:: FiGa :: Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cudeńko :) Dalmatyńczykiwpotrzebie.pl • Zobacz temat - Sympatyczna Bianca z Poznania Quote
supergoga Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Bianka pilnie potrzebuje domu. Czy gdzieś jest dom dla suni? Quote
supergoga Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 To jeszcze fotki z lecznicy, widać że Bianka przed kąpielą Zaraz po zabiegu, powoli się wybudziłam I juz gotowa do drogi do swojego tymczasu Proszę, pomóżcie Biance znaleźć dom na zawsze. Quote
snuszak Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jakies zapytania juz były o sunie? jak zachowuje sie w domku>? Quote
jkp Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Pytan brak:shake:. W domu pies do polecenia- miła , grzeczna, zna swoje miejsce , zero dominacji, zero agresji. Zgadza się z ludźmi i zwierzakami, toleruje obcych w domu. Chętnie pojdzie na spacer ( tu niezbedna kolczatka ale przy tym bez problemu !!) ale pozostawiona sama sobie kładzie sie spac na swoim miejscu i czeka na człowieka. Nie lubi suchej karmy.A i to nie jest duzy pies ,to taka mała dalmatynka, wilekość psa = średni. Quote
:: FiGa :: Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Czyli te placki na skórze to alergia? Jaką konkretnie karmę musi jeść? Zaraz naskrobię allegro dla niej jeśli nie ma ;) Quote
jkp Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Albo alergia albo sie wygryzała ze stresu !! tak powiedziła wet. Reakcje na karme to trzeba sprawdzić " w obserwacji" bo trudno cos na razie powiedzieć. Na razie mam karme Hillsa specjalna ale czy bedzie konieczna to się okaże. Bianka wolałaby zdecydowanie kiełabaske :diabloti:. To jest piesek bez wymagań, zgadza się na wszystko. Co prawda pcha się wszędzie za człowiekiem ale skarcona znajduje sobie miejsce i czeka. Zamykam ja samą w pomieszczeniu na noc i w ciągu dnia i-nic nie broi , nie szczeka, nie piszczy. Spokojna suczka która przyjmie tyle zainteresowania ile zechca jej własciciele dać. Ona chyba była na łancuchu albo w klatce bo przyzwyczajna do samotnosci i chociaz bardzo przymilna to nie zna komend, tylko intuicyjnie sie dostraja do wymagań jak umie. Samochód znosi bez problemu . Quote
:: FiGa :: Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 W jakim mieście przebywa sunia i jaki kontakt mam podawać w ogłoszeniach? Mail, tel? Quote
snuszak Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Sunia jest w poznaniu a kontakt poda pewnie jkp :p ciesze sie ze Bianka nie sprawia kłopotów Quote
eduso Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ciesze sie, ze ta sympatyczna dalmatynka znalazła tymczas :-) Szczescia Bianka ! Quote
:: FiGa :: Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dalmatynka Bianka - młoda i piękna szuka domu! (581429578) - Aukcje internetowe Allegro Jeśli coś trzeba zmienić [poza kontaktem] to piszcie. Quote
kamilka91 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A ja zrobiłam alegratkę, pocz czym spostrzegłam, że już jest :oops: Zaraz inne zrobię ;) Quote
:: FiGa :: Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Też założyłam :oops: I też musiałam usunąć :grins: Quote
kamilka91 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / Bianka potem zrobię inne.. Quote
Recommended Posts