Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba znam tego psa, kojarze ,moze sie myle . czy biegał ,błakal sie w dzielnicy czuby-błonie -łegi ,okolice orkana itd ? jesli tak to ja go widywalam na ogrodzonej posesji kolo nowowybudowanych blokow ,nie wiem czy tam jakis stroz mieszkal, czy jakis sklad czegos jest , w kazdym bądź razie pies najczesciej chyba byl gdzies zamykany ,bo widywalam go wieczorem ,na tym terenie sam biegal , potem juz czesciej chyba zwiewal stamtąd bo czesto biegal po smietnikach i dokarmial sie ,przyłączal sie do psow spacerujących z wlascicielami . jesli to on to kazdy dom i jakis opiekun bedzie lepszy od dotychczasowych warunkow.

Posted

Nam też się tak wydaje. Dzwonił do nas właśnie sąsiad stróża, bo widział ogłoszenie w markecie(Energy rulez) i powiedział, że lepiej Dropka właścicielom nie oddawać, więc go nie oddamy. Tylko trzeba mu szybciutko super-domek znaleźć.

Posted

przepraszam ,dopiero teraz doczytalam dalsze strony wątku, napisalam na szybko po zerknieciu na zdjecie ,ale z inf. dalszych wnioskuje ze to na bank ten psiak o którym pisalam powyzej .

Posted

No tak miejsce na powieszenie ogłoszenia było trafione tylko domek był niedobry:shake:

Teraz na pewno dogeviper przypilnuje, żeby był super :loveu::loveu::loveu:
Dropek wiedział co robi, że za nimi poszedł, mądry psiurek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
ojeju, jakie bidulki,... to chyba szanse adopcyjne bliskie zeru :-(:shake:

To jeden benek, tylko zrobiłam mix z dwóch fotek.
No szanse ma małe, ale z racji tego,że tu chyba najwięcej osób z Lublina, to pokazuję Wam go cobyście mieli na względzie,że takie Cudo szuka dobrego domku .:cool3:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Sorcia za Offa, ale w Lublinie w schronisku jest 6 letni niewidomy bernardyn. Może znacie kogoś odpowiedniego dla niego?

Straszny biedaczek, tu chyba trzeba by miłośnika bernardynów z wieeeeelkim sercem i dużo szczęścia, żeby taki się objawił:-( Na pewno będę o nim pamiętać:p

Dogeviper Ty się od razu po spotkaniu ujawnij bo się denerwujemy:p

Posted

Pani powiedziała przez telefon, że podjęła decyzję i jest to nie aktualne mogła chociaż coś ściemnić powiedzieć że jej się Dropek nie podoba . ba co ja pisze najpierw to powinna przyjechać !!!!

Posted

W ogóle to Pani mnie po prostu zlała. Dzwonię do niej pytam się i jak tam o której się umawiamy? a Pani: to już nie aktualne , podjęliśmy decyzję to nie aktualne dziękuję, do widzenia. A ja co GLEBA.:tard: O co chodzi, o jaką decyzję ? O przygarnięcie psa? Przecież miała go zobaczyć chociaż !!!!:chainsaw:

Posted

Słuchajcie musi się ktoś znaleźć bo będzie ciężko my już nie mamy za dużo czasu żeby być dla Dropka DT. Musi się coś wynaleźć ja już mam dość :tard:

Posted

dogeviper napisał(a):
chociaż zadzwonić wcześniej!!! My tu z wywalonym jęzorem na brodzie do domu żeby zdążyć a tu ... i tyle. :wallbash:

Eh i to ma być odpowiedzialność??!!!:angryy:
No to pięknie...

Szukamy dalej...:roll: