gapsa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Kochani, przymierzam się do sterylizacji suni. Chcąc nieco zaoszczędzić biorę pod uwagę klinki biorące udział w warszawskiej akcji "sterylizacja 2009". Czy możecie polecić jakąś klinikę? Poniżej adresy. Bielany Lecznica Gama, lek. wet. Jacek Lesiak ul. Czechowa 2 --- Gabinet Weterynaryjny ul. Staffa2 tel.022 864 13 66 --- Bródno Przychodnia Weterynaryjna ul.Turmoncka 16 ---- Gocław Lecznica dla Zwierząt ul. Rogalskiego 8A ----- Gabinet weterynaryjny Czarny Kot Guderskiego 5 -- Przychodnia Dla Zwierząt ul Poligonowa 1 --- Mokotów Gabinet Weterynaryjny ul. Gotarda 16 ---- "Na Katalońskiej"Przychodnia Weterynaryjna ul.Katalońska 2 --- Gabinet Weterynaryjny ul. Łowicka 7/15 ----- Przychodnia weterynaryjna ul. Kołobrzeska 5 --- Ochota Przychodnia Weterynaryjna "Alfa-vet" ul.Powstańców Wielkopolskich 7 --- Praga Południe Gabinet Weterynaryjny "Cztery Łapy" ul.M.Paca 48 --- Przychodnia Weterynaryjna "GORDON" ul. Ostrobramska 104 ---- Gabinet Weterynaryjny A-VET ul. Wł. Umińskiego 1 --- Śródmieście Klinika weterynaryjna Książęca ul. Książęca 3 --- Targówek Gabinet Weterynaryjny ul. Krasnobrocka 21A --- Ursynów Przychodnia weterynaryjna Dorota Gluchowska Quote
Molli Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja niestety nie pomogę, bo nie jestem z Warszawy. Quote
michau Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Też korzystam z akcji Arki. Zdecydowałem się kastrować mojego psa w lecznicy Boliłapka na Imielinie. Przeczytałem o niej na różnych forach wiele pozytywnych opinii. Zastanawiałem się też nad lecznicą "Na Katalońskiej" - fundacja szkoląca psy asystujące "Pomocna Łapa" współpracuje z nimi. O innych nie wiem za wiele... Quote
dodunia-guciunia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Molli napisał(a):Ja niestety nie pomogę, bo nie jestem z Warszawy. To po co się udzielasz?? :shake: Quote
michau Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='gapsa']michau, bardzo, bardzo dziękuję :) Proszę bardzo. Daj znać, na którą lecznicę się zdecydowałaś i jak już będziesz po zabiegu, czy byłaś zadowolona. Na pewno taka opinia się przyda dla osób korzystających z akcji w przyszłym roku. Mój pies ma zabieg w najbliższy czwartek. Quote
gapsa Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Powiadomię na pewno. Nie wykluczone jednak, że wysterylizujemy Bufkę nieco później. Obecnie przejawia zachowania związane z ciążą urojoną, hormony szaleją więc nie jest to chyba najlepszy czas na zabieg. Michau powodzenia! Quote
michau Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 gapsa napisał(a):Michau powodzenia! Dzięki serdeczne. Termin zabiegu kastracji ustaliliśmy na dzisiaj. Właśnie przed chwilą dostałem telefon, że pies jest już bez jajek i wszystko jest w porządku. Zatem zaraz wsiadam w samochód i jadę po niego. :D Quote
mofa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mój wybór padł na lecznicę Na Katalońskiej :cool3:. Zabieg został przeprowadzony pomyślnie. Kiciunia dochodzi do siebie po narkozie, czuje się ogólnie nieźle, zważywszy że nie minęło jeszcze 24 h od zabiegu. Gdybym miała jeszcze raz wybierać, wybór padłby właśnie na tą lecznicę pomimo tego, że musiałam przedrzeć się przez całą Warszawę, by tam dotrzeć (mieszkam na Bemowie). Z czystym sumieniem polecam :) Quote
Hawanka Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nie ten dział :roll: Na mój post przepraszam...:oops: Quote
michau Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mofa napisał(a):Mój wybór padł na lecznicę Na Katalońskiej :cool3:. Super. Ja też jechałem do BoliŁapki z Bemowa. Swoją drogą, szkoda, że żadna z bemowskich lecznic nie wzięła udziału w akcji. Fajnie, że kicia się dobrze czuje. Quote
Recommended Posts