kamilka91 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 trzymamy, trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
supergoga Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Wiadomo, ale napisze jak wrócę z lecznicy. Jade do Isi. Quote
supergoga Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Wieści już są. Bianeczka w piątek ma umówioną sterylkę o 14.00. Pod wieczór prosto z kliniki pojedzie do tymczasowego domku, gdzie będzie spokojnie i bezpiecznie oczekiwała na własny dom na zawsze. Oby zjawił sie szybko. Quote
snuszak Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 z Bianką będe jechac pociagiem w piatek na ta sterylke bo inaczej nie ma jak, bylam ja dzis w schronie zarezerwowac, zostala wymiziana Quote
supergoga Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 To napisz o której będziesz w Poznaniu na dworcu. Odbiorę Was i pojedziemy razem do wetki. Dzięki Kasiu. Quote
snuszak Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 12.35 jest pociąg, nastepny o 14 więc przyjade tym wczesniejszym. Jedzie 20 minut jeśli się nie spóźni :mad: Quote
supergoga Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 To umówmy się o 13.00 na zachodnim. Będę. Quote
Patisa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Pięknie dziewczyny działacie :loveu: Dobrze, że suczka nie jest juz nikomu obojętna;) Quote
supergoga Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Pani Asia przyjedzie po Kasię na dworzec żeby przed sterylka poznać Biankę. Ja dojadę jednak chyba do lecznicy w takim wypadku - mam niestety problemy zdrowotne z mamą, sama nie wiem jak to jutro będzie. Wieczorem będę też w lecznicy, żeby przekazać p. Asi sunię już po zabiegu. A my szukamy pilnie domku na stałe. Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Sunia już na stole operacyjnym. Jak wychodziłąm z przychodni, zapadała w sen. Zrobiłam jej kilka fotek, ale będą chyba dopiero w niedzielę, bowiem TZ wybył a mój komp nie lubi aparatu i nie chce zgrywać z niego fotek - nikt nie wie dlaczego. Sunia brudna nieskończenie, ale miła w trójnasób. Słodziasta przytul;asta, zdążyła uświnić mi czystą kurtke, ale tak przy tym radośnie patrzyła, że człowiek to się nawet obruszyć nie umie. Po 17.00 będziemy odbierać suczkę i pojedzie na tymczasik. A teraz prosimy o pomoc w szukaniu domku. Bo za długo tam nie może pomieszkiwać. Quote
kamilka91 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jakie wieści? Wszystko jest okey, sunia jest już w DT albo w drodze? Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Wszystko ok. Sunia opuściła weta ze swoją tymczasową Pańcią. Łagodna jest i niesłychanie przymilna. Słodycz taka. Bardzo proszę, pokazujecie komu tylko możecie, musi mieć domek. Koniecznie. Ona szybko się przywiąże i co wtedy? Quote
jkp Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bianka objęła w posiadanie 1 osobowy apartament :roll:. Na razie troche spi jak to po sterylce, wysiisiała sie bez problemów. Od razu zaczęła szarpać i gryżc lezenie - jesli to jej zwyczaj to wiadomo dlaczego ma zęby starte( tak powiedziała wet) A w ogrodzie natknęła sie na naszą budę ( rezydencja na lato) i od razu chciałła tam wejść . jutro kąpiel bo inaczej nie moze sie "zadomowić" , Quote
snuszak Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 a to pannica za spanko sie zabrala oj oj :cool1: w drodze na pociag tez starala sie lapac rozne rzeczy do pyska, a jest przekochana :loveu: Quote
jkp Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 W DT Bianka na razie +/- OK ale ... warczy na kota trochę i nie je ..... , zjadła puszkę( znaczy zawartość ) ale puszki z ryżem już nie je ... !!!. Zdjecia wyślę na maila MG. Poobserwuję parę dni i dam znać coby w ogłoszeniach opisać ja dokładnie wiem ,ze to ma znaczenie dla czytających. Quote
snuszak Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 zagladamy i czekamy na dalsze info jak sunia sie zachowuje :p Quote
Patisa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No cóż , nie każdy pies zaraz koty musi kochać...szczególnie, jeżeli nie był do nich przyzywczajany od małego:roll: Quote
supergoga Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Bianka powinna jeść tą hipoalergiczna karmę. Szkoda że nie chce. A może nie dać innej to się przegłodzi i zje. Wiem że brzmi okrutnie, ale ona chuda nie jest. Prawda że piękna z niej panienka. Quote
Recommended Posts