snuszak Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 za duzo tez nie ma wielbicieli nie wiedziec czemu, trzeba by watek jakos rozglosci, a na forum kropkowym jakies zainteresowanie Bianka? Quote
supergoga Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Dzięki za pomoc w ogłoszeniach ale z allegro mamy problem. Sunia ma od dawna ogłoszenie allegro - jako fundacyjna nasza panienka, jak wszytskie. Jeśli się dopatrzą, to zarzucą nam naruszanie regulaminu. Sunia jak wszystkie nasze podopieczne ma: allegro alegratka kupsprzedaj eurocity cafeanimal i nasza sttrona Fundacji. Myślę, że kasia wie o ogłoszenia które zawsze robię z marszu. Pokazałam też Biankę osobom które szukają domów dla kropek za granicą. Nie wiem co z allegro, żeby nie było kłopotów. Tam kontakt jest podany na mnie i meil na Fundacje. Myślę, że niebawem coś w jej sprawie się ruszy./ Quote
:: FiGa :: Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Allegro też ja wystawiam... bez ryzyka nie ma zabawy :evil_lol: Quote
jkp Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Bianka w DT jest baaardzo grzeczna:razz:. Na prawde to suczka ideał i je już grzecznie swoja suchą karmę. Bardzo dobry domek dla bardzo fajnej suczki potrzebny !!!! Quote
snuszak Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Figa chodzi tylko o to ze moga Animali konto zawiesic jesli wyatawiony jest jakos pies fundacyjny i jednoczesnie normalny, a wtedy bedzie duzy problem bo aukcje maja wszytskei nasze psiaki i jeszcze sa przedmioty an licytacje ktore wspieraja fundacje, jak to wszytsko zablokuja to psiaki bez allegro bede miec duzo mniejsze szanse. Ciesze sie ze dziewczyna spokojna, dobrego domku szukamy aby sie psinka za bardzo nie przywiazala i jej tymczasowa Pani bo takie rozstania sa straszne Quote
jkp Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Fajna kropka potrzebuje domku :multi:. Psinka naprawde do wszystkiego- do miziania i na spacer (co kto lubi w danej chwili ) Quote
:: FiGa :: Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 snuszkak rozumiem, w takim razie nie będę jej już wystawiać ;) Quote
snuszak Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dzieki :p za to wszytskie kropkowe fora itp i inne ogloszenia jak najbardziej na wszytskich portalach Quote
snuszak Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 az dziwne ze narazie nikogo na horyzoncie nie ma :shake: Quote
Daga&Maks Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 na pewno prędzej czy później znajdzie się jakiś dobry człowiek Quote
supergoga Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Wysłałam też Biankę do niemieckiej organizacji, która już kiedys nam pomogła w szukaniu dobrego domu. Może... Quote
jkp Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Moze zmienic jej tytul watku?? bo opisana z charakteru sunia ma chyba wieksze szanse( wiem bo sama tak szukalam suczki) NIZ NIEWIADOMA ZE SCHRONU :shake: Quote
supergoga Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Zmieniłam. Musimy niestety przyspieszyć szukanie domku - to pilnie. Tymczasik Bianki kończy się przed Świętami, Bo Pani Asia z rodzinką i zwierzakami wyjeżdża - Bianka się nie zmieści. Szukamy domku dla Bianki, bo co zrobimy, jak jeszcze się nie znajdzie. Przecież po tym wszystkim nie mogę ją odwieźć do schroniska z powrotem. Quote
Daga&Maks Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 do świąt zostało już bardzo mało czasu :-( Quote
Lilmo Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Bianeczko, ślicznoto ( :loveu: ) podrzucam, bo domek pilnie potrzebny! Quote
snuszak Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jakbym mogla zapewnic ze nie wyjade na swieta rowniez to wzielabym ja do siebie na te pare dni ale coz, sama mam zamiar wyruszyc skoro jest wolne gdzies na wspin, ale zobaczymy czy wyjdzie, jednak mam nadzieje ze do tego czasu znajdzie sie domek, bo przeciez to piekna wspaniala suka! Quote
jkp Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 No.. wybaczcie ale mam zjazd rodzinny ja biore moje dwa psy i kota :diabloti: + dochodzi jeszcze ONek kuzynki. Juz i tak patrzą na nas na wsi jak na idiotów:razz:. Musimy jej znaleźć ciepły kat na Świeta !! Quote
supergoga Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Znajdziemy, musimy, nie może tam wrócić. Quote
Recommended Posts