Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Manu, gdy piszę do Ciebie skracam jak najbardziej, gdyż rugasz mnie jak się rozwijam. Poza tym lubię szermierki słowne. Do tego jednakże muszą być osoby mające dystans i duże poczucie humoru, gdyż wszystko można powiedzieć, ale ważny jest sposób przekazania. A Ty manu masz tę cechę, zresztą ma ją także Wiosna i Tajraga- może to Wasza wspólna szkoła szpicowska ( nie wiem, czy jest taki wyraz). Świetna zabwa. Tajrago, mnie też nie było, wiesz o tym dobrze. A co Wy macie w tym Tworogu Małym? Chatę jakąś czy coś? To jest koło Gliwic prawda?

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec jestem i od razu chcialabym wszystkich uspokoic: nie ma psow "bezobslugowych"! a juz na pewno Rhodesianm do takich nie nalezy!

Ten gosc to musial byc wyjatkowy debil i tyle, zadnego znawcy tu nie potrzeba!

Posted

hej Wojtas ;) wlasnie.. bylismy w tworogu - tam mieszka 5 z moich pieskow, jutro powinno byc icgh troche wiecej - maja urodzic sie maluchy..

co do tego ze 4 psy sa nie moje a 3 moje, to jest to tak ze oni jakies 1,5roku temu byly do pooddawania, ale udalo mi sie zrobicv tak, ze zostaly i ja sie nimi zajmuje, biegam z nimi, kocham i opiekuje sie.. ;)) jak chcesz cos o nich to znajdziesz na http://huskywiosna.w.interia.pl

;))

Posted
Manu, gdy piszę do Ciebie skracam jak najbardziej, gdyż rugasz mnie jak się rozwijam.

Ależ Wojtas, no coś Ty ? :o Jak ja bym Cie mogła rugać za to ? Przecież rozwijać się trzeba, to jest jak najbardziej wskazane... :D

PATIszon, fajnie, że zajrzałaś, ale nie miałaś coś chyba humoru ? Ja liczyłam właśnie na Twój humor, ściągając Cię tutaj z okazji tak komicznej sytuacji z tym gościem od psa "bezobsługowego"... :drinking:

Posted

Wiosno, ja już wiem o co chodzi z tymi Twoimi psami. Wiem także, że masz ich już więcej, bo przecież ten temat króluje wszędzie :D Moje gratulacje!!!!! Manu, zgodnie z Twoim życzeniem nie rzowijam się już.... W tym poście :D Pozdrawiam.

Posted

Manu, czy Ty chcesz mnie zdenerwować :o ? Ja pączek, ja jestem chudy jak byk, a pączek to jest taki cioł w maśle :wink: !!!!! A ja jak jeszcze raz zrobisz czerwone oczy, to zobaczysz!!!!!

Posted

PATIszon, fajnie, że zajrzałaś, ale nie miałaś coś chyba humoru ? Ja liczyłam właśnie na Twój humor, ściągając Cię tutaj z okazji tak komicznej sytuacji z tym gościem od psa "bezobsługowego"... :drinking:

Blagam o wybaczenie! :modla: Jakos to powaznie zabrzmialo, a jak widze to klasyczny Off Topic sie zrobil! Sorki, nie zalapalam! :drinking:

Posted

Nie ma sprawy ! :D

Nawiasem mówiąc, to żeśmy już baty za off-topikowanie dostali i zostli wysłani na off-topic w celu off-topikowania tylko tam ! :D

No więc wróćmy do tematu...

...ale jaki on w zasadzie był ? :o

Wiosna, jak tam szczeniaczki ? :P

Posted

temat- husky i inne> Więc bardzo proszę zostańmy przy nim, bo znowu Payook się zdenerwuje, i na przykład powie mi, żebym tu już nie pisał,a ni tu, ani nigdzie indziej :cry: Byłbym bardzo smutny.

Posted

Otóż to!

Bardzo często jednak okazuje się, że z tematu głównego zbaczamy na jakiś zupełnie inny. Kiedy zaczęłam tu zaglądać to kompletnie nie umiałam się połapać dlaczego pod tematem np. próby uciągu mówi się o urodzeniu szczeniąt itp.

Ale taka widać jest natura ludzka :D

Posted

ehh.. no ok.. teraz zostal stworzony temat off-topic wiec juz chyba nie bedzie :dyskusji" takiej jak ostatnio... ;)) a jak ktos chce sobie poczytac to znajdzie to gdzies ;)