Ajula Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Energy napisał(a): No cóż moje dziewczyny też nie przepadają za smectą i niedobra pani wlewa im strzykawką do pyszczków o! to też jest dobry sposób jak sie nabierze wprawy, to wlewanie strzykawką leków da się sprawnie wykonać nawet przez zaciśnięte zębiska :evil_lol: a nawet lepiej, jak zęby zaciśnięte, bo się mniej wylewa na boki :diabloti: Quote
Energy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ajula napisał(a):o! to też jest dobry sposób jak sie nabierze wprawy, to wlewanie strzykawką leków da się sprawnie wykonać nawet przez zaciśnięte zębiska :evil_lol: a nawet lepiej, jak zęby zaciśnięte, bo się mniej wylewa na boki :diabloti: No one zawsze mają wtedy zaciśnięte zęby i strzelają wściekłym wzrokiem:diabloti:strzykawkę wkładam między zaciśnięte:evil_lol:zęby a policzek (na głębokości trzonowych) i powoli wlewam:razz: nie mają jak wypluć:eviltong: Quote
stokrotka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Energy napisał(a):No one zawsze mają wtedy zaciśnięte zęby i strzelają wściekłym wzrokiem:diabloti:strzykawkę wkładam między zaciśnięte:evil_lol:zęby a policzek (na głębokości trzonowych) i powoli wlewam:razz: nie mają jak wypluć:eviltong: Trzeba zawiadomić odpowiednie służby, zajmujące się dobrem zwierząt.:baddevil: żart :megagrin::evil_lol::eviltong: Quote
iwona213 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 śledziłam wątek Dropka i kibicowałam mu cały czas... teraz potrzebuje pomocy dogomaniaków i znów zaglądam na wątek, deklaracje na Dt to jedyna szansza na wyciągnięcie ze schronu Kaji, proszę wejdzcie, przeczytajcie, pomóżcie... http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-kaja-strach-doprowadza-ja-do-szlenstwa-110607/ Quote
Ajula Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Energy napisał(a): strzykawkę wkładam między zaciśnięte:evil_lol:zęby a policzek (na głębokości trzonowych) i powoli wlewam:razz: nie mają jak wypluć:eviltong: a ja wpycham strzykawkę w szczelinę pomiędzy zacisniętymi zębami też tak bardziej z tyłu i połykają jak ta lala :diabloti: Quote
Energy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 stokrotka napisał(a): Trzeba zawiadomić odpowiednie służby, zajmujące się dobrem zwierząt.:baddevil: żart :megagrin::evil_lol::eviltong: No i kto mnie teraz obroni:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
muzzy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No, dzisiaj już jest wszystko w porządku. Jak pan był w pracy, to już nie nakopsałem, do parapetów też się chyba nie dobierałem. Na popołudniowym spacerku kupki nie było, bo od wczorajszego niedużego obiadku nic nie jadłem. Dzisiaj na obiad zjadłem pełną miskę suchych bobków z wielkim apetytem. Może na wieczornym spacerku kopsnę już normalnie :) Acha, wczoraj rozwaliłem pana tym, jaki jestem kochany :) Mam taki zwyczaj, że jak pan się kładzie spać, to wskakuję na łóżko i się trochę głaskamy, a jak pan przestaje głaskać, to idę sobie gdzieś spać. A wczoraj zasnąłem leżąc przytulony do pana, na pana ramieniu i nawet mi się coś śniło, bo ruszałem łapkami i mordką :) I tak kilkanaście minut pospałem i dopiero później poszedłem spać gdzieś indziej. I panu się to baaaardzo podobało. I mi też :) Quote
Ajula Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 kochany Dropinek :loveu: cieszę się, że dzis brzuszek nie bolał Quote
Milosnik kotow Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dobrze, że Muzzy coś o głaskaniu i kochaniu napisał, bo zacząć się z tego wątku, za przeproszeniem - biegunkowy (żeby inaczej tego nie nazwać) temat robić :eviltong: PS. Super, że Dropek się już lepiej czuje :multi: Quote
