Wojtas Posted July 20, 2003 Posted July 20, 2003 Manu, gdy piszę do Ciebie skracam jak najbardziej, gdyż rugasz mnie jak się rozwijam. Poza tym lubię szermierki słowne. Do tego jednakże muszą być osoby mające dystans i duże poczucie humoru, gdyż wszystko można powiedzieć, ale ważny jest sposób przekazania. A Ty manu masz tę cechę, zresztą ma ją także Wiosna i Tajraga- może to Wasza wspólna szkoła szpicowska ( nie wiem, czy jest taki wyraz). Świetna zabwa. Tajrago, mnie też nie było, wiesz o tym dobrze. A co Wy macie w tym Tworogu Małym? Chatę jakąś czy coś? To jest koło Gliwic prawda? Quote
PATIszon Posted July 20, 2003 Posted July 20, 2003 No wiec jestem i od razu chcialabym wszystkich uspokoic: nie ma psow "bezobslugowych"! a juz na pewno Rhodesianm do takich nie nalezy! Ten gosc to musial byc wyjatkowy debil i tyle, zadnego znawcy tu nie potrzeba! Quote
wiosna Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 hej Wojtas ;) wlasnie.. bylismy w tworogu - tam mieszka 5 z moich pieskow, jutro powinno byc icgh troche wiecej - maja urodzic sie maluchy.. co do tego ze 4 psy sa nie moje a 3 moje, to jest to tak ze oni jakies 1,5roku temu byly do pooddawania, ale udalo mi sie zrobicv tak, ze zostaly i ja sie nimi zajmuje, biegam z nimi, kocham i opiekuje sie.. ;)) jak chcesz cos o nich to znajdziesz na http://huskywiosna.w.interia.pl ;)) Quote
Manu Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Manu, gdy piszę do Ciebie skracam jak najbardziej, gdyż rugasz mnie jak się rozwijam. Ależ Wojtas, no coś Ty ? :o Jak ja bym Cie mogła rugać za to ? Przecież rozwijać się trzeba, to jest jak najbardziej wskazane... :D PATIszon, fajnie, że zajrzałaś, ale nie miałaś coś chyba humoru ? Ja liczyłam właśnie na Twój humor, ściągając Cię tutaj z okazji tak komicznej sytuacji z tym gościem od psa "bezobsługowego"... :drinking: Quote
Wojtas Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Wiosno, ja już wiem o co chodzi z tymi Twoimi psami. Wiem także, że masz ich już więcej, bo przecież ten temat króluje wszędzie :D Moje gratulacje!!!!! Manu, zgodnie z Twoim życzeniem nie rzowijam się już.... W tym poście :D Pozdrawiam. Quote
Manu Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 No to się nie rozwijaj... :evil: I zostań pączkiem na tym Forum... 8) Mogę od dziś mówić na Ciebie Pączek ? :D Quote
Wojtas Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Manu, czy Ty chcesz mnie zdenerwować :o ? Ja pączek, ja jestem chudy jak byk, a pączek to jest taki cioł w maśle :wink: !!!!! A ja jak jeszcze raz zrobisz czerwone oczy, to zobaczysz!!!!! Quote
Manu Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 No to zobaczę... :D Na Malamuciku, co go chcą kupić... Pączek, hi, hi, hiii... Quote
Wojtas Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 Manu, kto chce kupić malamucika? Mojego :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ? W życiu nie sprzedam!!!! lbo czegoś nie zrozumiałem :o ? Quote
Wojtas Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 manu, ech te gierki :oops: ......Znowu mnie zrugał jakiś dogomanika z Gdańska tym razem. Ciężko..... :cry: Quote
Manu Posted July 21, 2003 Posted July 21, 2003 A bo widzisz, tak to chyba jest... Młody to się na nim jeździ. Bez skojarzeń please ! :D Quote
PATIszon Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 PATIszon, fajnie, że zajrzałaś, ale nie miałaś coś chyba humoru ? Ja liczyłam właśnie na Twój humor, ściągając Cię tutaj z okazji tak komicznej sytuacji z tym gościem od psa "bezobsługowego"... :drinking: Blagam o wybaczenie! :modla: Jakos to powaznie zabrzmialo, a jak widze to klasyczny Off Topic sie zrobil! Sorki, nie zalapalam! :drinking: Quote
Manu Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Nie ma sprawy ! :D Nawiasem mówiąc, to żeśmy już baty za off-topikowanie dostali i zostli wysłani na off-topic w celu off-topikowania tylko tam ! :D No więc wróćmy do tematu... ...ale jaki on w zasadzie był ? :o ************ Wiosna, jak tam szczeniaczki ? :P Quote
Wojtas Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 temat- husky i inne> Więc bardzo proszę zostańmy przy nim, bo znowu Payook się zdenerwuje, i na przykład powie mi, żebym tu już nie pisał,a ni tu, ani nigdzie indziej :cry: Byłbym bardzo smutny. Quote
SH Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 Otóż to! Bardzo często jednak okazuje się, że z tematu głównego zbaczamy na jakiś zupełnie inny. Kiedy zaczęłam tu zaglądać to kompletnie nie umiałam się połapać dlaczego pod tematem np. próby uciągu mówi się o urodzeniu szczeniąt itp. Ale taka widać jest natura ludzka :D Quote
wiosna Posted July 26, 2003 Posted July 26, 2003 ehh.. no ok.. teraz zostal stworzony temat off-topic wiec juz chyba nie bedzie :dyskusji" takiej jak ostatnio... ;)) a jak ktos chce sobie poczytac to znajdzie to gdzies ;) Quote
Recommended Posts