Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dogeviper napisał(a):
OGŁASZAMY! ale o co chodzi? :hmmmm:

musicie mu zrobic ogłoszenia, tak najszybciej znajdują się domy
zobaczcie na innych wątkach, jak to działa :lol:

Posted

[quote name='dogeviper']kurcze mole wykąpaliśmy Dropka oj fajnie było fajnie...

Dropek bał się wody i wanny ale widzę, że się odważyliście na kąpiel:thumbs:
Bardzo się z tego cieszę, bo teraz na pewno on czuje się znacznie lepiej no i Wy z pewnością też;) Dropkowy zapaszek:diabloti:

Nadal szukamy domu dla Dropka, mimo dobrych chęci znajomej współlokatorów, ich znajoma nie może zabrać Dropka do siebie, bo jej owczarek niemiecki Dropka nie toleruje, ale o tym już było.
Także mimo dobrych chęci MarzenKi, ona także Drpoka do domku nie weźmie, bo jej sunia także Dropka nie polubiła:-( Oczywiście oba pieski spotakły się wczoraj na neutralnym gruncie, ale nic z tego nie wyszło:-(:-(

Mimo tych wszystkich perypetii, dziękujemy Ci MarzenKo bardzo za to spotkanie, zainteresowanie Dropkiem i chęć pomocy:Rose::Rose::Rose:

Dogeviper miał dziś kłopoty z netem, stąd te poślizgi informacyjne:roll:

Jeszcze wczoraj ogłosiłam Drpoka na naszej klasie, w dwóch różnych profilach, jednym prywatnym i jednym "zwierzęcym", głownie pieskowym.
Został także ogłoszony na cafeanimal, stronie gazety "Przyjaciel Pies" oraz na forum właścicieli seterów "Seterkowo".
Dziś miałam już chwile całkowitego załamania i zwątpienia:-(:placz::-(:placz:, ale jutro, czyli dziś właściwie:cool3:, już rusza "zmasowana kapania ogłoszeniowa":cool3:
bo ja i dogeviper nie damy za wygraną i nie spoczniemy póki Dropek nie znajdzie DS lub DT.
Dropek zostanie ogłoszony w lokalnej prasie, słupach ogłoszeniowych, lecznicach, na portalach internetowych znanych tu na dogomanii i zrobimy mu allegro. Jutro piszę tekst do tego celu.
Aha, współlokatorzy warunkowo zgodzili się na dalsze przechowanie Dropka, choć wszystko wisi na włosku, ale dziękujemy im za to:Rose:
a ja się pochwalę - nabyłam dla Dropka szeleczki, niebieskie:multi: bo on nie umie chodzić w obroży i z niej wyskakuje i nawiewa:evil_lol:, a co do szelek nie ma oporów:lol:
Dropek jest taki kochany, łagodny, ufny, szybko się uczy, że z chęcią i radością sama bym go wzięła, gdyby nie fakt, że rodzina chce mnie już ukatrupić za moją osobista, taką prywatną "dogomanię" w moje głowie:roll::oops::-( i fakt drugi, że u mojego jamnikopodobnego Kleksiora, wcale z tolerancją nie jest lepiej niż u tego owczarka czy suni MarzenKi:evil_lol::roll::oops:

także tak to się na chwilę obecną mają sprawy z Dropkiem:roll:

Posted

No na kilku witrynach sklepowych już wisi:p
Dzisiaj i jutro będę jeszcze wieszać. W gazecie mam nadzieję, że dają z dnia na dzień:cool3: na pewno dawali ze zdjęciem.
Hopaj mały po domek!:Dog_run:

Super, że nie musicie oddać Dropka do schronu tylko szukacie domku:loveu::loveu::loveu: i dla współlokatorów:klacz::klacz::klacz:

Posted

hej:)

jak mozecie to wklejcie tutaj tekst do ogloszen o Dropku i zdjeciee, wpiszcie wszystkie inforamcje o nim jakie dualo sie wam zdobyc podczas pobytu u was:) a ja sobie to wydrukuje i poobwieszma gdzie sie d au mnei na wydziale i na osiedlu:)

