Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za pomoc w ogłoszeniach ale z allegro mamy problem. Sunia ma od dawna ogłoszenie allegro - jako fundacyjna nasza panienka, jak wszytskie. Jeśli się dopatrzą, to zarzucą nam naruszanie regulaminu.

Sunia jak wszystkie nasze podopieczne ma:
allegro
alegratka
kupsprzedaj
eurocity
cafeanimal

i nasza sttrona Fundacji.
Myślę, że kasia wie o ogłoszenia które zawsze robię z marszu.
Pokazałam też Biankę osobom które szukają domów dla kropek za granicą.

Nie wiem co z allegro, żeby nie było kłopotów.
Tam kontakt jest podany na mnie i meil na Fundacje.
Myślę, że niebawem coś w jej sprawie się ruszy./

Posted

Bianka w DT jest baaardzo grzeczna:razz:. Na prawde to suczka ideał i je już grzecznie swoja suchą karmę. Bardzo dobry domek dla bardzo fajnej suczki potrzebny !!!!

Posted

Figa chodzi tylko o to ze moga Animali konto zawiesic jesli wyatawiony jest jakos pies fundacyjny i jednoczesnie normalny, a wtedy bedzie duzy problem bo aukcje maja wszytskei nasze psiaki i jeszcze sa przedmioty an licytacje ktore wspieraja fundacje, jak to wszytsko zablokuja to psiaki bez allegro bede miec duzo mniejsze szanse.

Ciesze sie ze dziewczyna spokojna, dobrego domku szukamy aby sie psinka za bardzo nie przywiazala i jej tymczasowa Pani bo takie rozstania sa straszne

Posted

Moze zmienic jej tytul watku?? bo opisana z charakteru sunia ma chyba wieksze szanse( wiem bo sama tak szukalam suczki) NIZ NIEWIADOMA ZE SCHRONU :shake:

Posted

Zmieniłam.
Musimy niestety przyspieszyć szukanie domku - to pilnie. Tymczasik Bianki kończy się przed Świętami, Bo Pani Asia z rodzinką i zwierzakami wyjeżdża - Bianka się nie zmieści.
Szukamy domku dla Bianki, bo co zrobimy, jak jeszcze się nie znajdzie. Przecież po tym wszystkim nie mogę ją odwieźć do schroniska z powrotem.

Posted

jakbym mogla zapewnic ze nie wyjade na swieta rowniez to wzielabym ja do siebie na te pare dni ale coz, sama mam zamiar wyruszyc skoro jest wolne gdzies na wspin, ale zobaczymy czy wyjdzie, jednak mam nadzieje ze do tego czasu znajdzie sie domek, bo przeciez to piekna wspaniala suka!

Posted

No.. wybaczcie ale mam zjazd rodzinny ja biore moje dwa psy i kota :diabloti: + dochodzi jeszcze ONek kuzynki. Juz i tak patrzą na nas na wsi jak na idiotów:razz:. Musimy jej znaleźć ciepły kat na Świeta !!