bico Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Energy napisał(a):Super to jutro sobie pooglądamy:multi::multi::multi: większość naszego psiego stada:cool3: Quote
muzzy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Dobra, połowa zdjęć obrobiona. Do tego jednego chmurki z dialogiem już wstawione :) Jutro wezmę się za resztę fotek, a Dropka namówię, żeby coś napisał, choć w sumie to nie będę go musiał namawiać, on to bardzo lubi :) A póki co idziemy spać, bo jutro musimy wstać rano. Miłej nocki :) Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 bico napisał(a):większość naszego psiego stada:cool3: Fajnie mi to zabrzmiało:evil_lol: Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='muzzy']Dobra, połowa zdjęć obrobiona. Do tego jednego chmurki z dialogiem już wstawione :) Jutro wezmę się za resztę fotek, a Dropka namówię, żeby coś napisał, choć w sumie to nie będę go musiał namawiać, on to bardzo lubi :) A póki co idziemy spać, bo jutro musimy wstać rano. Miłej nocki :) Dropek daj się namówić i skrobnij coś łapką i poproś Muzziego o fajne zdjęcia:loveu: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Cytat: Napisał bico większość naszego psiego stada:cool3: [quote name='Energy']Fajnie mi to zabrzmiało:evil_lol: no bo jak czasem na spacer idziemy, to widz Energy jak to wtedy wygląda:cool3: :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting: wlaśnie tak:cool3::evil_lol:;):multi: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='muzzy']Dobra, połowa zdjęć obrobiona. Do tego jednego chmurki z dialogiem już wstawione :) Jutro wezmę się za resztę fotek, a Dropka namówię, żeby coś napisał, choć w sumie to nie będę go musiał namawiać, on to bardzo lubi :) ale będzie ubaw!:cool3::cool3::cool3: już się doczekać nie mogę:multi::multi: Quote
muzzy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Hau! A właściwie to nie Hau, tylko Darz Bór albo Ku Chwale Psiej Mordy! Melduję, że raport z wczorajszej misji jest już gotowy. Baczność! Cel strategiczny: Stary Las. Działania taktyczne: Zbadanie przydatności Celu do zabawy i owocnego spędzania psiego czasu. Załoga biorąca udział w misji: 1. Dowództwo: Generał Mama Bico, Generał Bico i Generał Muzzy. 2. Ekipa zwiadowcza: Major Kleksior Sierżant Mały Kapral Edek Szeregowy Dropek (zdjęć tego żołnierza już tu było sporo :) ) Na początku przeprowadzono odprawę. Potem padła komenda 'rozejść się'... ...i przystąpiono do kontrolowania terenu. Znaleziono wiele cennych przedmiotów, czasami nawet trzeba było je transportować wspólnymi siłami lub odpoczywać podczas transportu. Sprawdzono również teren pod względem działalności nieprzyjaciół znanych jako Myszy i Krety. I ogólnie Ekipa Zwiadowcza nie szczędziła sił, aby pomyślnie ukończyć misję. W ramach przeprowadzonych manewrów poszczególnym żołnierzom udało się osiągnąć następujące sukcesy: Major Kleksior - uczestniczenie w manewrach wymagało od niego stosunkowo największej liczby machnięć łapkami, ze względu na ich najmniejszy rozmiar. Przyznaje się medal za wytrwałość. Sierżant Mały - osiągnął jeden z największych sukcesów misji - zjadł kupę. Medal za umiejętność przetrwania w dzikim terenie. Kapral Edek - może się poszczycić nie lada osiągnięciem w postaci wielokrotnych prób zgwałcenia Sierżanta Małego. Medal za umiejętność radzenia sobie nawet w najbardziej niesprzyjających warunkach. Szeregowy Dropek - ciągłe trzymanie nosa na warcie, zapuszczanie się głęboko na terytorium wroga, odważne kroczenie wgłąb lasu mimo nawoływań. Medal za to, że nie zdezerterował. A na koniec podsłuchany dialog Sierżanta Małego i Szeregowego Dropka: Spocznij! Quote
Energy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Muzzy no dawno się tak nie uśmiałam :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2: Zarówno zdjęcia jak i oczywiście Twoje opisy super:loveu: Świetne, przepiękne psiaki, chyba super się dogadują:loveu: Muzzy jak byś dał Dropkowi zjeść kurkę to by się biedakowi samymi piórami nie odbijało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 O rany, jakie świetne zdjęcia jakie barwne opowiadanie!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Ale znów się uśmiałam:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='muzzy']W ramach przeprowadzonych manewrów poszczególnym żołnierzom udało się osiągnąć następujące sukcesy: Major Kleksior - uczestniczenie w manewrach wymagało od niego stosunkowo największej liczby machnięć łapkami, ze względu na ich najmniejszy rozmiar. Przyznaje się medal za wytrwałość. Kleksik, ksywa operacyjna Kleksior:diabloti: tak, te małe łapeczki są takie słodkie...i niewinne:evil_lol: [quote name='muzzy']Sierżant Mały - osiągnął jeden z największych sukcesów misji - zjadł kupę. Medal za umiejętność przetrwania w dzikim terenie. oj tam od razu zjadał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ledwo sobie liznął dla smaczku:evil_lol: tak jak zresztą i Twoje ucho Muzzy zaraz po tym...tak, tak, jeszcze dotąd widzę jak palca do ucha pchasz i sobie potem wąchasz:diabloti: ciekawa po co? pewnie chciałeś się zamaskować zapach dezodorantu, zapachem otoczenia...jak prawdziwy komandos w Wietnamie:diabloti::evil_lol::laugh2_2::megagrin::roflt: [quote name='muzzy']Kapral Edek - może się poszczycić nie lada osiągnięciem w postaci wielokrotnych prób zgwałcenia Sierżanta Małego. Medal za umiejętność radzenia sobie nawet w najbardziej niesprzyjających warunkach. pogoda była piękna i sprzyjała miłości:oops: Zresztą...nie liczy się płeć, liczy się uczucie:grins::grins::grins: [quote name='muzzy']Szeregowy Dropek - ciągłe trzymanie nosa na warcie, zapuszczanie się głęboko na terytorium wroga, odważne kroczenie wgłąb lasu mimo nawoływań. Medal za to, że nie zdezerterował. ...oraz probę wejścia na drzewo za jakąś niewinną ptaszyną...mimo nawoływań:evil_lol::evil_lol: [quote name='muzzy'] A na koniec podsłuchany dialog Sierżanta Małego i Szeregowego Dropka: Spocznij! Dialog to mnie rozwalił całkowicie:roflt::roflt::roflt: Muzzy - geniusz humoru z Ciebie:multi: Ku Chwale Psiej Mordy!!!:multi::cool3::cool3: Quote
bico Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='stokrotka']Muzzy ty uważaj, bo tyle pochał od nas słyszysz, że za niedługo obrośniesz w piórka, a wiesz co Dropek z pierzastymi robi........:diabloti: wiemy, wiem co robi:diabloti: a potem...mu się pierzem odbija:evil_lol: Quote
stokrotka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Muzzy ty uważaj, bo tyle pochał od nas słyszysz, że za niedługo obrośniesz w piórka, a wiesz co Dropek z pierzastymi robi........:diabloti: Quote
muzzy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 bico napisał(a):wiemy, wiem co robi:diabloti: a potem...mu się pierzem odbija:evil_lol: Właśnie dlatego wolę w piórka nie obrastać :D Quote
MyrkurDagur Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :loveu: muzzy :loveu: - Ty to urodzony geniusz chyba jesteś :crazyeye: :lol: Jak nikt potrafisz zaskakiwać genialnymi opowiadaniami, wspaniałymi zdjęciami, a ostatnia relacja - opowiadanie ze spaceru, to po prostu bomba :loveu: !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Geniusz w czystej postaci !!! :loveu: :loveu: bico :loveu: - pozazdrościć tylko takiej ekipy i takich spacerów :cool3: Quote
