Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Czyli już nie szukamy właściciela tylko nowego domku:p Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dogeviper umówili się z Pani, której ogłoszenie podrzuciła tu teresz10 na czwartek na godz. 9 na oględziny Dropka:multi: więc może tym razem coś z tego będzie...módlmy się i trzymajmy kciuki:modla::happy1::modla::happy1: Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 tymczasem ja masowo powielam ogłoszenie Dropka, do rozwieszania po mieście:cool3: nikt ode mnie z domu nie wyjdzie bez paru ogłoszeń do zawieszenia w miejscu, do którego jedzie:evil_lol::cool3::evil_lol: Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 bico napisał(a):Dogeviper umówili się z Pani, której ogłoszenie podrzuciła tu teresz10 na czwartek na godz. 9 na oględziny Dropka:multi: więc może tym razem coś z tego będzie...módlmy się i trzymajmy kciuki:modla::happy1::modla::happy1: Oby się Dropek spodobał i żeby to był super domek:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Energy napisał(a):Czyli już nie szukamy właściciela tylko nowego domku:p tak Energy dokładnie tak! Dziś dogeviper w Dropkowym amoku chciał włożyć toster do...lodówki:roflt::jumpie::laugh2_2::laugh2_2: tylko drzwi nie chciały się domknąć:eviltong: i to proszę Szanownych Państwa świadczy o amoku w jakim od zeszłego tygodnia żyją dogeviperzy:roll: niezmordowani pomagacze:Rose::buzi::Rose: Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 bico napisał(a):tak Energy dokładnie tak! Dziś dogeviper w Dropkowym amoku chciał włożyć toster do...lodówki:roflt::jumpie::laugh2_2::laugh2_2: tylko drzwi nie chciały się domknąć:eviltong: i to proszę Szanownych Państwa świadczy o amoku w jakim od zeszłego tygodnia żyją dogeviperzy:roll: niezmordowani pomagacze:Rose::buzi::Rose: dogeviperzy: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
dogeviper Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 wieeeeeeeeeelkie dzięki Teresz10, Energy i wszystkim czynnie udzielającym się w szukaniu domku Dropkowi Quote
dogeviper Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nie ma za co:oops::oops::oops: Oby jak najszybciej Dropek znalazł się w nowym super domku:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 czyli co, czekacie aby wyjaśniła się sprawa z ogłoszeniem teresz? A jak task nieśmialutko zapytam - jak z moją sunią (teresz)?:oops: Quote
dogeviper Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jakby coś się miało zmienić to będziemy pisać oczywiście Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ależ fajnie, że tyle osób jest już z lubelskiego :multi: Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ależ fajnie, że tyle osób jest już z lubelskiego :multi: Pewnie, że fajnie:loveu: Hop Dropek po domek :Dog_run: Quote
Energy Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dogeviper napisał(a):Dropek teraz słodko::sleep2: :) W łóżeczku???:sleep2: Quote
Olena84 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A ja wynajmuje Dogeviper do innych wątków na samo podrzucanie, bo tu sie przebić nie da po paru godzinach nieobecnosci przez "non stopowe" Wasze wpisy:evil_lol:. Quote
marzenKa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Olena84 Bo to wlasnie o to chodzi aby dropek zawsze byl pierwszy zeby kazdy mogl zobaczyc jaki fajny z niego chlopak:evil_lol: Mialam porobic jeszcze ogloszenia dla naszego krolewicza;) ale przepraszam dzis odpadam...zmeczona jestem na masse.Postaram sie jutro rano doropic ogloszen:) Dobranoc dropku:) Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Olena84 napisał(a):A ja wynajmuje Dogeviper do innych wątków na samo podrzucanie, bo tu sie przebić nie da po paru godzinach nieobecnosci przez "non stopowe" Wasze wpisy:evil_lol:. dobra, wynajmiemy się wszyscy do podrzucania wątków:cool3::cool3::cool3: pewnie, że "non stopowe" - bo tu jest silna ekipa z Lublina:multi::multi::multi: Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Energy napisał(a):W łóżeczku???:sleep2: u dogeviperów psy grzecznie śpią na posłankach:lol: a nie to co u mnie, łóżkowa psia samowolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dogeviper Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 a tak se siedzę i wrzucam na te portale. Dropinio jest już na: zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl kokosy.pl pineska.pl eoferty.pl Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dogeviper napisał(a):a tak se siedzę i wrzucam na te portale. Dropinio jest już na: zoonet.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl przygarnijzwierzaka.pl adopcjapsa.pl kokosy.pl pineska.pl eoferty.pl Dobra robota:thumbs::Rose: Quote
bico Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 a teraz nie ma rady, muszę wtrącić małego offa:evil_lol: zapraszam stałych bywalców wątku Dropka, by zajrzeli także do Kalego:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/zbieramy-na-bude-dla-bezdomniaka-pomozesz-126324/ Quote
Recommended Posts