ostatnio po przeczytaniu newsów Dropkowych, napisała mi na gg że kocha Łosia* :loveu: *Łoś to alternatywne określenie człeka znanego tu jako Muzzy Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Milosnik kotow napisał(a):To żeby było jeszcze lepiej, powiadomię zebranych, iż śledzącą wątek i parskającą w monitor jest m.in. moja kumpela z Kluczborka :D Ostatnio po przeczytaniu newsów Dropkowych, napisała mi na gg że kocha Łosia* :loveu: *Łoś to alternatywne określenie człeka znanego tu jako Muzzy jak kocha Muzzego....yyyy...znaczy Łosia:evil_lol:, to niech przyjedzie z Kluczborka do Lublina i wyzna zainteresowanemu swe uczucia:evil_lol: Wiadomość dnia dzisiejszego - Muzzy=Łoś:diabloti: ale hit:roflt: Quote
bico Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ajula napisał(a):do fanklubu dołączył mój TZ czasami czytałam mu Dropiaste opowieści i pokazywalam zdjęcia wczoraj wieczorem wrocił ze spaceru z psami i sam zapytał: "co u Dropka?" powiedziałam, żeby sam sobie przeczytał - no to czytał i parskał z radości :lol: stwierdził, że linka do wątku przesle znajomemu, nich inni też mają trochę radochy :lol: Witamy serdecznie Twojego TŻ i jego znajomych:multi::multi::multi: PS - ja po codziennym czytaniu Dropkowych wieści zawsze mam monitor "zaparskany":evil_lol: Quote
muzzy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hau! Dzisiaj pan się całe popołudnie zastanawia, co mogło być takiego ciekawego w nowym katalogu Reala, który zostawił na stole wychodząc do pracy, że mi się tak bardzo spodobał. A ja wcale nie dlatego go zmieliłem, że był fajny. Po prostu znudziła mi się już karma, którą mnie pan pasie i chcę czegoś nowego. A że póki co nie mam za co kupić własnych smakołyków, to chcę dorobić trochę jako niszczarka do papieru. Właśnie, nie potrzebuje ktoś niszczarki? Niszczarka Dropek zmasakruje każdy rodzaj papieru, a jak będzie trzeba, to i inne materiały. Tanio i profesjonalnie :) Acha, Bico podesłała zdjęcia z niedzielnego chlabzdrania, więc mam nadzieję, że się nie obrazi, że kilka z nich tutaj wrzucę :) Patyczek. A na jego końcach Mały i Edek. Dwie zmokłe kury, w tym jedna tuż po zmyciu makijażu :) Od lewej: Edek, Lila, Dropek i Mały. Lilka, Dropek i ich zalotne spojrzenia. Że niby o patyczek się kłócą :) Z lewej wyluzowany Mały, a z prawej Edek walczący o odzyskanie patyczka. A to słynny Opal - dogoterapeuta, biegacz polny i ganiacz bażantów w jednej osobie. Quote
stokrotka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 To jest dopiero zmokła kura.:megagrin: Tylko Dropek uważaj, bo bez piór. Quote
dogeviper Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Muzzy Wy naprawdę macie talent:loveu: Quote
Milosnik kotow Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ciekawe czy Dropek woli Reala czy Tesco? :hmmmm: A może preferuje OBI :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Bo chyba nie Biedronkę czy inną Żabkę... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
stokrotka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Ciekawe czy Dropek woli Reala czy Tesco? :hmmmm: A może preferuje OBI :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Bo chyba nie Biedronkę czy inną Żabkę... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dropek chyba w jasny sposób zaakcentował swoje preferencje. :obrazic: Precz z hipermarketami.:snipersm::2gunfire:. Kapitalista? Czy zrzeszony w obronie drobnych przedsiębiorców. W końcu Dropek ruszył z produkcją zapałek. Pewnie w Realu nie przyjeli oferty Dropka.( Za mały :shake:) :roflt::roflt: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='muzzy'] Od lewej: Edek, Lila, Dropek i Mały. Łooo matko:crazyeye: Mały to jak przepływający wieloryb wygląda:evil_lol::evil_lol: albo jak łódź podwodna, przy wynurzaniu się i nawet z tyłu jeszcze jest peryskop....yyy...ogon znaczy się:evil_lol::evil_lol::megagrin::megagrin: Quote
Energy Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A może Dropek zobaczył promocyjną kurę w gazetce Reala i dlatego ją poszatkował :evil_lol: Świetne zdjęcia:loveu: Quote
Milosnik kotow Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Energy napisał(a):A może Dropek zobaczył promocyjną kurę w gazetce Reala i dlatego ją poszatkował :evil_lol: Świetne zdjęcia:loveu: Sprawdzałam. Aktualnie w Realu jest promocja na kurze udka. I wszystko jasne. :errrr::errrr::Dog_run::errrr::errrr: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Milosnik kotow napisał(a):Sprawdzałam. Aktualnie w Realu jest promocja na kurze udka. I wszystko jasne. :errrr::errrr::Dog_run::errrr::errrr: no i wydało się!:evil_lol: Quote
muzzy Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Hau! Kolejny dzień, kolejna przygoda :) Jak wyszliśmy na popołudniowy spacerek, to było tak trochę pochmurno, ale nie centralnie nad nami, tylko trochę dalej. Poszliśmy sobie spokojnie naszą traską spacerkową do wąwozu. W wąwozie pan znalazł mi taaaakieeegooo patyka, chyba dłuższy ode mnie, jeszcze większym się nie bawiliśmy. I sobie go gryzłem z przerwami na ganianie go, jak pan zdołał mi go zabrać i rzucić. Swoją drogą pan jest jakiś dziwny - tyle fajnych patyczków tam się da znaleźć, a on żadnego sobie nie gryzie. Może nie umie? No mniejsza z tym. W pewnej chwili zaczął padać deszcz. Ale pan lubi deszcz, tym bardziej, że było ciepło. Więc w najlepsze bawiliśmy się dalej. Później zaczęło grzmieć, a ja się trochę bałem, mimo że pan mówi, że burza to jego ulubiona pogoda. Więc żebym się nie bał, to pan wziął mnie na smycz. W wtedy lunęło jak z cebra! A z wąwozu do domu mamy ładnych kilka minut drogi. Więc ja drąga w mordę, pan nogi za pas i razem biegiem do domu! Z tym drągiem nie było łatwo, czasami zaczepiałem nim o różne rzeczy. Ale doniosłem go do samej klatki schodowej, do której dobiegliśmy zupełnie przemoknięci. W domu pan najpierw mnie wytarł, potem siebie i się przebrał. I dalej lubi deszcz. I ja też, bo fajnie się biegło :) Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 muzzy napisał(a):Swoją drogą pan jest jakiś dziwny - tyle fajnych patyczków tam się da znaleźć, a on żadnego sobie nie gryzie. Może nie umie? no właśnie Muzzy, musisz się koniecznie tej sztuki nauczyć:megagrin::megagrin: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 muzzy napisał(a):W domu pan najpierw mnie wytarł, potem siebie i się przebrał. I dalej lubi deszcz. I ja też, bo fajnie się biegło :) jaki kochany Pańcio:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts