Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dogeviper umówili się z Pani, której ogłoszenie podrzuciła tu teresz10 na czwartek na godz. 9 na oględziny Dropka:multi:
więc może tym razem coś z tego będzie...módlmy się i trzymajmy kciuki:modla::happy1::modla::happy1:

Posted

tymczasem ja masowo powielam ogłoszenie Dropka, do rozwieszania po mieście:cool3: nikt ode mnie z domu nie wyjdzie bez paru ogłoszeń do zawieszenia w miejscu, do którego jedzie:evil_lol::cool3::evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
Dogeviper umówili się z Pani, której ogłoszenie podrzuciła tu teresz10 na czwartek na godz. 9 na oględziny Dropka:multi:
więc może tym razem coś z tego będzie...módlmy się i trzymajmy kciuki:modla::happy1::modla::happy1:

Oby się Dropek spodobał i żeby to był super domek:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Energy napisał(a):
Czyli już nie szukamy właściciela tylko nowego domku:p

tak Energy dokładnie tak! Dziś dogeviper w Dropkowym amoku chciał włożyć toster do...lodówki:roflt::jumpie::laugh2_2::laugh2_2: tylko drzwi nie chciały się domknąć:eviltong:
i to proszę Szanownych Państwa świadczy o amoku w jakim od zeszłego tygodnia żyją dogeviperzy:roll:

niezmordowani pomagacze:Rose::buzi::Rose:

Posted

bico napisał(a):
tak Energy dokładnie tak! Dziś dogeviper w Dropkowym amoku chciał włożyć toster do...lodówki:roflt::jumpie::laugh2_2::laugh2_2: tylko drzwi nie chciały się domknąć:eviltong:
i to proszę Szanownych Państwa świadczy o amoku w jakim od zeszłego tygodnia żyją dogeviperzy:roll:

niezmordowani pomagacze:Rose::buzi::Rose:

dogeviperzy:

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Olena84 Bo to wlasnie o to chodzi aby dropek zawsze byl pierwszy zeby kazdy mogl zobaczyc jaki fajny z niego chlopak:evil_lol:

Mialam porobic jeszcze ogloszenia dla naszego krolewicza;) ale przepraszam dzis odpadam...zmeczona jestem na masse.Postaram sie jutro rano doropic ogloszen:)
Dobranoc dropku:)

Posted

Olena84 napisał(a):
A ja wynajmuje Dogeviper do innych wątków na samo podrzucanie, bo tu sie przebić nie da po paru godzinach nieobecnosci przez "non stopowe" Wasze wpisy:evil_lol:.

dobra, wynajmiemy się wszyscy do podrzucania wątków:cool3::cool3::cool3:

pewnie, że "non stopowe" - bo tu jest silna ekipa z Lublina:multi::multi::multi:

Posted

Energy napisał(a):
W łóżeczku???:sleep2:

u dogeviperów psy grzecznie śpią na posłankach:lol:
a nie to co u mnie, łóżkowa psia samowolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a tak se siedzę i wrzucam na te portale. Dropinio jest już na:
zoonet.pl
bono-polska.pl
pajeczyna.pl
przygarnijzwierzaka.pl
adopcjapsa.pl