Posted

Podrzucam ogłoszenie
Data dodania: 26/02/2009

Przyjmiemy chetnie psa w tybie labradora wyzla werminskiego (krotka siersc) w wieku do 1,5 roku. Niedawno pochowalismy nasza suczke (17letnia dalmatynka) i bardzo nam jej brakuje.
Miaszkamy w Lublinie w fajnym miejscu blisko wawozu a w lecie wiekszosc czasu spedzamy na dzialce wiec pies moze sie wybiegac do woli. (olbrzymi ogrod i las)
prosze o kontakt pod nr tele 504092992 lub gadu gadu 1494281

Posted

Hopaj na pierwsza po domek Dropek:)

Postarma sie wieczorem porobic wiecej ogloszen:)

I ponawiam prosbe o skomponowanie tekstu do ogloszen w ktorym beda informacje o Dropku jego zdrowiu:)stosunku do innych zwierzat ludzi itdd czyli najwazniejsze informacje dla osob chcacy adoptowac psa;)
No i jakies zdjeciaa naszego ulubienca:)

Posted

Teresz10 - dzięki za podrzucenie oferty adopcyjnej:Rose:
dodeviper właśnie tam dzwonią, mam nadzieję, że ktoś odbierze i uda się znaleźć Dropkowi fajny domek:happy1::happy1::happy1:

MarzenKa - również dzięki za zrobienie Dropkowi ogłoszeń:buzi:
dogeviper też dziś walczy z tymi ogłoszeniami na portalach, gdzie można psiaki ogłosić:roll:

teraz czekam jakie wieści po tym telefonie z ogłosznia:look3::look3::look3:

Posted

[quote name='teresz10']Podrzucam ogłoszenie
Data dodania: 26/02/2009

Przyjmiemy chetnie psa w tybie labradora wyzla werminskiego (krotka siersc) w wieku do 1,5 roku. Niedawno pochowalismy nasza suczke (17letnia dalmatynka) i bardzo nam jej brakuje.
Miaszkamy w Lublinie w fajnym miejscu blisko wawozu a w lecie wiekszosc czasu spedzamy na dzialce wiec pies moze sie wybiegac do woli. (olbrzymi ogrod i las)
prosze o kontakt pod nr tele 504092992 lub gadu gadu 1494281

Hej dogeviper zadzwońcie koniecznie, ogłoszenie podrzucone przez teresz10 pasuje jak ulał do Dropka:p

Jak mogliście go wykąpać i pozbawić zapaszków:razz:

Posted

dogeviper napisał(a):
!!!specjalne podbicie dla rodzinki szukającej wyżło-labka!!!
trzymamy kciuki

dogeviper dzwonili do Pani, która dawała ogłoszenie, Pani ma wejść na wątek Dropka i się zastanowić, obejrzeć fotki, także czekamy na werdykt:look3::look3::look3:
może będzie jakiś odzew:roll:

Posted

Dzisiaj zadzwonił sąsiad baraku, w którym mieszkał Dropek i uświadomił nas, że Dropek zanim trafił do nas mieszkał w jakimś meliniarskim baraku i często chodził z pustym żołądkiem, więc właściciel go raczej nie szuka a poza tym do takiego domu i tak go nie oddamy!

Posted

dogeviper napisał(a):
Dzisiaj zadzwonił sąsiad baraku, w którym mieszkał Dropek i uświadomił nas, że Dropek zanim trafił do nas mieszkał w jakimś meliniarskim baraku i często chodził z pustym żołądkiem, więc właściciel go raczej nie szuka a poza tym do takiego domu i tak go nie oddamy!

dla byłych "właścicieli" Dropka specjalna dedykacja:mad::angryy::mad:
Dropek do żadnej meliny nie wróci, mowy nie ma:shake:
Brawo dogeviper!:multi::loveu: