Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jeszcze fotki z lecznicy, widać że Bianka przed kąpielą

Zaraz po zabiegu, powoli się wybudziłam

I juz gotowa do drogi do swojego tymczasu

Proszę, pomóżcie Biance znaleźć dom na zawsze.

Posted

Pytan brak:shake:. W domu pies do polecenia- miła , grzeczna, zna swoje miejsce , zero dominacji, zero agresji. Zgadza się z ludźmi i zwierzakami, toleruje obcych w domu. Chętnie pojdzie na spacer ( tu niezbedna kolczatka ale przy tym bez problemu !!) ale pozostawiona sama sobie kładzie sie spac na swoim miejscu i czeka na człowieka. Nie lubi suchej karmy.A i to nie jest duzy pies ,to taka mała dalmatynka, wilekość psa = średni.

Posted

Albo alergia albo sie wygryzała ze stresu !! tak powiedziła wet. Reakcje na karme to trzeba sprawdzić " w obserwacji" bo trudno cos na razie powiedzieć.
Na razie mam karme Hillsa specjalna ale czy bedzie konieczna to się okaże.
Bianka wolałaby zdecydowanie kiełabaske :diabloti:. To jest piesek bez wymagań, zgadza się na wszystko. Co prawda pcha się wszędzie za człowiekiem ale skarcona znajduje sobie miejsce i czeka. Zamykam ja samą w pomieszczeniu na noc i w ciągu dnia i-nic nie broi , nie szczeka, nie piszczy. Spokojna suczka która przyjmie tyle zainteresowania ile zechca jej własciciele dać.
Ona chyba była na łancuchu albo w klatce bo przyzwyczajna do samotnosci i chociaz bardzo przymilna to nie zna komend, tylko intuicyjnie sie dostraja do wymagań jak umie. Samochód znosi bez problemu .