Ajula Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 normalka młode mamuski rozmawiają o kupkach swoich dzieci młodzi opiekunowie psów rozmawiają o kupkach swoich psów :evil_lol: Quote
Olena84 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ajula napisał(a):normalka młode mamuski rozmawiają o kupkach swoich dzieci młodzi opiekunowie psów rozmawiają o kupkach swoich psów :evil_lol: Uff, to dobrze, bo kiedyś myślałam że coś jest nie tak z moimi rozmowami:evil_lol:. Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ajula napisał(a):normalka młode mamuski rozmawiają o kupkach swoich dzieci młodzi opiekunowie psów rozmawiają o kupkach swoich psów :evil_lol: Racja! Jednak ja ZDECYDOWANIE WOLĘ gadać o kupkach psów - moich i znajomych:diabloti: Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Olena84 napisał(a):Uff, to dobrze, bo kiedyś myślałam że coś jest nie tak z moimi rozmowami:evil_lol:. Olenka, spokojnie:razz: jak słyszę, gdy mamuśki gadają o kupkach swych dzieci, to mi się słabo robi:diabloti: ale jeśli chodzi i kupki psów, to nie ma nic przeciwko i jakoś to mnie nie rusza:evil_lol: Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Energy napisał(a): No cóż moje dziewczyny też nie przepadają za smectą i niedobra pani wlewa im strzykawką do pyszczków:razz:daję mało wody żeby nie było za dużo do wlewania:cool3: Energy, Ajula - widzę, że mamy te same sposoby:razz::evil_lol: Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cytat: Napisał stokrotka Trzeba zawiadomić odpowiednie służby, zajmujące się dobrem zwierząt.:baddevil: żart :megagrin::evil_lol::eviltong: [quote name='Energy']No i kto mnie teraz obroni:crazyeye::evil_lol::evil_lol: No jak to kto?:crazyeye: Dropcio będzie pierwszy:cool3: a ja mogę być druga;) Quote
bico Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dropcio już zdrowy, Pańcio zadowolony:multi::multi::multi: Quote
muzzy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ajula napisał(a):młodzi opiekunowie psów rozmawiają o kupkach swoich psów :evil_lol: No, dzisiaj kupka była mała, ale normalna :) Czyli chyba już wszystko w normie. A śniadanko w postaci pełnej miski suchych bobków zjedzone w tempie ekspresowym :) Quote
Milosnik kotow Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 muzzy napisał(a):No, dzisiaj kupka była mała, ale normalna :) Czyli chyba już wszystko w normie. A śniadanko w postaci pełnej miski suchych bobków zjedzone w tempie ekspresowym :) Wow :multi: Gratulacje dla Dropka :p Quote
Olena84 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 muzzy napisał(a):No, dzisiaj kupka była mała, ale normalna :) :evil_lol:, no to dobrze. Quote
Energy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 bico napisał(a):No jak to kto?:crazyeye: Dropcio będzie pierwszy:cool3: a ja mogę być druga;) No Widzę, że na Ciebie i Dropka zawsze można liczyć:loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 muzzy napisał(a):No, dzisiaj kupka była mała, ale normalna :) Czyli chyba już wszystko w normie. A śniadanko w postaci pełnej miski suchych bobków zjedzone w tempie ekspresowym :) Bardzo się cieszę, że Dropuś już zdrowy:loveu::loveu::loveu: Quote
muzzy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Hau! Dzisiaj w sumie nic szczególnego się nie działo, no może oprócz obszczekania dwóch innych psiaków :) Więc zapodam tylko zdjątka zrobione tak na szybko przed chwilą :) Quote
Milosnik kotow Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 muzzy napisał(a):Hau! Dzisiaj w sumie nic szczególnego się nie działo, no może oprócz obszczekania dwóch innych psiaków :) Więc zapodam tylko zdjątka zrobione tak na szybko przed chwilą :) Dobra, dobra - Dropek śliczny jesteś, ale Ty nam tu oczu nie szampoń fotami z dzisiaj :mad: My wciąż czekamy na Twoje fotki z panienkami dwoma :loveu: Quote
Recommended Posts