muzzy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Energy']Świetne, przepiękne psiaki, chyba super się dogadują:loveu: Oj tak, takich trzech jak ich czterech, to nie ma ani dwóch :D Ale naprawdę cieszę się, że Dropek ma takich dobrych kumpli i że może się z nimi co jakiś czas wyszaleć. Na co dzień chodzi głównie na smyczy i ma bardzo mało kontaktów z innymi psiakami, więc myślę, że jest baaaaardzo szczęśliwy jak się spotyka ze swoją 'starą ekipą' :) [quote name='bico']oj tam od razu zjadł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ledwo sobie liznął dla smaczku:evil_lol: Taaa, już nie powiem kto doszedł do wniosku, że Mały zjadł kupę :) I kto później debatował nad pochodzeniem tejże kupy :eviltong: [quote name='bico']tak jak zresztą i Twoje ucho Muzzy zaraz po tym...tak, tak, jeszcze dotąd widzę jak palca do ucha pchasz i sobie potem wąchasz:diabloti: ciekawa po co? pewnie chciałeś się zamaskować zapach dezodorantu, zapachem otoczenia...jak prawdziwy komandos w Wietnamie:diabloti::evil_lol::laugh2_2::megagrin::roflt: Oj tam, od razu 'zaraz' :) A palec pchałem do ucha, bo jest takie staropolskie powiedzenie: 'co w uchu, to na palcu'. No dobra, może i nie ma takiego powiedzenia, ale jakoś przecież się musiałem wytłumaczyć :D [quote name='bico']pogoda była piękna i sprzyjała miłości:oops: Zresztą...nie liczy się płeć, liczy się uczucie:grins::grins::grins: Otóż to! Następnym razem trzeba Edkowi skombinować jakąś chustę w tęczowych barwach :D Ewentualnie koleżankę, to może się nawróci :D [quote name='bico']...oraz probę wejścia na drzewo za jakąś niewinną ptaszyną...mimo nawoływań:evil_lol::evil_lol: Niewinną?! Jak to niewinną?! Latała po psim terytorium bez zezwolenia! To niedopuszczalne! :) Quote
dogeviper Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 :loveu:super zdjęcia i oczywiście podpisy:loveu: piękne wszystkie psiaki ale najpiękniejszy ten biszkopt(kapral Edek:loveu:)....:eviltong: Quote
Ajula Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 cudne zdjęcia i super tekst :lol: muzzy jestem pod wrażeniem Twojego talentu Quote
bico Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 zuzlikowa napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...mnie słów brak,ale wiem,że mam brzuch...booooooli ze śmiechu!!! Z taką drużyną to i na koniec świata...kompletną...z ogonami i bez:cool3: Serdecznie zapraszamy do Lublina na spacerki:multi::loveu::multi: Quote
bico Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='MyrkurDagur'] :loveu: bico :loveu: - pozazdrościć tylko takiej ekipy i takich spacerów :cool3: Myrkurku:loveu: i Ty też na spacerkach naszych będziesz mile widziana, zachęcam do dołączenia:cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...mnie słów brak,ale wiem,że mam brzuch...booooooli ze śmiechu!!! Z taką drużyną to i na koniec świata...kompletną...z ogonami i bez:cool3: Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Boooooomba:lying::lying::lying::sweetCyb: :sweetCyb::roflt::ylsuper::ylsuper: Błagam zabierzcie nas też na taki spacerek:lol::megagrin::megagrin::megagrin: a ten beżowy kolega to nawet do Ferdka kochanego mojego rudzielca podobny :-Dtylko w beżu:diabloti: nie no agenci pierwsza klasa:-D a Lublin tak daleko......:-( Quote
bico Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ola la napisał(a): Błagam zabierzcie nas też na taki spacerek:lol::megagrin::megagrin::megagrin: a Lublin tak daleko......:-( Jasne, że Cię zabierzemy:multi::multi::multi: To by były dopiero wygłupy:cool3::cool3::cool3: nie pękaj, że daleko, tylko bierz manele i psa i przyjeżdżaj;) Quote
Ola la Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='bico']Jasne, że Cię zabierzemy:multi::multi::multi: To by były dopiero wygłupy:cool3::cool3::cool3: nie pękaj, że daleko, tylko bierz manele i psa i przyjeżdżaj;) hahaha a ja przeczytałam: "nie pękaj, że daleko, tylko menelu bierz i psa i przyjeżdżaj;)":roflt::roflt::roflt::megagrin: semmmm oplulam ekranaaaa az:megagrin::megagrin::megagrin: Przyjade na wakacje:shiny: Quote
Recommended Posts