Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nazwałam ją roboczo Kropka, ale imię jej to Bianka - tak nazwała sunię Kasia.
Sunia trafiła do podpoznańskiego przytuliska. Ma o tyle szczęśćie, że siedzi w nowym kojcu, z drewniana podłogą na podwyższeniu. Bo dzisiaj, gdy u nich bylismy z TZ-em, pozostałe kojce tonęły po pas w błocie. Psy jak prosiaki.
Ona nie - piękna jest, taka prawie biała dalmatynka, mało kropkowana.
Ma oproże i chyba przeciwpchelną. Ale siedzi już sporo czasu i nikt jej nie szuka, nie ogłasza.

Nie wiemy komu zaginęła.

Wygląda na młodą suczynę. Przyjazna jest. Taka trochę nieśmiała była. Dostała smakołyki, wzięła chętnie.

Czy możecue nam pomóc, gdzieś ją wstawić, gdzie sa przyjaciele kropek i może wezmą ją pod skrzydełka.
Ona na tym jedzeniu i w tych warunkach długo nie da rady. A jeszcze jest sliczna.

Kasia z Martą w sobotę może wstawią lepsze foty, my się spieszyliśmy i tylko w strugach ulewnego deszczu udało się parę fotek zrobić.

I taka jestem smutna

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze Goga ze watek załozylas, ja nie chcialam tego robic bez zdjec.

Osobiscie dalam jej juz na imie Bianka ale Kropka tez moze byc :eviltong:
Sunia jest kochana i bardyo garnie sie do ludyi, widac ze jest bardzo cierpli w schronisku

Posted

sunia byla dzis na spacerze beda zdjecia :p

ale ma ona liczne otarcia na lapkach i na szyjce dziwnie to wyglada nie wiem czy to sprawka poprzednich wlascicieli czy jakas choroba, psinka jest super lagodna do ludzi wiec bedzie sie nadawac do domku z dziecmi i nie jest agresywna do innch zwierzat wiec tez takiedo domku mozna szukac

Posted

i Kasia znów mnie ubiegła:razz: mogę dodać ,że patrzyłam w ząbki i na moje oko ma około roku-półtora..jeszcze dzieciak z niej. i domku musimy szybko szukać bo nam panienka zmarnieje:shake:
miła dla psów-macha ogonkiem i się cieszy, przylepa i tylko na smyczy troszkę ciągnie:evil_lol:

Posted

fotki by Hania

takie zdjecia sa, reszta srednio wyszla, Bianka jest super łagodnym psem, nadaje sie do dzieci, do innych zwierzat, tylko domku szukac, jest emergiczna i wesoła, potrzeba jej ogloszen

Posted

Szkoda że się nie dało zrobić fotki całej sylwetki poza kojcem na smyczy. Może ktos by ja poznał. Że to jego psica.
A myśmy też nie dali rady bo lało i ciemno było.

Posted

ja nie sadze ze ma wlascicieli i wcale bym ich nie szukala, bo po pierwsze nie widac u nas ogloszen czyli nie zalezy im na szukaniu no i suka ma liczne otarcia i slady po ranach na szyjce lapach, wiec raczej to dobry dom nie byl, nie chce aby suka dalej cierpiala, trzeba tekst wymyslec i domku poszukac

Posted

Rozmawiam w sprawie tymczasu dla Bianki. Może będzie. Jutro na wszelki wypadek zarezerwuję ją telefonicznie. Boje się, żeby nie zabrał jej nieodpowiedni osobnik. Ona jest łakomym kąskiem.
Po sterylce domek znajdzie w mog bo piękna niezwykle.

To poprosimy o kciuki a DT jeśli się zdecyduje, może sam napiszę cosik tutaj!!!;)