Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
Afera ma pomalowane paznokcie?

Czekałem na to pytanie :) Ja też to szybko zauważyłem. Wiem, że ma to związek z dziewczyną pana Afery, jej koleżankami i piwem :) Na szczęście Afera zupełnie się nie interesuje tymi malowankami, więc nie trzeba jej tego zmywać. Ku naszemu zniesmaczeniu :)

Posted

moja Hexi kiedyś rozgryzła różowy marker, a że końcówki ma białe, to się ślicznie paluszki i ustka zafarbowały na różowo :D
myślałam, że zawału dostanę jak to zobaczyłam, nie dało się zmyć i na spacery chodziła taka umalowana:megagrin:

Posted

Ajula napisał(a):
moja Hexi kiedyś rozgryzła różowy marker, a że końcówki ma białe, to się ślicznie paluszki i ustka zafarbowały na różowo :D
myślałam, że zawału dostanę jak to zobaczyłam, nie dało się zmyć i na spacery chodziła taka umalowana:megagrin:

Myślę, że było jej do twarzy :)

Posted

hehe, no nieźle z tym pedicure:D ja też kiedyś Kleksowi pomalowałam jeden pazur ale się kapnął co jest grane i na więcej malunków nie pozwolił :D

fajnie się kitwaszą:)

Posted

Hau! Dzisiaj znowu będzie krwawo i w dodatku ani słowa o buraczkach :) Otóż zostałem psim krwiodawcą. Okazuje się, że oddając krew można pomóc psiakom chorym na nosówkę, więc pojechaliśmy z panem do kliniki i oddałem siedem fiolek krwi - 4 z łapki prawej i 3 z lewej :) Zupełnie nie bolało, nawet nie drgnąłem, jak Pan doktor mnie kłuł. I stałem spokojnie na stole chyba z 10 minut, co mojego pana mocno zdziwiło :) Ale w końcu w szczytnym celu mogę czasem się poświęcić :) I w dodatku mam wygolone paski na łapkach, jak pokażę psom na osiedlu, to zobaczą, jaki ze mnie twardziel, tatuaże mogą się schować! :) Hau!

Posted

[quote name='Ajula']super!! nie wiedziałam, że można oddawać psią krew :crazyeye:[/QUOTE]
Też nie wiedziałem. Chyba MaDi zna szczegóły, co tam się potem z tą krwią robi. Może tutaj coś o tym napisze, jak ją Dropek ładnie poprosi... :)

Posted

[quote name='warsawmoo']Cała klinika dzisiaj o bohaterstwie Dropka huczała! Dzielny Dropek, ale jeszcze dzielniejszy jego PAN!! :lol:[/QUOTE]
Pan miał stresa większego niż pies :) Ale obaj jakoś to przeżyliśmy, a najważniejsze, że może psiakom z nosówką jakoś to pomoże.

Posted

Kochani, mam do Was wielką prośbę. Potrzebna jest nam jutro osoba, która dysponowałaby czasem i samochodem. Trzeba odebrać nam sunię w Lublinie, która przyjedzie z Zamościa ok godz. 10. Potem przetrzymać ją do godz. 14 i zawieźć na dworzec PKP, gdzie odbierze ją przyszła właścicielka, która przyjeżdża po sunię z Gdańska :)
To ta sunia, kochane grzeczne maleństwo :)

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/89/pa218086f.jpg/"][IMG]http://imageshack.us/a/img89/2941/pa218086f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='muzzy']Pan miał stresa większego niż pies :) Ale obaj jakoś to przeżyliśmy, a najważniejsze, że może psiakom z nosówką jakoś to pomoże.[/QUOTE]
Muzzy najważniejsze, że nie zemdlałeś!

Posted

[quote name='Ajula']Muzzy najważniejsze, że nie zemdlałeś![/QUOTE]
Nie no, ja nie z tych :) Sam oddaję krew. Chociaż z reguły po moim oddaniu krwi pielęgniarki zachowują się tak, jakbym zaraz miał się pożegnać z tym światem :) Widocznie blednę, czy coś :) A wczoraj miałem stresa, czy Dropka nie będzie bolało i czy nie będzie się wyrywał. Ale obie te obawy na szczęście zupełnie się nie sprawdziły :)

Posted

[quote name='handzia']Kochani, mam do Was wielką prośbę. Potrzebna jest nam jutro osoba, która dysponowałaby czasem i samochodem. Trzeba odebrać nam sunię w Lublinie, która przyjedzie z Zamościa ok godz. 10. Potem przetrzymać ją do godz. 14 i zawieźć na dworzec PKP, gdzie odbierze ją przyszła właścicielka, która przyjeżdża po sunię z Gdańska :)
To ta sunia, kochane grzeczne maleństwo :)

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/89/pa218086f.jpg/"][IMG]http://imageshack.us/a/img89/2941/pa218086f.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Alarm odwołany :) BeciaLublin pomoże nam :) Dzięki Beatko :)

Posted

[quote name='handzia']Alarm odwołany :) BeciaLublin pomoże nam :) Dzięki Beatko :)[/QUOTE]
Beata jak zwykle niezawodna. Przyłączam się do podziękowania :)

Posted

A kto pobierał krew? Doktor G.? Bo to jedyna osoba, która jest w stanie pobrać Zu krew bez rodeo :evil_lol: W innym przypadku potrzeba zwykle kilku osób, żeby spacyfikować potwora ;)

Posted

[quote name='evel']A kto pobierał krew? Doktor G.?[/QUOTE]
Doktor Marcin, nazwiska nie znam. Zrobił to bardzo sprawnie i myślę, że ma tak dobre podejście, że chyba nie powodował w Dropku żadnego niepokoju.

• 3 weeks later...
Posted

Energy napisał(a):
Kochany słodziak:loveu:

O, Energy, fajnie że do nas zaglądasz :)
bico napisał(a):
eeeech... też bym sobie pospała :(

Przecież masz pracę biurową, czyli po przyjściu do pracy masz całe 8 godzin oczekiwania na wyjście. Wykorzystaj to odpowiednio :D