Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieści już są.
Bianeczka w piątek ma umówioną sterylkę o 14.00. Pod wieczór prosto z kliniki pojedzie do tymczasowego domku, gdzie będzie spokojnie i bezpiecznie oczekiwała na własny dom na zawsze.

Oby zjawił sie szybko.

Posted

Pani Asia przyjedzie po Kasię na dworzec żeby przed sterylka poznać Biankę. Ja dojadę jednak chyba do lecznicy w takim wypadku - mam niestety problemy zdrowotne z mamą, sama nie wiem jak to jutro będzie.

Wieczorem będę też w lecznicy, żeby przekazać p. Asi sunię już po zabiegu. A my szukamy pilnie domku na stałe.

Posted

Sunia już na stole operacyjnym. Jak wychodziłąm z przychodni, zapadała w sen. Zrobiłam jej kilka fotek, ale będą chyba dopiero w niedzielę, bowiem TZ wybył a mój komp nie lubi aparatu i nie chce zgrywać z niego fotek - nikt nie wie dlaczego.

Sunia brudna nieskończenie, ale miła w trójnasób. Słodziasta przytul;asta, zdążyła uświnić mi czystą kurtke, ale tak przy tym radośnie patrzyła, że człowiek to się nawet obruszyć nie umie.

Po 17.00 będziemy odbierać suczkę i pojedzie na tymczasik.

A teraz prosimy o pomoc w szukaniu domku. Bo za długo tam nie może pomieszkiwać.

Posted

Wszystko ok. Sunia opuściła weta ze swoją tymczasową Pańcią. Łagodna jest i niesłychanie przymilna. Słodycz taka.

Bardzo proszę, pokazujecie komu tylko możecie, musi mieć domek. Koniecznie. Ona szybko się przywiąże i co wtedy?

Posted

Bianka objęła w posiadanie 1 osobowy apartament :roll:. Na razie troche spi jak to po sterylce, wysiisiała sie bez problemów. Od razu zaczęła szarpać i gryżc lezenie - jesli to jej zwyczaj to wiadomo dlaczego ma zęby starte( tak powiedziała wet) A w ogrodzie natknęła sie na naszą budę ( rezydencja na lato) i od razu chciałła tam wejść .
jutro kąpiel bo inaczej nie moze sie "zadomowić" ,

Posted

W DT Bianka na razie +/- OK ale ... warczy na kota trochę i nie je ..... , zjadła puszkę( znaczy zawartość ) ale puszki z ryżem już nie je ... !!!. Zdjecia wyślę na maila MG.
Poobserwuję parę dni i dam znać coby w ogłoszeniach opisać ja dokładnie wiem ,ze to ma znaczenie dla czytających.

Posted

Bianka powinna jeść tą hipoalergiczna karmę. Szkoda że nie chce. A może nie dać innej to się przegłodzi i zje. Wiem że brzmi okrutnie, ale ona chuda nie jest.

Prawda że piękna z niej panienka.