Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki z koleżankami będą, jak ich pan je nam przyśle, a mimo że mój pan mu przypomina, to nic to nie daje :( A tak mi się jeszcze przypomniało, że pan Lulki i Delki to jakiś taki trochę nie za mądry jest chyba, bo wszyscy wołają na mnie Dropek, a tylko on mówi Dupek. Ale w sumie też ładnie... :D

Posted

Dupek:D
A nasza koleżanka (na spotkaniu z agressiva dog) mówiła Drupek, co bico kojarzyło się z Drupi, a brzmiało zupełnie jak Trupek:roll:

:loveu:dziś się zobaczymy:loveu:

Posted

muzzy napisał(a):
Oj, będzie się działo! :cool3:

Hau! No i się działo! :) Najpierw pojechaliśmy do weterynarza, dostałem odpchlacza, którego dzisiaj pan mi zapodał i tabletki na robale, które zjem jutro w smalczyku :) Jak przyjechaliśmy w moje stare okolice (jeszcze raz dziękujemy Mamie Bico za transport :) ), to poszliśmy do Bico. Tam przywitał nas Mały, labrador Bico. Wcale taki mały nie jest, ale porównując na przykład do krowy, to w sumie może i mały :) Ale żeśmy się pobawili! Skakanie, ganianie, całe mnóstwo zabawek! Czasami z Małym sobie wyrywaliśmy nawzajem zabawki. Za bardzo nie miałem szans, bo wystarczyło, że Mały lekko głową poruszył i już zdobycz była jego :) Ale parę razy i mi się udało zabrać coś jemu :) Potem poszliśmy na spacerek. Spotkaliśmy Dogeviperów i ich Edka i później jeszcze beagelkę Miki. Ale sobie pobiegalliśmy! Ja to w sumie nie biegałem od dwóch tygodni, więc jak wystartowałem, to gdybym był samochodem, to po wczorajszym przebiegu, trzebaby mi było olej wymienić :) Miki super pachniała, choć ponoć cieczka jej się dawno skończyła, więc z Małym nie odstępowaliśmy jej na krok. Po tym dłuuugim i baaaardzo fajnym spacerku poszliśmy do Bico. I było tyyyle ludzi, i wszyscy mnie głaskali i w ogóle było super! Wróciliśmy do domu koło 1.30, więc dzisiaj dałem panu pospać do ósmej :) Ale było fajnie! Czekamy teraz aż Bico wrzuci jakieś zdjęcia... :)

Posted

muzzy napisał(a):
Tam przywitał nas Mały, labrador Bico. Wcale taki mały nie jest, ale porównując na przykład do krowy, to w sumie może i mały :)

Mały jest przecież barrrdzo mały:cool3::cool3::cool3: To taki słodki szkrab:razz:

Ale wczoraj fajnie było:multi::multi::multi:
Psiak poszalały no i my też:cool3:

Posted

muzzy napisał(a):
Potem poszliśmy na spacerek. Spotkaliśmy Dogeviperów i ich Edka i później jeszcze beagelkę Miki. Ale sobie pobiegalliśmy! Ja to w sumie nie biegałem od dwóch tygodni, więc jak wystartowałem, to gdybym był samochodem, to po wczorajszym przebiegu, trzebaby mi było olej wymienić :) Miki super pachniała, choć ponoć cieczka jej się dawno skończyła, więc z Małym nie odstępowaliśmy jej na krok.

normalnie jak ja chłopaki "osaczyli":evil_lol::evil_lol::evil_lol: baaardzo im się Miki podobała, podrywali ją bezustannie:razz::evil_lol:;)

Posted

muzzy napisał(a):
A tak mi się jeszcze przypomniało, że pan Lulki i Delki to jakiś taki trochę nie za mądry jest chyba, bo wszyscy wołają na mnie Dropek, a tylko on mówi Dupek. Ale w sumie też ładnie... :D

ja mu dam:mad:;) "Dupek", phi, też coś:obrazic:

Posted

dogeviper napisał(a):
Dupek:D
A nasza koleżanka (na spotkaniu z agressiva dog) mówiła Drupek, co bico kojarzyło się z Drupi, a brzmiało zupełnie jak Trupek:roll:

Trupek, to by Dropek na pewno był, jakby wpadł w "czułe objęcia" tego owczarka:razz::diabloti:

Posted

Cytat:
Napisał muzzy

[quote name='Milosnik kotow']Coby Was potem nie bolało ciało :eviltong: ;)

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: trochę się jednak działo:knajpa:

no ale właśnie dziś mnie boli ciało:cool3::siara:

Posted

:laola:[quote name='bico']Cytat:
Napisał muzzy

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: trochę się jednak działo:knajpa:

no ale właśnie dziś mnie boli ciało:cool3::siara:

Kiedy dogrywka? :beerchug:

:laola:

Posted

Oto cała ekipa z wczorajszych baletów :) Gdzieś tutaj są Bico, Dogeviperzy i Muzzy :)

A gdzieś tutaj jest Dropek :)

(autorem fotek jest Bico, ja tylko wstawiam, żeby nie było, że przypisuję sobie ich wykonanie :) )

Posted

Poproszę o instrukcje "do gdzieś" tutaj:lol:
Mina Dropka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:patrzy wzrokiem mówiącym "co oni wyprawiają, ale może im przejdzie":cool3::cool3:Co się potem działo to aż się boję pytać:crazyeye:;)
A tak w ogóle to Dropuś jest coraz piękniejszy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Energy napisał(a):

a na zdjęciu pierwszym, jakby ktoś Dropka nie dojrzał, lub rozróżnić nie mógł, to Dropek wygląda z fotela po prawej:megagrin::megagrin:

Posted

Cytat:
Napisał Energy

[quote name='muzzy']Na drugim zdjęciu Dropek jest mniej więcej w centrum kadru :lol:

:crazyeye: Muzzy, aleś mnie zaskoczył!
Zresztą dla wszystkich tu zebranych to pewnie szok:megagrin::megagrin::megagrin::evil_lol: