Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odwiedził nas dziś brat cioteczny z żoną i stwierdzili, że Dropek niekorzystnie wyszedł na zdjęciach, które im podesłaliśmy(no i które widnieją w necie) i że w rzeczywistości jest dużo ładniejszy

Posted

Witam

Przepraszam ze mnie nie blyo ale mialam ogranicznony dostep do internetu:roll:
Wchodze na watek a tutaj tyle stron juz zostalo zapisane ale niestety Dropek nadal szuka domku:shake:
ja nie wiem przeciez to taki uroczy piesek, taki lagdony i pojetny dlaczegoo nikt go nie chce:-(

Dropku gdzie ten twoj domek...

Posted

Przepraszam gorąco wszystkich tu zebranych przyjaciół Dropka za moją i dogeviperów nieobecność.
W moi przypadku było to spowodowane tym, że nie mogłam się dostać na dogo, serwer się "wieszał", nic się nie dało otworzyć, wywalało mnie ze stron, dogo "chodziło" jak chciało, a raczej nie "chodziło":comp26::angryy::comp26:

U dogeviperów, jak na złość, dogo było, owszem...dopóki nie zepsuł się komputer:comp26::comp26: :chaos::chaos:

A teraz najważniejsze, czyli Dropek:cool3:
Z łaciatym dropiatym jest wszystko w porządku, leczy infekję pęcherza, szaleje na spacerach w śniegu z innymi psami:evil_lol::lol:

Proszę wszystkich tu zebranych na wątku o "chwileczkę" cierpliwości:razz::razz:
Nie chcemy zapeszać a wieści o ewentualnym nowym domku, czy się znalazł natychmiast tu "wrzucimy", jak tylko będziemy coś więcej wiedzieć:cool3: Ale będzie to dopiero w czwartek lub piątek:roll::oops::roll: Także wszyscy musimy się uzbroić w cierpliwość:roll:
Kochani nie "wymiękniecie" tutaj do czwartku lub piątku?:roll::roll:
Nie pękajcie:modla::modla::modla::modla:, bo jak Wy skapitulujecie, to ja też i dogeviper także...
Odwiedzajcie tutaj Dropka i nas przez te dni i trzymajcie kciuki za powodzenie tzw. "misji Dropek":happy1::happy1::happy1:

Aha:cool3:, dziś dałam ogłoszenie drobne do "Kuriera Lubelskiego", w dziale zwierzęta, o naszym Dropku. Ma się ono ukazywać od środy do piątku włącznie.

Aaa, no i jeszcze jeden "news" Dropek chodzi w pięknej, czerwonej chuście, z napisem "Szukam domu" - chustkę wygrzebałam z komyszy:cool3: ja, a dogviperzy zrobili piękny napis:loveu: Gdybym umiała wklejać tu fotki, to bym Wam pokazała Dropencjusza w chuście:oops:

Posted

No to jeszcze się trochę podenerwujemy:razz:
Bico wysyłam ci pw ;)
Trzymam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs:
Super, że w całej tej sytuacji Dropek pozostał radosnym psiaczkiem, że pobyt u "właściciela" nie spowodował spustoszeń w tym młodziutkim psiaczku:loveu:
I oczywiście, że dajecie mu szansę nowego życia szukając domku :Rose::Rose::Rose:

Posted

Bico, super wieści; czekamy więc (nie)cierpliwie do czwartku - piątku trzymając kciuki !!!:happy1::happy1:
A zdjęcia Dropka w pięknej chuście może wysłałabyś do kogoś kto je wstawi na wątek (ja niestety nie, jestem noga:evil_lol: ale się doumiem)

Posted

anett napisał(a):
Bico, super wieści; czekamy więc (nie)cierpliwie do czwartku - piątku trzymając kciuki !!!:happy1::happy1:
A zdjęcia Dropka w pięknej chuście może wysłałabyś do kogoś kto je wstawi na wątek (ja niestety nie, jestem noga:evil_lol: ale się doumiem)

Już to Bico zaproponowałam;)
Hop Dropku po domek

Posted

Witamy wszystkich i przepraszamy za nieobecność. W końcu naprawiliśmy komputer i teraz mamy Linuxa:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: i on jest całkowicie za darmo
a co do starego systemu :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: to poprstu się zepsuł :boom:

Jak ktoś nie wie o co chodzi to trudno ;) to tylko takie wyżalenie się :mad:

A Tak z ważniejszych spraw to trzymajmy kciuki bo czwartek/piątek już blisko.
Dzięki za podnoszenie :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Przed chwilką wysłałam cioci Energy fotki Dropka:cool3: i może je tu niedługo wstawi:multi:co prawda fotek nie jest dużo, ale zawsze to coś, no i Dropkową chustę co po nieco widać:cool3:

Energy, dzięki Ci bardzo za pomoc:Rose::Rose::Rose: